Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie begonijas

O aš po savo ligų ilgai napžiūrinėjus gėlyčių tiek daug naujų pumpuriukų radau. Laimė begalinė. Tai jaučiu kol visos normaliai sudygs bus kokie du mėnesiai. Tikrai kitais metais gruodžio mėnesį jas sodinsiu. tongue.gif
Atsakyti
o as dar turiu kelis gumbus, reik kazkaip prisiverst i lovelius pasodint g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 03 30, 12:13)

Jau tikrai reiktu lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 03 30, 08:49)
O aš po savo ligų ilgai napžiūrinėjus gėlyčių tiek daug naujų pumpuriukų radau. Laimė begalinė. Tai jaučiu kol visos normaliai sudygs bus kokie du mėnesiai. Tikrai kitais metais gruodžio mėnesį jas sodinsiu. tongue.gif

Suprantu tą laimę, džiaugiuosi kartu. 4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 03 30, 12:13)

Kai pašvies saulutė ir atsiras noras. wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 03 30, 22:28)
Kai pašvies saulutė ir atsiras noras. wub.gif  bigsmile.gif

siandien noro pilnos kelnes buvo bigsmile.gif ali kad galimybiu 0 doh.gif gal ryt noro bus tongue.gif
Atsakyti
Šiandien nurašiau dar vieną begonijos gumbelį. Atradau,kad vienas šoniukas jau minkštas. Pjausčiau - tai liko iki sveikos vietos mažiau kaip pusė. padėjau apdžiovint. kišiu vėl. Gal bus koks gyvybės lašas.

O va tokie daigiukai pas mane
user posted image

user posted image
Atsakyti
Nu mano tai kazkaip visai prastai siemet. Tik keli gumbeliai kisa daigiukus unsure.gif Jau pradedu galvoti apie atsargini plana langu apzeldinimui g.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 04 02, 19:27)
  O va tokie daigiukai pas mane

oho, jau nemazi bigsmile.gif pas mane tik tik islindes g.gif
Atsakyti
Na ryt vakare idesiu ir as savo pirma kart auginamu gumbiuku fotke,,,,lapukai jau 2 islinde, dziaugiuosi be galo, bet kai kuriu begoniju lapiukai pradejo riestis i apacia g.gif kazi kas cia darosi? g.gif
Na ryt i vakara fotke ikelsiu gal kas gales ka patarti....g.gif

Aisku be nuostoliu nepraejau...sad.gif rozines begonijos gumbelis numire....sad.gif
Atsakyti
siemet as ir pirma karta jas auginu, kolkas lygtais be nuostoliu g.gif ziuresim kaip toliau rolleyes.gif

Pentarda, laukiam fotkiu bigsmile.gif
Atsakyti
Butinai, bet tik fotikas vakare namie bus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2008 04 03, 12:31)
Butinai, bet tik fotikas vakare namie bus  tongue.gif

irnesakyk.gif bele fotkes butu biggrin.gif
Atsakyti