Įkraunama...
Įkraunama...

Šių Kalėdų dovanos

thumbup.gif thumbup.gif mes su vyru siemet pasidovanojome patys sau kelione i Ispanija. tai buvo pats dosniausia manau senis saltis!!!! super atostogas turejome ir kaledas taip pat. smile.gif smile.gif
nuo draugu ir artiuju taip pat gavau mielu dovaneliu aciu visiems. smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kad pas mane butu toks dosnus Kaledu senelis biggrin.gif ir kelione padovanotu biggrin.gif
Atsakyti
As irgi noreciau dovanu gauti kelione ax.gif
Kaip sakoma Kaledos - stebuklu metas smile.gif Gal kada ir gausiu tokia dovanele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jogurtele @ 2008 01 29, 23:24)
As irgi noreciau dovanu gauti kelione  ax.gif
Kaip sakoma Kaledos - stebuklu metas smile.gif Gal kada ir gausiu tokia dovanele  ax.gif

meskit į kokią taupyklę pinigus, gal per kurias kalėdas pavyks pasidovanot tą kelionę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 01 04, 14:24)
mieliausia šių, t.y. jau praitų, šv. Kalėdų dovana - močiutės padovanotos vilnonės kojinės. buvau net pamiršus, kad kažkada paminėjau, jog norėčiau vilnonių kojinių, nes žiemą visad kojos šala. visa esmė, kad močiutė mano viena akim beveik nemato, o kita labai blogai mato. neįsivaizduoju, kaip jas reikėjo numegzt. sakė, kad ant juodo audekliuko pasidėjus mezgė (siūlai šviesūs). protu suvokiu, kad visą gyvenimą siuvus ir mezgus kažkaip apčiuopom galima jas numegzt, bet vis tiek. neatsimenu dovanos, kuri būtų taip sujaudinus. kažkaip nublanko kitos dovanos, nors gavau ir papuošalus, ir chalatą, ir kosmetikos...

Net skaitydama susigraudinau cray.gif

Atsakyti
As gavau drabuziu, ranksluosciu, puodeli, sampunu rinkini ir dar daug visko biggrin.gif
Atsakyti
Gavau turbut visam gyvenimui i prieki visko.... nuo apatiniu iki automobilio smile.gif
Atsakyti
gavau "witch" sampuna,balzama, lvepalus, nagu laka,dirza, zieduka, lipduku telefonui, puciamus flomasterius, kelis zaisliukus,apyranke,saldainiu ir t.t mirksiukas.gif idomu ka siemet gausiu unsure.gif reikia rasyt laiska seniui, o prisiminiau kad jau seniai norejau Jo-Jo bigsmile.gif lotuliukas.gif zaislo tokio zinoma pati geriausia dovana butu kaciukas biggrin.gif bet aisku tik svajonese ji gauciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 02 17, 14:25)
Gavau turbut visam gyvenimui i prieki visko.... nuo apatiniu iki automobilio smile.gif

Išduok adresą to Kalėdų senio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(beibis @ 2008 10 18, 20:44)
Išduok adresą to Kalėdų senio mirksiukas.gif
ir man atsiųsk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute© @ 2008 10 20, 20:47)
ir man atsiųsk  lotuliukas.gif

ir as labai noreciau to kio dosnaus senio adreso.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(EURIKA @ 2008 10 31, 23:44)
ir as labai noreciau to kio dosnaus senio adreso.... thumbup.gif

biggrin.gif thumbup.gif
PO menesiu ir keliu dienu suzinosiu ka gavau.

Labai noriu seniu su maisu pinegu blush2.gif
Atsakyti