Įkraunama...
Įkraunama...

Kojų prakaitavimas

Stichija, tos pastos turi ieškoti tik tose vaistinėse, kuriose vaistai yra GAMINAMI. Visokiose eurovaistinėse ir panašiai, jos nėra
Atsakyti
Iš tikrųjų labai geras daiktas ta "Teimurovo" pasta thumbup.gif Ir svarbiausiai už tokią kainą (jei gerai pamenu apie 3Lt),SUPER rezultatas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 04 08, 08:09)
Stichija, tos pastos turi ieškoti tik tose vaistinėse, kuriose vaistai yra GAMINAMI. Visokiose eurovaistinėse ir panašiai, jos nėra

Tai kad tokiose ir ieškojau cry.gif cry.gif cry.gif
Tam suknistam Kaune gal tik kokios dvi ir yra, tai aš vakar ir tose buvau ir iš nevilties į visas iš eilės pradejau eiti sad.gif
Blyn, reik prie stoties baltarusių nelegalų ieškoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2005 04 08, 10:37)
Tai kad tokiose ir ieškojau  cry.gif  cry.gif  cry.gif
Tam suknistam Kaune gal tik kokios dvi ir yra, tai aš vakar ir tose buvau ir iš nevilties į visas iš eilės pradejau eiti sad.gif
Blyn, reik prie stoties baltarusių nelegalų ieškoti smile.gif

urmo bazeje 3 sandelyje(naujam pasaze) yra rusisku priedu, tepaliuku visokiu parduotuve, pabandyk tenai uzsukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nirete @ 2005 04 08, 09:50)
urmo bazeje 3 sandelyje(naujam pasaze) yra rusisku priedu, tepaliuku visokiu parduotuve, pabandyk tenai uzsukti g.gif

Čia tam žaliam, kur visai gale?
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2005 04 08, 11:25)
Čia tam žaliam, kur visai gale?

Greičiau geltonam. Ten tikrai yra rusiškų papildų. Šiandien ten būsiu galiu paklausti ar turi tokio dalyko. Vakare parašysiu.
Atsakyti
QUOTE(LinaBoo @ 2005 04 08, 10:37)
Greičiau geltonam. Ten tikrai yra rusiškų papildų. Šiandien ten būsiu galiu paklausti ar turi tokio dalyko. Vakare parašysiu.

Ar gali man visškai kvailai moteriškei papasakoti kur ten tas naujas pasažas? Man ten jie visi nauji smile.gif
Šiandien buvau, maklinėjau maklinėjau, bet taip ir nesupratau kur ieškoti cry.gif cry.gif cry.gif
Gal paaiškinum, kur ten tiksliai eiti nuo kurio galo iki kurio, ar sandėlys su numeriu ar be, nu žinai, paaiškink kaip mažam vaikui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2005 04 08, 12:33)
Ar gali man visškai kvailai moteriškei papasakoti kur ten tas naujas pasažas? Man ten jie visi nauji smile.gif
Šiandien buvau, maklinėjau maklinėjau, bet taip ir nesupratau kur ieškoti cry.gif  cry.gif  cry.gif
Gal paaiškinum, kur ten tiksliai eiti nuo kurio galo iki kurio, ar sandėlys su numeriu ar be, nu žinai, paaiškink kaip mažam vaikui  blush2.gif

Ten dabar viskas daug aiškiau negu buvo smile.gif . Geltonas pastatas vadinasi -Geltonoji galerija ( tai tas pirmas nuo Dainavos poliklinikos), ten trečiam sandėly ir yra ta vaistinė. Numeris sandėlio parašytas. Pasažas -tai toks raudonas ( iš tikrųjų bordo spalvos). Jis yra tarp Rytų ir Vakarų rampų (šitos kaip ir seniau buvo). Rytų rampa- tai ten kur daržovių, mėsos tugūs. O vakarų- tai ta kur arčiau pieno kombinato, ji tiesiai prieš geltoną galeriją. Dar yra Žalioji galerija ( o gal pasažas nežinau kaip tiksliai). Ji tikrai žalia ir dar tik truputį atremontuota. Ji ten toliau už geltonos. Jo perskaičiau ir pati nelabai suprantu. doh.gif Va tau planą papaišysiu. tongue.gif

Rytų rampa................. Žalioji galerija
Raudonasis pasažas......Aikštelė
Vakarų rampa..............Geltonoji galerija
.................................. Aikštelė
...............Čia kažkur stotelė

........................................... O čia kažkur Dainavos poliklinika

Jo gerai gavosi megalol.gif megalol.gif megalol.gif Sorry bet kitaip nemoku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinaBoo: 08 balandžio 2005 - 12:16
ACIU ACIU ACIU!!!!!!!!!! smile.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Nu reiktu buti visai tuparikei, kad dabar nerasciau laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2005 04 08, 14:07)
ACIU ACIU ACIU!!!!!!!!!! smile.gif clap.gif  clap.gif  clap.gif
Nu reiktu buti visai tuparikei, kad dabar nerasciau  laugh.gif

Ten tikrai yra. Tik ne baltarusiškas, o rusiškas, Maskvos gamybos. 5 lt. kainuoja. Tik paklausti reikia, nes šiaip nesimato. smile.gif
Atsakyti
Dar yra kioskelyje,stoties turguje.Visai netoli išėjimo į Vytauto pr.Ten tokia babulka prekiauja visokiais rusiškais papildais,tepalais,mačiau ten ir tą pastą. smile.gif
Atsakyti
Oij, panos, koks ačiuūūūūūūūūūūūūūūsmile.gif
Jau nuo penktadienio užsipirkau ir mozojuosi smile.gif
O jinai turi būti tokia balta, kaip dantų pasta??? O tai visos kojos kaip miltuotos smile.gif))
Užtat mano diedas ir atsisakė ja mozotis..... cry.gif
Atsakyti