nuo vyro plauku tiesintuva, savaitgali druskininkuose, rutuliuku i vonia, dezute papuiosalam, nuo uosviu pinigeliu, nuo mociuciu patalyniu, pinigeliu, nuo drauges kvepalu, nuo kitos masazininaliejuka, nuo mamos ceki i sarma...nuo bendradarbiu vitaminu, virtuves reikmenu...
QUOTE(LABUSKA @ 2008 01 02, 12:28)
Čia gal nelabai į temą, bet kokia ta nereali knyga apie šunis? Ir konkrečiai apie ką ji? Nes aš ieškau knygos apie šunis - jų auginimą, priežiūrą, ligas, dresavimą. Na, kad būtų tikrai gera ir išsami
Ta knyga vadinasi "Kaip susikalbėti su savo šunimi" Ji yra apie tai,kaip suprast šuns kūno kalbą.Bet jei norit išsamesnės knygos,ji turbūt nelabai tiktų.Kadangi šunį aš jau turiu,man pakako šios informacijos,nes apie mitybą,ligas ir priežiūrą skaitau internete
as gavau pizama,2remelius nuotraukom,grazia zvake,ir...ir pora rinkiniu-duso gelio,muiliuku(oi,kaip nepatinka tokios dovanos ),man paciai patinka tokius dalykus pirktis-o ne gaut dovanu
Niu pas mus taippogi senis dosnus šiais metais pabuvojo
Nuo mano tėvų: bendrai visai šeimai skirta dovana-TEFAL ,,petelnė''(keptuvė) , asmeniškai dar auskariukus sidabrinius gavau, o mažajai lėlių vežimukas ir daug saldainių
Nuo uošvių(vyro tėvų): pinigų, didelį rankšluostį, o mažoji visokių šūdniekiukų(kinietiški turginiai variantai ), serviziukas, telefoniukas ir kt...
Savo MBG padovanojau gerus kvepalus ir darbo knygą(užrašinė), o pati gavau gerą siuvimo mašina(super daiktas dažnai tenka pasinaudoit, tad nebeteks lėkt pas siūvėją )...
Nuo mano tėvų: bendrai visai šeimai skirta dovana-TEFAL ,,petelnė''(keptuvė) , asmeniškai dar auskariukus sidabrinius gavau, o mažajai lėlių vežimukas ir daug saldainių
Nuo uošvių(vyro tėvų): pinigų, didelį rankšluostį, o mažoji visokių šūdniekiukų(kinietiški turginiai variantai ), serviziukas, telefoniukas ir kt...
Savo MBG padovanojau gerus kvepalus ir darbo knygą(užrašinė), o pati gavau gerą siuvimo mašina(super daiktas dažnai tenka pasinaudoit, tad nebeteks lėkt pas siūvėją )...
As tai labai daug mielu niekuciu, bet svarbiausia dovana tai buvo tas kur reklamuoja garu puodas, ir valgis jame labai gardus
mieliausia šių, t.y. jau praitų, šv. Kalėdų dovana - močiutės padovanotos vilnonės kojinės. buvau net pamiršus, kad kažkada paminėjau, jog norėčiau vilnonių kojinių, nes žiemą visad kojos šala. visa esmė, kad močiutė mano viena akim beveik nemato, o kita labai blogai mato. neįsivaizduoju, kaip jas reikėjo numegzt. sakė, kad ant juodo audekliuko pasidėjus mezgė (siūlai šviesūs). protu suvokiu, kad visą gyvenimą siuvus ir mezgus kažkaip apčiuopom galima jas numegzt, bet vis tiek. neatsimenu dovanos, kuri būtų taip sujaudinus. kažkaip nublanko kitos dovanos, nors gavau ir papuošalus, ir chalatą, ir kosmetikos...
QUOTE(Irėja @ 2008 01 04, 15:24)
mieliausia šių, t.y. jau praitų, šv. Kalėdų dovana - močiutės padovanotos vilnonės kojinės. buvau net pamiršus, kad kažkada paminėjau, jog norėčiau vilnonių kojinių, nes žiemą visad kojos šala. visa esmė, kad močiutė mano viena akim beveik nemato, o kita labai blogai mato. neįsivaizduoju, kaip jas reikėjo numegzt. sakė, kad ant juodo audekliuko pasidėjus mezgė (siūlai šviesūs). protu suvokiu, kad visą gyvenimą siuvus ir mezgus kažkaip apčiuopom galima jas numegzt, bet vis tiek. neatsimenu dovanos, kuri būtų taip sujaudinus. kažkaip nublanko kitos dovanos, nors gavau ir papuošalus, ir chalatą, ir kosmetikos...
taip, tokios dovanos jauti kad is visos sirdies dovanojamos, kaip ir turi buti Kaledu dopvanos
QUOTE(Irėja @ 2008 01 04, 14:24)
aš irgi gavau šaliką ir pirštines, labai labai džiaugiuosi, labai miela dovana tokia iš šidies
QUOTE(Irėja @ 2008 01 04, 14:24)
mieliausia šių, t.y. jau praitų, šv. Kalėdų dovana - močiutės padovanotos vilnonės kojinės. buvau net pamiršus, kad kažkada paminėjau, jog norėčiau vilnonių kojinių, nes žiemą visad kojos šala. visa esmė, kad močiutė mano viena akim beveik nemato, o kita labai blogai mato. neįsivaizduoju, kaip jas reikėjo numegzt. sakė, kad ant juodo audekliuko pasidėjus mezgė (siūlai šviesūs). protu suvokiu, kad visą gyvenimą siuvus ir mezgus kažkaip apčiuopom galima jas numegzt, bet vis tiek. neatsimenu dovanos, kuri būtų taip sujaudinus
šią dovaną visą gyvenimą prisiminsi su didžiausia meile