Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: l/d "Naminukas"

Tai ta ''su kuodu'' ir bus viena iš mūsų auklėtojų..nieko gero apie ją vis dar negaliu pasakyt. Kelnias visas šlapias parsinešam po jos darbo dienos. Niekam ji nepatinka (vaikam ypač), bet dirba ji ir tiek. o mes vedam vaikus ten ir tiek. ir kas pasikeičia? negi pradėsim skundus nešt šiais krizės laikais? Tik silpna daros sužinojus, kad ji dar su vyresniais dirba....tikrai priežastis galvot apie kitą daržą..
Atsakyti
QUOTE(juodake @ 2009 04 02, 08:26)
Tai ta ''su kuodu'' ir bus viena iš mūsų auklėtojų..nieko gero apie ją vis dar negaliu pasakyt. Kelnias visas šlapias parsinešam po jos darbo dienos. Niekam ji nepatinka (vaikam ypač), bet dirba ji ir tiek. o mes vedam vaikus ten ir tiek. ir kas pasikeičia? negi pradėsim skundus nešt šiais krizės laikais? Tik silpna daros sužinojus, kad ji dar su vyresniais dirba....tikrai priežastis galvot apie kitą daržą..

Va va mano irgi po jos prisimyzes buna, isvis kiek esu girdejusi kaip sneka su vaikais kokiu tonu...o paskui tipo gerute..nu zodziu slyksti ji man ir viskas.
Atsakyti
Bet kenčia tai mūsų vaikai!!!! Argi tai grūdinimasis gyvenimui, kai toks mažiukas nesijaučia saugus?
Sakiau, tarsiuos su psichologe, kaip mes, tėvai, turėtume elgtis, nes praėjęs laikas nesugrįš... manau, grupių keitimas vaikui taip pat yra stresas...
Atsakyti
Perskaičiau,ir žado netekau.Auklėtoja ta su kuodu.Ta auklėtoja turi vardą , gal jūs neturite laiko susipažinti su žmogum kuriam paliekate savo brangiausią turtą.Mano dukrą ir sūnų augino ta su kuodu LINA žemai jai lenkiuos ir jos kolegiai Julijai ir šeimininkute Vilei,o dabar ir kaiminkos sūnelis lanko , ir viskas gera. Tikiu šventai , kad viskas priklauso nuo tėvų nuteikimo, paruošimo vaikui einant į darželį,gal net pasitikėjimu. Tėvai turi klausti ,kaip sekasi, kas nesiseka ,o ne laukt kol auklėtoja teiksi prieiti ir pasakoti Ne viskas vaikui gali patikti, sutinku.Šeimoje vaikas pasirenka mamą arba tėtį su kuriuo mieliau bendrauja
Aš negirdėjau,kad rėktų ant vaikų, bet, kad ir būtų pakęltas tonas aš nebūčiau pykusi visada žinojau,kad dėl vaikų saugumo .Myli vaikus tai tikrai aišku ,pdirbėkiti Jūs su tie vaikučių aš neištverdavau grupėje 20 min .Vaikai visada užsiėmę,ir šventėse ,deklamuodavo dainuodavo .Visada lauke ir namo nenorėdavo.Nori, visada rasi prie ko prikibti,bet gal su savo vaiku geriau pažaisti, pasaką paskaityti, negu kitą purvais drabstyti. Žiurėkit ,kad nesugrįžtų kad nors Jums ir Jūsų vaikams Nebijokite darželį visos auklėtojos dirbo del mano vaikų ,aš dabar džiaugiuosi ir suprantu kad gerai kad keičia grupes ir auklėtojas ,mano vaikai išmoko bendrauti nebijoti naujos aplinkos, žmonių, juos labai gerai paruošė mokyklai . DIDELIS AČIŪ, kad thumbup.gif yra tokių darželių kur galim palikti savo vaikus 12 val ,nes dabar mamos savo vaikų auginti nenori ,nedirba o į darželį veda. thumbup.gif
Atsakyti
Na na, tik nereikia įžeidinėt mamų, kurios viską atiduotų, kad tik galėtų būt su savo mažiukais, bet TURI eit darban, nes nėra ką valgyt.

Ir vieną klausimą turiu, kuo skiriasi lopšelis nuo darželio? Juk daug yra tokių, kuriuos pradeda vest nuo 3metų tiesiai į darželį...tai ar iš namų ar auklių atėję jau taip ir moka visas daineles ir eilėraščius?
Atsakyti
QUOTE(Kilina @ 2009 04 08, 20:43)
Perskaičiau,ir žado netekau.Auklėtoja ta su kuodu.Ta auklėtoja turi vardą , gal jūs neturite laiko susipažinti su žmogum kuriam paliekate savo brangiausią turtą.Mano dukrą ir sūnų augino ta su kuodu LINA
Žiurėkit ,kad nesugrįžtų kad nors Jums ir Jūsų vaikams Nebijokite darželį visos auklėtojos dirbo del mano vaikų ,aš dabar džiaugiuosi ir suprantu kad gerai kad keičia grupes ir auklėtojas ,mano vaikai išmoko bendrauti nebijoti naujos aplinkos, žmonių, juos labai gerai paruošė mokyklai . DIDELIS AČIŪ, kad  thumbup.gif yra tokių darželių kur galim palikti savo vaikus 12 val ,nes dabar mamos savo vaikų auginti nenori ,nedirba o į darželį veda. thumbup.gif

Cia truputi ne i tema tamstos pasisakymas bet tiek to smile.gif NEt ne apie ta grupe manau jus cia snekate. Nereik ir kitu nuomones niekinti ir gasdinti "sugrizimu atgal" :)Niekas vaiku 12 val nepalieka ir turbut kaip ir tamsta atsakignai ziurim i vaiko raida ir ugdyma ne tik namuose bet ir kitose istaigose. Bet nepulsiu cia aiskinti zmogui kuris krastutiniskai priima visa cia teikiama info smile.gif Na kaip visuomet issiaukstinimas kitu zeminimu smile.gif

Sekmes !

Atsakyti
Viskas kaip ir susitvarkė, pabendravus su auklėtojom daugiau... smile.gif ir išsiaiškinom, kuom skiriasi lopšelis nuo darželio...Geranoriškos tikrai abi smile.gif Stiprybės ir sėkmės Joms!

Dėkui už supratimą ir palaikymą rašiusioms smile.gif Kartais mamos virsta į liūtes, kai jų vaikams kažkas gresia, ar ne tiesa? mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveikos, mamytės 4u.gif Gyvenu šalia šito darželio. Labai apsidžiaugiau paskaičius, kad jis geras bigsmile.gif Mums tiek problemų išsispres bigsmile.gif
Šiuo metu laukiamės pirmagimio wub.gif Prigasdino bobulencijos, kad su darželiais problemos, patekti į juos sunku, blatai ir t.t.... Sako, vos gimė ir jau užrašyk, kitaip vietos negausi unsure.gif Čia tikrai taip? Prieš kiek laiko reikia vaikutį užrašyti, kad po to nebūtų problemų? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
nu va, snd buvom siame darzelyje, snd mes parasem prasyma ir nuo pirmadienio lankom. ir be jokiu kysiu!!!! keista?

o buvo taip, kad mes gyvenam Silainiuose, cia visi darzeliai pilni, bet vieno darzelio direktore rekomendavo "Naminuka"(jis mums netoli nuo darbovieciu), sako, vaziuokit ten ir tikrai priims... mes taip ir padarem, aisku man iskilo simtas abejoniu, visi darzeliai perpildyti, o cia priims ta pacia diena, kai parasai prasyma.... man net akyse asaros kaupesi, kad vaika reikes nutrenkti nezinia kur...

na bet nenusivylem thumbup.gif ten net gamtos daugiau smile.gif viduj irgi grazu, tvarkinga pasirode. Svarbiausia, aukletoja labai patiko thumbup.gif ziuresim kaip kita savaite seksis, ar nepasikeis pirmasis ispudis, bet kol kas tai patinko man ten viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(motinyste_veza @ 2009 08 13, 14:05)
nu va, snd buvom siame darzelyje, snd mes parasem prasyma ir nuo pirmadienio lankom. ir be jokiu kysiu!!!! keista?

o buvo taip, kad mes gyvenam Silainiuose, cia visi darzeliai pilni, bet vieno darzelio direktore rekomendavo "Naminuka"(jis mums netoli nuo darbovieciu), sako, vaziuokit ten ir tikrai priims... mes taip ir padarem, aisku man iskilo simtas abejoniu, visi darzeliai perpildyti, o cia priims ta pacia diena, kai parasai prasyma.... man net akyse asaros kaupesi, kad vaika reikes nutrenkti nezinia kur...

na bet nenusivylem  thumbup.gif ten net gamtos daugiau smile.gif viduj irgi grazu, tvarkinga pasirode. Svarbiausia, aukletoja labai patiko  thumbup.gif ziuresim kaip kita savaite seksis, ar nepasikeis pirmasis ispudis, bet kol kas tai patinko man ten viskas smile.gif

O kas auklėtoja? Mes ir planuojam į šį darželį eiti, bet mums dar negreitai, tai net nežinau eiti užrašyti ar ne... O direktorė dabar dirba? Eina rasti kabinete?
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2009 08 13, 16:59)
O kas auklėtoja? Mes ir planuojam į šį darželį eiti, bet mums dar negreitai, tai net nežinau eiti užrašyti ar ne... O direktorė dabar dirba? Eina rasti kabinete?

pavardes nepaklausiau, kita savaite zinosiu, jei reikia, galesiu i AZ parasyti. Direktore dirba ir mes atsitiktinai nesitare ja radom kabinete smile.gif buvo 10-11 val. Lyg ji vazinejasi is Marijampoles, tai ne visomis darbo valandomis buna.
Atsakyti
Labutis mamytės 4u.gif
Mes šį daržiuką lankom, tai tik kol mūsiškis atostogauja bigsmile.gif Mūsų daržiukas geras, bet ir šį daržiuką mano panelytė lanko su malonumu thumbup.gif Auklėtoją tai užtaikau vis tą pačią, nes dažniausiai tai vyras veža blush2.gif Bet labai maloni ir visada mano mergaitei labai gražiai supina plaukučius wub.gif Visiems lankantiems sekmės bigsmile.gif
Atsakyti