Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: l/d "Naminukas"

QUOTE(MysticWoman @ 2008 09 25, 19:26)
kad deje kiskuciu grupej kitos aukletojos...

tai gal kaip tik gerai kad kiskuciu grupeje kitos aukletojos, as turiu itarima kad mano dukryte pas kaciukus papuole g.gif
Atsakyti
nu jo matau kad is musu darzelio mazai mamu cia uzeina smile.gif mane guodzia mano bendradarbes kad visuose darzeliuose tas pats, na bet nezinau pradzia pas mus nekokia, gal pades jeigu perves i kita grupe? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amideja @ 2008 09 25, 14:14)
na dabar nuo pradziu paskaiciau, pasirodo musu grupe yra ta garsioji "kaciuku" grupe  blink.gif  Viktorija taip labai maloni auklyte bet Danute tai man dinozauru laiku, kiek zinau tai ji 40 metu dirba darzelyje, manau kad jai butu laikas ne su vaikais o namuose prie teliko sedeti, nes nemaloni visai, mano mergaite siaip neverkianti ir sukalbamas vaikas, 2 kartus ji ja ziurejo nes po puse dienos vedem, 2 kartus rasdavom verkiancia. Tik atvedu pamato ja ir sako einam namo viskas. Dabar savaite jau sergam namuose  verysad.gif
Papildyta:
Idomu kokio amziaus auklytes 1 lopselio grupej?  unsure.gif

1 lopselinuku grupej tai super aukletojos, amzius ju nu viena tai kokia 50 ne daugiau, kita irgi panasiai, abiem apie tiek, zodziu mano mamos amziaus abi . tokios netgi pakankamai jaunatviskos ir labai mielos, ypac aukletoja Vida, nors ir antroji labai faina.

Ir auklyte faina. Visuomet pasitinka visus vaikus, verkiancius ramina, zodziu jos ten kaip su savo vaikais, ir teko ir uz duru pastovet belaukiant, bet negirdejau jokiu negrazumu, jei ir pasako kazka tai taip motiniskai, net jei ir griezciau.

Mano vaikas nors ir paverkslena ishsiskirdamas, bet atejusi randu linksma zaidzianti. Tiesiog nenori ishsiskirsti, ne visuomet vaikai verkia todel, kad darzelyje blogai, tieisog su mama geriau...

Atsakyti
Pareikšiu ir aš savo nuomonę. Šitas darželis yra super. Čia lankė abu mano vaikai, patys gražiausi prisiminimai apie auklėtojas bei direktorę. Labai nustebau paskaičiusi komentarus apie auklėtoją Birutę. Tai viena šilčiausių ir pedagogiškiausių asmenybių. Tikrai labai supratinga, visada turinti savo nuomonę ir galinti patarti mteris. Mes mamos kartais nusimanome labiau savo darbo sferose, o pedagogo patarimas kas liečia vaikus dar niekam nepamaišė. Tai va, auklėtoja Birutė būtent tokia kuri visada patars ir tikrai teisingai. O be to ji tikrai daug dirba su vaikais, labai juos prižiūri į lauką nė vieno neišves neaptikrinus ir nepažiūrėjus ar viskas užsegta, užrišta, žiemą pirštinėlės visų sudžiautos...na žodžiu tai tikrai puiki pedagogė. thumbup.gif
Atsakyti
kaip jus norit,taip kalbekit apie auklėtojas, bet as, augindama antrą vaiką, niekaip neįsivaizduoju, kaip jis būdamas lopšelinio amžiaus gali neverkti tik atskirtas nuo mamos.Bet kuris vaikiukas pradėjęs lankyti lopšiuką visada, manau,verkia kol pripranta prie naujo žmogaus. Ir tikrai nemanau, kad laikys direktorė vaikų nemylinčias auklėtojas, gal vaikams kaip ir mums - vieni žmonės labiau patinka, kiti mažiau.Manau, kad dar turim džiaugtis, jog yra tokie darželiai ir tokie žmonės, kurie sugeba prižiūrėti ir dar kažką išmokinti dvidešimt vaikų.Man asmeniškai tai nervai neatlaikytų ir stogas nuvažiuotų.
Atsakyti
QUOTE(gauja @ 2008 09 28, 16:57)
Man asmeniškai tai nervai neatlaikytų ir stogas nuvažiuotų.

todėl tu ir nedirbi su mažais vaikais, tas kas tokį darbą pasirinko matyt jau jaute kažkokia trauką tokiam darbui.

nesutinku visiškai kad visos auklės TIK geros schmoll.gif turbūt mažai teko stebėt jų doh.gif
Atsakyti
sutinku su Lera, ngali visos buti geros taip ir nera. Darau isvadas is to ka matau, savo vaika tikrai pazystu dirbu jau nuo pavasario, problemos kad ka tik atskirta nuo mamos pas mus nera ir jau tuo labiau niekada nebuvo problemu bendraujant su kitais, o cia vaikas net zaisti neeina kai pamato auklyte Danute ir visai kitaip buna kai palieku su Viktorija. Negaliu sneket kategoriskai, nes tikrai dar mazai ta darzeli lankom, bet as irgi nenoriu laukti kol mano vaikas bus kazkaip psichiskai paveiktas, uzsidarys savyje ar dar velnias zino kas, jeigu vaikas man skubdziasi kad su vaikais zaisti patinka bet su auklyte draugauti nenori... verysad.gif
Atsakyti
kai sekasi naminukams daržiuke? ax.gif
Atsakyti
Gerai, smile.gif vyksta pasirengimas Kaledoms smile.gif
Atsakyti
Labas mamytes,
Vis skaitau jusu pasisakymus forume nutariau ir as parasyti pasidalyti savo mintimis. Mano mazoji pradejo tai pat sais metais lankyti lopseli -darzeli "naminukas"Esame labai patenkinti siuo darzeliu ir grupe mes lankom ''visciuku" grupe dirba tikrai nuostabios aukletojos ir seimininke.Adaptavosi musu mazoji labai greitai prie darzelio nebuvo nei asaru, nei sunkiu isiskyrimu su teveliais smile.gif zinoma namuose jau kuri laika budami kalbejomes kad darzelyje labai smagu ten eina visi vaikuciai zaidzia na ir tt.kaip minejau aukletojos nuostabios matosi kad myli maziuosius keikvienas buna pamyluotas, panesiotas,paglostytas. Kartais man net gaila aukletoju kiek ateini tiek jos vaikucius laiko ant ranku o ju grupeje tai ne vienas ir ne du ir kiekvienas reikalauja demesio smile.gif .Ten yra didele laiminga seima. Jie viska daro kartu zaidza, piese, uzkandziauja, soka ir tt.Lankome visai nesenei bet namuose jau mums rodo programele ka ismoko darzelyje :dainuoja, soka moko ir mus taip daryti taip kad mes ir "lankome darzeli" tik namuose o aukletoja buna musu mazoji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lyle @ 2008 11 13, 11:32)
Labas mamytes,
Vis skaitau jusu pasisakymus forume nutariau ir as parasyti pasidalyti savo mintimis. Mano mazoji pradejo tai pat sais metais lankyti lopseli -darzeli "naminukas"Esame labai patenkinti siuo darzeliu ir grupe mes lankom ''visciuku" grupe dirba tikrai nuostabios aukletojos ir seimininke.Adaptavosi musu mazoji labai greitai prie darzelio nebuvo nei asaru, nei sunkiu isiskyrimu su teveliais smile.gif  zinoma namuose jau kuri laika budami kalbejomes kad darzelyje labai smagu ten eina visi vaikuciai zaidzia na ir tt.kaip minejau aukletojos nuostabios matosi kad myli maziuosius keikvienas buna pamyluotas, panesiotas,paglostytas. Kartais man net gaila aukletoju kiek ateini tiek jos vaikucius  laiko ant ranku  o ju grupeje tai ne vienas ir ne du ir kiekvienas reikalauja demesio smile.gif .Ten yra didele laiminga seima. Jie viska daro kartu zaidza, piese, uzkandziauja, soka ir tt.Lankome visai nesenei bet namuose jau mums rodo programele ka ismoko darzelyje :dainuoja, soka moko ir mus taip daryti taip kad mes ir "lankome darzeli" tik namuose o aukletoja buna musu mazoji biggrin.gif

Net geriau pasidaro, kai tokius postus paskaitai wub.gif As labai bijau to pradejimo vesti i darzeli blush2.gif esu is mamu skydalu lotuliukas.gif Labai myliu savo vaika, ir tiesiog sirdis plysta kai jis verkia, bet manau visoms taip mirksiukas.gif Todel ir bijau tu baisiu issiskyrimu kai vaikis verks doh.gif Bet kai paskaitai, kad aukletojos gerai elgiasi su vaikuciais juos ramina, tai ramiau pasidaro mirksiukas.gif

Mes eisim tik nuo rugsejo i si lopseli-darzeli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulverstuke: 13 lapkričio 2008 - 17:09
Mes ir i visciuku gruope einam, jau metus laiko. Galiu patvritinti siuos zodzius, ten tikrai smagu smile.gif
Biski baisu be tnuo sausio keliausim i kita grupe vyresniu, idomu kaip ten seksis...
Gal kokiu geru atsiliepimu apie bezdzioniuku grupe ? smile.gif
Atsakyti