As taip pat noriu pasipasakoti apie savo Kaledu Seneliu dosnuma
Gavau manikiurui-pedikiurui atlikti rinkini, miksta pliusini miela zaisliuka, nuostabu salika ir pirstinaites, kvietimu i kino teatra, the body shop nuolaidu kortele ir ceki ten apsipirkti, megztas siltas kojines ir dar daug visokiu sirdziai mielu smulkmeneliu
Patinka man Kaledos ir ne tik del to, kad gauni dovanu, bet del del to, kad paciai labai gera jas dovanoti ir jausti ta nuostabia artimuju skleidziama siluma aplink save
Labai sauniu dovanu gavau siais metais, uz kurias labai dekinga mylimiems zmonems
DKNY Red Delicious kvepalus, kuriu labai norejau deze kramtomosios gumos su gera doze humoro, ciotkos spalvos nagu laka, mielas siltas pirstines ir kojnes, butelaiti brendzio, pakvietima i kinoteatra, voniai druskyciu, grazia zvakide, puodeli arbatai... aj, ir dar is siek tiek anksteleliau toki moteriska usb rakta.
Va, tai esu laabai laiminga, tikiuosi ir mano dovanos nudziugino kitus
DKNY Red Delicious kvepalus, kuriu labai norejau deze kramtomosios gumos su gera doze humoro, ciotkos spalvos nagu laka, mielas siltas pirstines ir kojnes, butelaiti brendzio, pakvietima i kinoteatra, voniai druskyciu, grazia zvakide, puodeli arbatai... aj, ir dar is siek tiek anksteleliau toki moteriska usb rakta.
Va, tai esu laabai laiminga, tikiuosi ir mano dovanos nudziugino kitus
gavau plauku tiesintuva, zieda, cekiu i senukus, sarma , patalyniu, kvepalu, pinigeliu, domino, ...ir tokia roze.. sudziuvusia, kuri prazysta nesa, laime...
na mano Kaledu senis irgi neblogas buvo siemet gavau labai fainus auskarus, linksma foto albuma, kvepalus, aisku, saldainiu kalnas kaip visuomet, ir pagrindine dovana buvo 2ju dienu kelione i Palanga, nes labai jau norejau jura ziema (na nesvarbu kad nera sniego ) pamatyt ...
mane apdovanojo knyga apie arbatas su arbatu receptais,auskarais,seseliais akims ir dezute jiems susideti,mikseriu(cia jau buvo pagal special pageidavima,kokteilius dabar darysiu),megztuka,saldumynu,sage i rubus isisegt,arbatos,kurios kvapa turbut ir kaimynai jaucia zodziu,labai labai geras senelis buvo
Kaip šaunu, kad Kalėdų senis visoms toks dosnus!
Panorau ir aš pasigirti Gavau stalo žaidimą "Alias" , pliušines šlepetes - šunis, servetėlės valyti kompiuterio ekranui , linksmą dubenėlį su kažkokio gyvūno veiduku, linksmas ilgas kojines, pakabuką ant telefono, super gražią didelę žvakę, Oliziuką, rutulinį dezodorantą, kulinarinę knygelę , kelionę į Vilniaus akvaparką "Vichy" , "Dove" kūno priežiūros rinkinį, draugės padarytus auskariukus, pinigėlių šiek tiek, dėžę "Rafaello" , dėžę saldainių su likeriu, galybę šokoladų...
Panorau ir aš pasigirti Gavau stalo žaidimą "Alias" , pliušines šlepetes - šunis, servetėlės valyti kompiuterio ekranui , linksmą dubenėlį su kažkokio gyvūno veiduku, linksmas ilgas kojines, pakabuką ant telefono, super gražią didelę žvakę, Oliziuką, rutulinį dezodorantą, kulinarinę knygelę , kelionę į Vilniaus akvaparką "Vichy" , "Dove" kūno priežiūros rinkinį, draugės padarytus auskariukus, pinigėlių šiek tiek, dėžę "Rafaello" , dėžę saldainių su likeriu, galybę šokoladų...
Labiausiai patiko tai, kad gavom su vyru pakvietimus į teatrą ir net dvejus , paskui marškinukus, stalo įrankius, dušo želė, burbulų ir muilų į vonią, pinigėlių, aišku begalę saldainių , patiko man šios Kalėdos
QUOTE(Makalius @ 2007 12 29, 16:58)
Ale kaip keista, kiek daug dovanų gavot.... siaubas, labai geros musiet buvot
Žinok, kiek gauni, maždaug tiek paprastai ir perki Va tu dabar gauni - nuo mamos tėčio, ir nuo močiučių visokių... O vesi - gausi ir nuo mamos tėčio, ir nuo močiučių, ir nuo žmonos. Ir gal net nuo uošvių. Jei geras būsi
O jei dar ir meilužių turėėėsi
Aš gavau apyrankę, kūno kosmetikos rinkinį ir kvepalus Ir dar patalynės... Bet čia ne individualaus vartojimo, taigi nesiskaito