Įkraunama...
Įkraunama...

Šių Kalėdų dovanos

Gavau nuo MB virtuvinį Phillips kombainą ir žaislinį šunį (čia mano kolekcijai), nuo kitų - pinigai, net dvi kosmetinės, Dorado dovanų čekis, žvakidė, stiklinė eglutė, šalikas su kepure, eglutės žaislas, puodelis, metų simbolis - pelytė, sūris biggrin.gif
Atsakyti
nuo vyro plauku tiesintuva, savaitgali druskininkuose, rutuliuku i vonia, dezute papuiosalam, nuo uosviu pinigeliu, nuo mociuciu patalyniu, pinigeliu, nuo drauges kvepalu, nuo kitos masazininaliejuka, nuo mamos ceki i sarma...nuo bendradarbiu vitaminu, virtuves reikmenu...
Atsakyti
QUOTE(LABUSKA @ 2008 01 02, 12:28)
Čia gal nelabai į temą, bet kokia ta nereali knyga apie šunis? Ir konkrečiai apie ką ji? Nes aš ieškau knygos apie šunis - jų auginimą, priežiūrą, ligas, dresavimą. Na, kad būtų tikrai gera ir išsami 4u.gif

Ta knyga vadinasi "Kaip susikalbėti su savo šunimi" 4u.gif Ji yra apie tai,kaip suprast šuns kūno kalbą.Bet jei norit išsamesnės knygos,ji turbūt nelabai tiktų.Kadangi šunį aš jau turiu,man pakako šios informacijos,nes apie mitybą,ligas ir priežiūrą skaitau internete smile.gif
Atsakyti
as gavau pizama,2remelius nuotraukom,grazia zvake,ir...ir pora rinkiniu-duso gelio,muiliuku(oi,kaip nepatinka tokios dovanos mad.gif ),man paciai patinka tokius dalykus pirktis-o ne gaut dovanu doh.gif
Atsakyti
Niu pas mus taippogi senis dosnus šiais metais pabuvojo biggrin.gif
Nuo mano tėvų: bendrai visai šeimai skirta dovana-TEFAL ,,petelnė''(keptuvė) lotuliukas.gif , asmeniškai dar auskariukus sidabrinius gavau, o mažajai lėlių vežimukas ax.gif ir daug saldainių doh.gif
Nuo uošvių(vyro tėvų): pinigų, didelį rankšluostį, o mažoji visokių šūdniekiukų(kinietiški turginiai variantai doh.gif ), serviziukas, telefoniukas ir kt...
Savo MBG padovanojau gerus kvepalus ir darbo knygą(užrašinė), o pati gavau gerą siuvimo mašina(super daiktas dažnai tenka pasinaudoit, tad nebeteks lėkt pas siūvėją lotuliukas.gif )... smile.gif
Atsakyti
As tai labai daug mielu niekuciu, bet svarbiausia dovana tai buvo tas kur reklamuoja garu puodas, ir valgis jame labai gardus 4u.gif
Atsakyti
mieliausia šių, t.y. jau praitų, šv. Kalėdų dovana - močiutės padovanotos vilnonės kojinės. buvau net pamiršus, kad kažkada paminėjau, jog norėčiau vilnonių kojinių, nes žiemą visad kojos šala. visa esmė, kad močiutė mano viena akim beveik nemato, o kita labai blogai mato. neįsivaizduoju, kaip jas reikėjo numegzt. sakė, kad ant juodo audekliuko pasidėjus mezgė (siūlai šviesūs). protu suvokiu, kad visą gyvenimą siuvus ir mezgus kažkaip apčiuopom galima jas numegzt, bet vis tiek. neatsimenu dovanos, kuri būtų taip sujaudinus. kažkaip nublanko kitos dovanos, nors gavau ir papuošalus, ir chalatą, ir kosmetikos...
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 01 04, 15:24)
mieliausia šių, t.y. jau praitų, šv. Kalėdų dovana - močiutės padovanotos vilnonės kojinės. buvau net pamiršus, kad kažkada paminėjau, jog norėčiau vilnonių kojinių, nes žiemą visad kojos šala. visa esmė, kad močiutė mano viena akim beveik nemato, o kita labai blogai mato. neįsivaizduoju, kaip jas reikėjo numegzt. sakė, kad ant juodo audekliuko pasidėjus mezgė (siūlai šviesūs). protu suvokiu, kad visą gyvenimą siuvus ir mezgus kažkaip apčiuopom galima jas numegzt, bet vis tiek. neatsimenu dovanos, kuri būtų taip sujaudinus. kažkaip nublanko kitos dovanos, nors gavau ir papuošalus, ir chalatą, ir kosmetikos...

drinks_cheers.gif taip, tokios dovanos jauti kad is visos sirdies dovanojamos, kaip ir turi buti Kaledu dopvanos wub.gif
Atsakyti
siemet gavau : kosmetine,artdeco makiazo pagrinda ir lupu blizgi,april77 dzinsus,vilnoni palta,fossil laikrodi,kalendoriu siems metams,pelytes,domino,besmegeni pusesere nulipde.
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 01 04, 14:24)

aš irgi gavau šaliką ir pirštines, labai labai džiaugiuosi, labai miela dovana tokia iš šidies wub.gif
Atsakyti
As ir pasigirsiu smile.gif
Nuo MB gavau LV skarele ir balto aukso auskarus ir zieda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 01 04, 14:24)
mieliausia šių, t.y. jau praitų, šv. Kalėdų dovana - močiutės padovanotos vilnonės kojinės. buvau net pamiršus, kad kažkada paminėjau, jog norėčiau vilnonių kojinių, nes žiemą visad kojos šala. visa esmė, kad močiutė mano viena akim beveik nemato, o kita labai blogai mato. neįsivaizduoju, kaip jas reikėjo numegzt. sakė, kad ant juodo audekliuko pasidėjus mezgė (siūlai šviesūs). protu suvokiu, kad visą gyvenimą siuvus ir mezgus kažkaip apčiuopom galima jas numegzt, bet vis tiek. neatsimenu dovanos, kuri būtų taip sujaudinus

šią dovaną visą gyvenimą prisiminsi su didžiausia meile wub.gif
Atsakyti