mes su vyru siemet pasidovanojome patys sau kelione i Ispanija. tai buvo pats dosniausia manau senis saltis!!!! super atostogas turejome ir kaledas taip pat.
nuo draugu ir artiuju taip pat gavau mielu dovaneliu aciu visiems.
Kad pas mane butu toks dosnus Kaledu senelis ir kelione padovanotu
As irgi noreciau dovanu gauti kelione
Kaip sakoma Kaledos - stebuklu metas Gal kada ir gausiu tokia dovanele
QUOTE(jogurtele @ 2008 01 29, 23:24)
As irgi noreciau dovanu gauti kelione
meskit į kokią taupyklę pinigus, gal per kurias kalėdas pavyks pasidovanot tą kelionę
QUOTE(Irėja @ 2008 01 04, 14:24)
mieliausia šių, t.y. jau praitų, šv. Kalėdų dovana - močiutės padovanotos vilnonės kojinės. buvau net pamiršus, kad kažkada paminėjau, jog norėčiau vilnonių kojinių, nes žiemą visad kojos šala. visa esmė, kad močiutė mano viena akim beveik nemato, o kita labai blogai mato. neįsivaizduoju, kaip jas reikėjo numegzt. sakė, kad ant juodo audekliuko pasidėjus mezgė (siūlai šviesūs). protu suvokiu, kad visą gyvenimą siuvus ir mezgus kažkaip apčiuopom galima jas numegzt, bet vis tiek. neatsimenu dovanos, kuri būtų taip sujaudinus. kažkaip nublanko kitos dovanos, nors gavau ir papuošalus, ir chalatą, ir kosmetikos...
Net skaitydama susigraudinau
Gavau turbut visam gyvenimui i prieki visko.... nuo apatiniu iki automobilio
gavau "witch" sampuna,balzama, lvepalus, nagu laka,dirza, zieduka, lipduku telefonui, puciamus flomasterius, kelis zaisliukus,apyranke,saldainiu ir t.t idomu ka siemet gausiu reikia rasyt laiska seniui, o prisiminiau kad jau seniai norejau Jo-Jo zaislo tokio zinoma pati geriausia dovana butu kaciukas bet aisku tik svajonese ji gauciau
QUOTE(Stebukle @ 2008 02 17, 14:25)
Gavau turbut visam gyvenimui i prieki visko.... nuo apatiniu iki automobilio
Išduok adresą to Kalėdų senio
QUOTE(beibis @ 2008 10 18, 20:44)
Išduok adresą to Kalėdų senio
ir man atsiųsk QUOTE(saulute© @ 2008 10 20, 20:47)
ir man atsiųsk
ir as labai noreciau to kio dosnaus senio adreso....
QUOTE(EURIKA @ 2008 10 31, 23:44)
ir as labai noreciau to kio dosnaus senio adreso....
PO menesiu ir keliu dienu suzinosiu ka gavau.
Labai noriu seniu su maisu pinegu