Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: l/d "Naminukas"

QUOTE(dianabulanoviene @ 2010 08 29, 17:21)
mes i lopseli katineliu grupe  smile.gif musu akletoja tai tokia pagivenus moteriske thumbup.gif direktore tai ja labai gire o kaip ten istikruju bus tai  g.gif tai ziuresim tik man labai idomu pasidare kad jau labai daug ka reikia nusipirkti pradedant nuo uzvalkalu komplekto rankslosciu ir t p nono.gif  cia idomu visur taip g.gif

Mes ir buvom nuėję pasibūti porai valandų auklėtoja lyg Vida buvo, o kokia grupė tai net nežinau blush2.gif mes su vaikais pasibuvom lauke ir grįžom namo tai su auklėtoja nelabai daug ir pakalbėjau, nes buvo daugiau mamų tai apie jokius pirkimus nieko nesakė g.gif
Atsakyti
gal mamytes ka girdejot apie Eziuku grupe? pasirodo priejo musu eile ir mano didcke eis i Eziukus.prisiskaiciau apie kiskucius,tai ka zinau ka galvot blink.gif
Atsakyti
Mes vasara lankėm šitą grupę, tai visai patiko. Auklėtojos geros, grupė graži, naujai išremontuota, nauji baldai, žaislų daug. Atskiras miegamas.
Atsakyti
Mes būsime viščiukų grupėje 4u.gif Jei yra mamų kurių vaikučiai ein r eis į tą pačią grupę norim susipažinti smile.gif

Ryt rugsėjo 1d. nešimės po gėlytę auklėtojoms ar dar kažką reiktų pasiimti g.gif
Atsakyti
oi tai dekui-ramiau,o tai vakar puoliau i panika. unsure.gif
Atsakyti
ar yra kas lankis zuikiu grupe 4u.gif
Atsakyti
apie kiskucius anksciau cia mamytes rase,kad ne kas...bet nesuprantu, nes skaiciau puslapyje apie laisvas vietas Naminuke,tai nei kiskuciu nei zuikuciu grupe ten nepamineta g.gif o cia kokio amziaus vaiku grupei priklauso? blink.gif
Atsakyti
oi atsiprasau kaciuku grupe mes lankisim doh.gif ten dabar karantinas tai neprima mus verysad.gif cia yra lopseliu grupe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dianabulanoviene @ 2010 09 02, 07:20)
oi atsiprasau kaciuku grupe mes lankisim doh.gif ten dabar karantinas tai neprima mus verysad.gif cia yra lopseliu grupe smile.gif

Kaip karantinas? Dėl ko? g.gif
Atsakyti
ten buvo susirges vaikas roto virusu verysad.gif tai nauju neprieme tai va dar snš nueisim peziuret kaip o jau nuo pirmadienio tai sake jau galesim lankiti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(auksiste @ 2010 08 30, 23:49)
gal mamytes ka girdejot apie Eziuku grupe? pasirodo priejo musu eile ir mano didcke eis i Eziukus.prisiskaiciau apie kiskucius,tai ka zinau ka galvot  blink.gif

Nuo kada lankysite?
Mano mažoji ir "Ežiuku" grupe lankys 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kicule @ 2010 09 09, 14:22)
Nuo kada lankysite?
Mano mažoji ir "Ežiuku" grupe lankys 4u.gif  biggrin.gif

nuo spalio 1d, o nuo kada jus? cia pirma kart i darzeli ar ir anksciau ejot?
Atsakyti