aš dėl "gumbo" tai rami..maniškis irgi stovi vietoj, bet nevysta šiek tiek žaliuoja ir tiek žinių
Bet padariau dar vieną avantiūrą - pasisėjau svyrančiosios begonijos sėkliukių ir jau pridygo man tų daigiukų, abejoju ar man kas gauis bet gal kokią vieną antrą ir užauginsiu.Čia mano pirmosios gėlės iš sėklų, o pasiskaičius supratau, kad nėra jau tai paprasta su to begonijom..bet gal kas gausis
Pasvajosiu, jei viskas gerai, ar įmanoma prisirinkti seklų pačiai?
nusipirkau ir as gumbu svyrancios raudonos ir geltonos, tai pasodinau i vazona, tik dabar pamasciau kokio dydzio mazdaug vazono joms reikia
QUOTE(rena @ 2008 03 25, 00:12)
nusipirkau ir as gumbu svyrancios raudonos ir geltonos, tai pasodinau i vazona, tik dabar pamasciau kokio dydzio mazdaug vazono joms reikia
Aš svyrančias susodinu ir į lovelius. Sodinu ir į didesnius vazonus tik apačioje pripilu mulčo arba dar dedu polisterolį (sulaužau gabaliukais) Tada vazonai būna lengvesni.
QUOTE(Boružėlė @ 2008 03 25, 20:53)
Aš svyrančias susodinu ir į lovelius. Sodinu ir į didesnius vazonus tik apačioje pripilu mulčo arba dar dedu polisterolį (sulaužau gabaliukais) Tada vazonai būna lengvesni.
na ten po 3 gumbus, o siandien dar ir balta nusipirkau, tai dar po du gumbus ir i lovelius eis
QUOTE(rena @ 2008 03 25, 23:35)
na ten po 3 gumbus, o siandien dar ir balta nusipirkau, tai dar po du gumbus ir i lovelius eis
Mano loveliai dviejų gerų sprindžių. Į vieną lovelį susodinu po tris svyrančias begonijas, nu jau jokio drenažo nedarau, tik žemė ir gumbai. Tik kiekvieną savaitę trešiu. Auga puikiai. Kitą kartą jei netingiu, tai kiekvieną laistymą patrešiu.
QUOTE(Boružėlė @ 2008 03 25, 22:53)
Mano loveliai dviejų gerų sprindžių. Į vieną lovelį susodinu po tris svyrančias begonijas, nu jau jokio drenažo nedarau, tik žemė ir gumbai. Tik kiekvieną savaitę trešiu. Auga puikiai. Kitą kartą jei netingiu, tai kiekvieną laistymą patrešiu.
o tu tresi specialiai begonijoms trasu ar universalio, ar zydinciom gelem
Maniskiu begoniju jau lapeliai pasirode dziaugiuos be galo....
Na taip man irgi idomu kaip su tom trasom????
QUOTE(rena @ 2008 03 27, 00:51)
o tu tresi specialiai begonijoms trasu ar universalio, ar zydinciom gelem
Pavasarį nusiperku paprastų skirtų begonijoms, o paskui kaip kitas laistau universaliom, žydinčiom gėlėm skirtom trašomis, tai ir begonijas palaistau. Pagrinde trašas perku ŽALIA STOTELĖ ir ten pataria.
QUOTE(Pentarda @ 2008 03 27, 02:07)
Maniskiu begoniju jau lapeliai pasirode dziaugiuos be galo....
pas mane tik toks kauburiukas is zemiu islindes, o kitos dar ne
QUOTE(Boružėlė @ 2008 03 27, 09:41)
Pavasarį nusiperku paprastų skirtų begonijoms, o paskui kaip kitas laistau universaliom, žydinčiom gėlėm skirtom trašomis, tai ir begonijas palaistau. Pagrinde trašas perku ŽALIA STOTELĖ ir ten pataria.
aisku, tai manau gal pataupysiu spec. nepirksiu, nes nemazai turiu universaliu trasu
QUOTE(ievux @ 2008 03 24, 15:35)
o kiek gumeblių čia pasodinta? neįsivaizduoju kiek į vazonėlį reikia sodinti
atrodo
atrodo
Vienas
QUOTE(jolita123 @ 2008 03 24, 21:42)
Pasvajosiu, jei viskas gerai, ar įmanoma prisirinkti seklų pačiai?
As bandziau, man nepasiseke
QUOTE(Loona @ 2008 03 29, 15:26)
Vienas
gerai, kad as po viena gumba i vazonika sukisau