Sveikos. Mes 2 metus buvome bezdzioniukuose. zemai lenkiuosi prieš Birute, Daiva ir Nina. Visada liksiu joms skolinga uz tai, kad jos su mano vaiku buvo 8 val per diena, o as tik 4. o tos valandos praleistos darzelyje buvo tikrai labai kokybiskos.kaip mano vaikas patobulejo, kiek visko ismoko, nei vieno keiksmazodzio negirdejau, jis dar pats mane pamokina kaip reikia elgtis. jis ismoko raides ten, skaicius, zodziu mum labai pasiseke kad lankeme si darzeli, visom aukletojom esu patenkinta, ir kiskuciuose buvome metus, normalios tos aukletojos, man kaip tik ju visu gaila, kiek sveikatos ir kantrybes reikia tureti su tiek vaiku dirbti, o kiek jos uzdirba, baisu .
gaila bus palikti si darzeli, jis super
gaila bus palikti si darzeli, jis super
labas mamytes, mes irgi pradejome lankyti kaciuku grype nesenai, labai esam patenkintas vaikas su noru eina ten nera problemu palikt ne nepaigenda tik kad va apsirgom truputi tai db vel kuri laika negalim eit
mum ir patiko auklytes labai geros
mum ir patiko auklytes labai geros
sveikos mamytes.,mes lankom katineliu grupe.,galiu pasakyti auklyte Viktorija tai super,geresnio zmogaus nebuvau sutikusi,maniskis tiesiog nenori eiti is darzelio kai ji dirba.,aisku ir patirtis daro savo...ir seimininkute lb gera moteris,tokio ramaus budo,matosi kad kiekvienas vaikas jai mielas.,,bet nieko gero negaliu pasakyti apie pakeistaja aukletoja,mano vaikas tik ja pamato ir po siai dienai verkia, nenori eiti i grupe,pati maciau kaip ji grubiai elgesi su mano vaiku,jau du menesiai,bet niekas nesikeicia...
viskas, nebesusitvarkau viena su savo aukseliais, reik pagalbos. pasiskaichiau chia mamules jusu atsiliepimus ir nusprendzhiau. ryte skambinsiu naminuko vedejai.. gal ir mano vyresnele priims.. taip noreciau, ir sesute mano ten lanke, visai gerai buvo, vasara einam i shi darzheli sheip i smelio dezhe pazhaist, labai patinka, sutvarkyta, ir aukletojos graziai vaikiukus prizhiuri atrodo, o ir arti namu.. Gal sitaip ir bus geriau, nes su mokslais visai nusivazhiavau perpaskutini semestra.. dukrytes vis kariauja tarpusavy, nei man laiko namuchius patvarkyt, nei prie mokslu prisest, tik ir zhiuriu kad viena ish kitos knyguchiu neatiminetu ar kaladelem nesimetytu... Manau laikas mum su kolektyvu pradet draugaut, nes manishke svetimu zhmoniu nelabai megsta, tai laikas ugdyt socialinius igudzhius pradet.. BET KAIPASH BIJAU ja ishleist niekada dar nesirgom, niekada musu dar niekas nuskriaust nebande.. pati grupes niekuomt nelankiau, tai net neisivaizduoju, ka vaikutis jauchia paliktas ten vienas.. bijau asharu, neisivaizduoju kaip ishtvert reiks shitoki ishsiskyrima..
Jei su tokiu nusiteikimu, tai tada tikrai bus sunku. Vaikai jaucia mamu baimes, sitaip bijodama ishsiskirti su vaiku, jam perduosit sita baime, ir aplamai gyvenime ishsiskyrimai neisvengiami, taip kad geriau pasirupinti gera tokiu ishsiskyrimu patirtimi is anksto meile yra meile, visos mes mylim stipriai savo vaikus, bet mama yra tas zmogus kuri rami ir pasitikinti savimi ( nes geriausiai zino ka daro ir kaip bus gerai vaikui) isleidzia ji i platu pasauleli
Ir kai sako kad vaikai verkia nenori eiti i darzeli, daznai buna paciu mamu issaukta
Sekmes !
Ir kai sako kad vaikai verkia nenori eiti i darzeli, daznai buna paciu mamu issaukta
Sekmes !
Sveikos "katinėlių" mamytės
Norėčiau pasidalint nuomonėm, kaip Jūsų vaikučiams sekasi eit į šią grupę. Mes jau lankom ją kelis mėnesius, neblogai pripratom. Tik va, apie vieną auklėtoją nebežinau, ką ir galvot Vaikas jos tiesiog bijo, kai tik ją pamato visas dreba, verkia...
atsiliepkit, gal turit kokių patyrimų gerų ar nelabai..
tai reikėtu tiesiog su ta auklėtoja pakalbėt ir paklaust kame reikalas , kodėl vaikas į ją taip reaguoja ,nieko nebūna be priežasties.
Kas einate i Bezdzioniukus? ka manote apie antraja aukletoje ? Ne birute o su kuodu ...
Kiek žinau, tai auklėtoja su kuodu iš ''beždžioniukų'' gr dirba ir ''kačiukų''gr, bet yra dar viena, kur jau seniai nematyt, bet sakė lyg serga ir greit bus, tai ta stambesnė mačiau su ''boružėlių'' gr vaikais lauke buvo, matyt toj gr dirba. gal yra mamyčių kurių vaikučiai tas grupes lanko, parašykit kaip su jomis sekasi vaikučiams.
ta stambesne tai man pasirode faina, ir birute faina bezdzioniukuose, o ta su kuodu tai ka zinau, kazkokia isverstaskure, kiek ateini girdi kad su vaikais kazkaip ne taip sneka, tik iejus tonas pasikeicia...