QUOTE(Kilina @ 2012 01 20, 10:46)
Populi,man susidarė toks įspūdis,kad ieškot kažkokių priekabių.Taip galima ir prie baltos sienos priskabint .O aukletoja Elvyra yra puiki aukletoja ir žmogus ,kuris dirba su šitiek vaikų ir uždirba ne kažinkiek,tai tik gerbt reikia ir padėt visokiais būdais,o ne ieškoti sliekų.O dėl maitinimo,jeigu vaikas valgė vakarienę ketvirtą valandą,tai visai natūralu,kad parėjęs namo nori valgyti,vaikas ne kupranugaris,jo neužkrausi keliom dienom Tai tiek.
Aišku, kad ieškau (matyt dėl to, kad dirbu sunkiai ir mažai uždirbu , nes čis kaip suprantu priežastis kažkokia ).
O šiaip gal neieškau, bet kas susiję su mano vaiku esu mama liūtė, ir neduok D jam bent plaukas nukris ar dar kas negerai bus dėl kažkieno blogai atlikto darbo ar aplaidumo, tada jau būsiu kaip uraganas ir nurausiu stogus. O kol nenukrito tai tiesiog stebiu ir maloniai bendrauja O informacijos rinkimas ar dalinimasis taip pat nemanau, kad yra kažkoks blogis.
O jus Kilina, esat tiesio drauge ar irgi vaikus ten vedat? Jei taip tai ga;l pasidalinsite ka ismoko, kaip sekesi ir kaip padedate aukletojai? Viskas labai idomu.