Įkraunama...
Įkraunama...

Šių Kalėdų dovanos

šilkinį chalatą, knygą, tris poras šlepkių biggrin.gif sultinio puodelį, rankšluostį, chalatą-rankšluostį, angeliuką, mėgstamiausios grupės cd, kosmetinių priemonių, valiutos, žvakę, gnomiką žalią, robinzoniško tipo užrašų knygelę smile.gif
ai.. ir dar antrą kalėdų dieną iškaulijau auskarus blush-anim-cl.gif lyg dovanų būtų maža lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leita: 29 gruodžio 2007 - 19:08
Man siais metais irgi senelis buvo laabai dosnus wub.gif Gavau savo issvajotaji suneli,tiesa,ji gavau menesiu anksciau,bet vis tiek kaledine dovana buvo ax.gif Rankines 2, saldumynu,apatiniu komplekta,maudomuka,statulele is svarovskio,maikute is VM,arbatini su kaitintuvu,issiskleidziancios arbatos,ziedeli su svarovskiais,puodeli,sarmos ir knygyno cekius,pinigu,ranku darbo karolius,remeli,kai ka is sex shopo ir cia dar ne visos dovanos,vaziuosim pas draugus thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 12 29, 16:58)
Ale kaip keista, kiek daug dovanų gavot.... siaubas, labai geros musiet buvot biggrin.gif

mano ir pirma mintis tokia buvo wink_3.gif
aš gavau išsvajotą dulkių siurblį, auskarus, kvepalus...
Atsakyti
Mano kaledu senelis irgi labai siemet i mano norus isiklause thumbup.gif
Gavau laikrodi, Givenchy kvepalus, knyga, siltas kojines, mamos kimstas pagalves, patalynes komplekta (labai grazios teksturos) ir svarbiausia - 3 dienu saunu poilsi kaimo sodyboje su seima thumbup.gif thumbup.gif Dabar lieka ramiai sulaukti Naujuju 4u.gif
Atsakyti
Gavau gerą tušą,dryžuotas kojinytes iki kelių,kad namie graži vaikščiočiau lotuliukas.gif ,dainuojančią gėlę nuotaikai pakelti,rinkinį voniai,rankšluostį,dvejus vitaminus,puodelį,ir kiauliuką į savo kolekciją.Ir dar kvepalus 4u.gif
Papildyta:
Ai,dar du čekius-į Drogą ir Baltų lankų knygyną.
Papildyta:
QUOTE(Makalius @ 2007 12 29, 16:58)
Ale kaip keista, kiek daug dovanų gavot.... siaubas, labai geros musiet buvot biggrin.gif

O kas čia keisto????Aišku,kad geros ax.gif
O tau ką,už blogumą nieko neatnešė????
Atsakyti
Mano seniai šiemet laaabai dosnūs bigsmile.gif . Bandau suskaičiuot:
"Žygio batų" čekis, saldumynai;
svarstyklės blush2.gif ;
indai (lėkštės, taurės, saldaininė);
besisukanti tortinė-sumuštininė, rankšluostis su gabaliukiniu muilu, butelaitis likerio;
specialūs rankšluosčiai, įkvėpinti levandomis, česnakų trintuvė;
pinigai;
kvepalai;
o geriausia išsvajota dovana - YSL akiniai bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sommer @ 2007 12 31, 19:27)
O kas čia keisto????Aišku,kad geros ax.gif
O tau ką,už blogumą nieko neatnešė????

Man tai atnešė daug ko tongue.gif
Surašiau čia jau visą sąrašą didis.gif
Atsakyti
vakar dar gavau miela pelyte prie tel pasikabinti smile.gif
Atsakyti
Aš taip pat pasigirsiu savo dovanėlėm blush2.gif Gavau plaukų džiovintuvą,šlepetes,nerealią knygą apie šunis bigsmile.gif ,dvi grožinės literatūros knygas,mielą žvakidę-besmegenį wub.gif ,ir,kas be ko,saldainių thumbup.gif
Atsakyti
gavau auskarus,vokeli,pizama,usb rakta(2gb),naktinukus(sexy ax.gif ),didziuli pliusini zaisla,tapkes(2poras),begale saldainiu(vien nuo MB 5kg saldainiu ir 5 dezes rafaelo 4u.gif ax.gif thumbup.gif ),rankine,kvepalus...na lyg ir viskas.... wub.gif
Atsakyti
as siemet irgi gavau nemazai dovanu ir visos naudingos, bet dauguma dovanu skirtos man ir vyrui bendrai biggrin.gif
Gavom is vyro mamos garu puoda, kuri reklamuoja per TV (jau isbandem ir esu lb patenkinta);
nuo vyro sesers gavom ceki is parduotuviu tinklo "Skonis ir kvapai" ir dideli sokolada;
nuo vyro tetu gavom smilkalu, kvapniu rutuliuku voniai, ranksluosti, saldainiu deze rafaelo ir daug kitu saldainiu bei vaisiu;
o as dar gavau pakabuka su drambliuku telefonui (renku dramblius ta jau visi zino)
Cia dovanos is vyro gimines puses.
Pas mane susirenka seses ir tevai ir mes jau kelinti metai traukiam burtus ir perkam tam ka issitraukem, taip nusprendem, kad yra zymiai pigiau, bet sventine nuotaika nuo to niekiek nepablogeja. Kadangi mane istrauke vyras, tai jis nupirko ceki is apatiniu rubu parduotuves, o tai man buvo didele staigmena wub.gif , nes ji i tokia parduotuve ne uz ka nenutempsi schmoll.gif
mama padovanojo bendrai musu seimai maiseli, kuriame buvo pridejusi riesutu, saldainiu, sokoladuku, kavos lb skanios, arbatos, milteliu pieno kokteilioams daryti, maloni dovaneli ir silta. Toki pati rinkineli gavo ir sesuo su vyru.
O as sau pati pasidovanojau kvepalus kuriu norejau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvaigzd_leja: 01 sausio 2008 - 22:57
QUOTE(Pepsytė @ 2008 01 01, 22:32)
Aš taip pat pasigirsiu savo dovanėlėm blush2.gif Gavau plaukų džiovintuvą,šlepetes,nerealią knygą apie šunis bigsmile.gif ,dvi grožinės literatūros knygas,mielą žvakidę-besmegenį wub.gif ,ir,kas be ko,saldainių thumbup.gif

Čia gal nelabai į temą, bet kokia ta nereali knyga apie šunis? Ir konkrečiai apie ką ji? Nes aš ieškau knygos apie šunis - jų auginimą, priežiūrą, ligas, dresavimą. Na, kad būtų tikrai gera ir išsami 4u.gif
Atsakyti