QUOTE(amideja @ 2008 09 25, 14:14)
na dabar nuo pradziu paskaiciau, pasirodo musu grupe yra ta garsioji "kaciuku" grupe
Viktorija taip labai maloni auklyte bet Danute tai man dinozauru laiku, kiek zinau tai ji 40 metu dirba darzelyje, manau kad jai butu laikas ne su vaikais o namuose prie teliko sedeti, nes nemaloni visai, mano mergaite siaip neverkianti ir sukalbamas vaikas, 2 kartus ji ja ziurejo nes po puse dienos vedem, 2 kartus rasdavom verkiancia. Tik atvedu pamato ja ir sako einam namo viskas. Dabar savaite jau sergam namuose
Papildyta:
Idomu kokio amziaus auklytes 1 lopselio grupej?
1 lopselinuku grupej tai super aukletojos, amzius ju nu viena tai kokia 50 ne daugiau, kita irgi panasiai, abiem apie tiek, zodziu mano mamos amziaus abi . tokios netgi pakankamai jaunatviskos ir labai mielos, ypac aukletoja Vida, nors ir antroji labai faina.
Ir auklyte faina. Visuomet pasitinka visus vaikus, verkiancius ramina, zodziu jos ten kaip su savo vaikais, ir teko ir uz duru pastovet belaukiant, bet negirdejau jokiu negrazumu, jei ir pasako kazka tai taip motiniskai, net jei ir griezciau.
Mano vaikas nors ir paverkslena ishsiskirdamas, bet atejusi randu linksma zaidzianti. Tiesiog nenori ishsiskirsti, ne visuomet vaikai verkia todel, kad darzelyje blogai, tieisog su mama geriau...