Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubas "Tik Jums!"

QUOTE(claudy @ 2007 12 13, 09:41)
dushai tvarkingi, bet pirties nera. tik dvi sales smile.gif

O pas ka geriau i treniruotes eiti, jei esi tik pradedantysis?
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2007 12 13, 21:08)
O pas ka geriau i treniruotes eiti, jei esi tik pradedantysis?

Geriau bandyk rinktis pagal treniruotes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2007 12 14, 09:05)
Geriau bandyk rinktis pagal treniruotes mirksiukas.gif

O kaip treniruotes pas Irina Butorina?
As pas ja anksciau vaiksciojau, kai ji dirbo Active gym'e pries n metu.
Tai man pas ja nelabai patiko, nes jei pvz ateidavai i sokiu treniruote ir budavai nelabai pazengusi, tai is karto pasakydavo, kad tipo stoji i gala, kad kitoms nemaisytum. Man ji tokia stacioke biski visa laika atrode ... Gal pasikeite ...
Atsakyti
QUOTE(Darlingkrbe @ 2007 12 14, 10:24)
Tai man pas ja nelabai patiko, nes jei pvz ateidavai i sokiu treniruote ir budavai nelabai pazengusi, tai is karto pasakydavo, kad tipo stoji i gala, kad kitoms nemaisytum. Man ji tokia stacioke biski visa laika atrode ... Gal pasikeite ...

ji ir yra sio klubo savininke, tai pagrinde ten jos treniruotes. Jei ji tau nelabai patinka, tai gal imk koki kita kluba, juo labiau kad kiek brangoka ten ivertinus kad ten tik aerobikos sales.
O treniruotes geriausia pradedantiesiems, bet jei esi gabi sokiams ar stepams, gali eit ir i dvieju sirdeliu treniruotes. Jegos treniruotes tinka visiems.
O Irina siaip siuo atzvilgiu yra teisi. I gala galbut nereikia eiti, bet ir i prieky taip pat, jei esi naujokas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Darlingkrbe @ 2007 12 14, 10:24)

Puikios smile.gif Irina, aišku, su charakteriu, bet man netrukdo, kol treniruotės vyksta. Jei nevyksta - požiūris greitai pasikeičia lotuliukas.gif

Dėl stojimo į galą - na, nežinau, į šokius nevaikštau, paprastai priklauso kur ir kiek yra vietos. Paprastai būtent pradedantiesiems siūloma stoti ten, kur gerai matosi instruktorius ir veidrodis, jei tos vietos labai jau netrokšta koks a la pažengęs. Šiaip tai jei esi pažengęs - koks skirtumas, kur stovėti - vis tiek susigaudysi, salė plati, bet trumpa, nebent kompleksuoji smile.gif
Atsakyti
Kaip tik rodos sale ilga bet siaura smile.gif
Atsakyti
QUOTE(claudy @ 2007 12 14, 12:26)
Kaip tik rodos sale ilga bet siaura smile.gif

Jooo... g.gif Na, aš daugiau mėgstu žiūrėti į priekį, ne į dešinę mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bezdžionė: 14 gruodžio 2007 - 11:31
Gal galit paaiškinti, kas per treniruotė "Circuit training"? Neradau aprašymo puslapy schmoll.gif
Atsakyti
Gal kas zino, ar numatitos kokios nuolaideles sportuot arba grupems?
Atsakyti
Nuolaidele tikrai imanoma smile.gif as esu kalbejusi su Irina, sake kad jei surinktumeme grupe butu tikrai pigiau (as ir pati domiuosi paskutiniu metu siuo klubu)
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2008 01 29, 17:56)
Nuolaidele tikrai imanoma smile.gif as esu kalbejusi su  Irina, sake kad jei surinktumeme grupe butu tikrai pigiau (as ir pati  domiuosi paskutiniu metu siuo klubu)

O kokio dydzio grupele turetu susidaryti g.gif ?
Atsakyti
manau 10 zm tuikrai uztektu kad gauti nebloga nuolaidele smile.gif
as buciau viena is norinciu wink.gif
Atsakyti