Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubas "Tik Jums!"

QUOTE(kristipol @ 2009 10 03, 11:08)
as irgi susigundziau tuo abonamentu... vaiksciojau si menesi i treniruotes... patiko treniruotes su Laima... su Irina buvau tik viena karta ir daugiau nenorejau eit pas ja. nezinau kodel? bet mazai kokiuose uzsiemimuose buvau, nes po treniruociu skaudejo raumenys, turejo praeit laiko, kad atsigauciau...  blink.gif dabar svarstau ar pasirinkt ta pati kluba. Kokie jusu atsiliepimai? kokios treniruotes patiko labiausiai?  smile.gif

lankausi as ten kelios savaites tik, bet man pilates labiausiai patinka smile.gif dar step aerobika nieko wink.gif
Atsakyti
sveikos, gal yra naujų atsiliepimų apie šį klubą?
kas tiktų po laaaabai ilgos sportavimo pertraukos, kokie užsiėmimai?
ar yra dušas?
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2011 01 01, 11:03)
sveikos, gal yra naujų atsiliepimų apie šį klubą?
kas tiktų po laaaabai ilgos sportavimo pertraukos, kokie užsiėmimai?
ar yra dušas?

Dusas yra smile.gif o kas liecia treniruotes - tai ten yra daug sveikatingumo treniruociu, jie zemesnio intensivumo nei sporto treniruotes, manau po ilgos pertraukos tau tiks ax.gif
Atsakyti
bandysiu i zumba, gal kas lankete, ar daug zmoniu g.gif
Atsakyti
Smagus užsiėmimas, jei mėgstate šokti.Aš lankiau dienos metu, tai vietos salėje tikrai užtenka.Labai nuotaiką pakelia ši treniruotė 4u.gif
QUOTE(Eriberta @ 2012 05 21, 09:16)
bandysiu i zumba, gal kas lankete, ar daug zmoniu g.gif

Atsakyti
Laba, gal yra lankanciu/lankiusiu "lieknejima"?
Atsakyti
Sveikos, panelės smile.gif
susidomėjau šiame klube vykstančiais strip dance užsiėmimais. gal kuri nors juos lankėte ar girdėjote atsiliepimų? žinau, kad pamokos prasidės rugsėjo mėnesį, todėl būtų smagu jei patartumėt ar verta eiti ten, o galbūt ieškotis kitos vietos arba lankyti ne strip dance smile.gif
Atsakyti
Kitą savaitę planuoju apsilankyti šiame klube. Gal kas iš patirties galite patarti, kada ten būna mažiausiai žmonių? 4u.gif Esu pradedančioji sportininkė , nenoriu užtaikyti ant sausakimšos salės biggrin.gif
Atsakyti
Laba,

gal gali lankančios pakomentuoti šį sporto klubą?
Sportavau senokai, o dabar po gimdymo noriu atgauti savo formas ir ieškau netoli namų esančio sporto klubo.
Atsakyti
o kas domintu? as esu lankiusi. siaip treniruotes ir treneriai geri, valandele atsportuoji ir ramu biggrin.gif
Atsakyti
Kaip ten vidus? ar tik treniruotės vyksta? ar yra treniruoklių salė, dušas? matau tik pravažiuojant langus, tai nykokai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2012 09 30, 22:58)
Kaip ten vidus? ar tik treniruotės vyksta? ar yra treniruoklių salė, dušas? matau tik pravažiuojant langus, tai nykokai atrodo  g.gif

ten yra tik aerobikos ir visokios kitokios treniruotes, jokiu treniruokliu. treneriai tai tikrai labai geri, treniruotes puikios, ypac Butorinos ir to vaikino, kalanetika ju faina, po jos kiekviena raumenuka jausdavau wub.gif zodziu tikrai man ten patiko viskas nors patogumu ne per daugiausia bet jie paperka nuosirdumu, bendravimu ir tikrai gerom treniruotem.
Atsakyti