Įkraunama...
Įkraunama...

Šių Kalėdų dovanos

O man siemet didziausias Kaledu stebuklas (ir dovana) - Kaledu naktis Betliejuje. Tikrai tai isimins visam gyvenimui... wub.gif
Atsakyti
2 knygas, kvepalus + kūno losjoną, veltinio karolius, šlepkes, pliušinį šunį, sidabrinius auskarus thumbup.gif

dar laukia dovanos pas tėvus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2007 01 08, 09:56)
O man siemet didziausias Kaledu stebuklas (ir dovana) - Kaledu naktis Betliejuje. Tikrai tai isimins visam gyvenimui...  wub.gif

oho,čia tai bent 4u.gif labai įspūdinga wub.gif
Atsakyti
Kvepalai Carolina Herrera 212 Sexy, rankinukas, patalynės komplektas, taurių komplektas, kūno priežiūros priemonės. Dosnus Kalėdų senis šiais metais buvo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ajas @ 2007 01 08, 08:56)
O man siemet didziausias Kaledu stebuklas (ir dovana) - Kaledu naktis Betliejuje. Tikrai tai isimins visam gyvenimui...  wub.gif

ajas, nereali dovana thumbup.gif
Papasakok plačiau kas tau suorganizavo tokią dovaną ir kokie įspūdžiai iš kalėdinės nakties Betliejuje??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatita: 14 sausio 2007 - 13:53
Turbūt,kad dar nevėlu pasidžiaugti Kalėdinėmis dovanėlėmis blush2.gif
Pavardinsiu ir aš ką gavau...

Iš vyro - THE BODY SHOP rinkinuką (kūno sviestas, dušo žele, pėdų purškalas, muilas ir kūno losijonas)
Iš mamos - Beckham "Intimately" tualetinis vanduo.
Iš sesers - pirštines ir šaliką.
Iš uošvių - Pledą ir dvi pagalves.
Iš draugės - knygą wub.gif
Atsakyti
Gavau ko norėjau ax.gif
Rėmelį nuotraukai
Knygą
Sigutės Ach paveiksliuką į kolekciją rolleyes.gif
Piniginę (labai super) ax.gif
3 saldainius ir mandariną
Apyrankę, bet maža unsure.gif
Atsakyti
Aš gavau sviestą kūnui,aromatinę lempą,sviestmedžio kremą lūpoms (The Body Shop),knygą,pinigų,daug saldumynų,ai dar šian pižamą gavau laugh.gif
Atsakyti
aš gavau spa centre dovanų kuponą pasirinktam masažui,pinigų, grandinėlę sidabrinę su katės akimi, VS kūno sviestą, kvepalus kurių norėjau Dior J'adore, iš Aistros pard. naktinukus erotinius (vyro dovana) biggrin.gif na ir beabejo daug saldainių, mandarinų, ir kamasutros pozų iš šokolado namų saldainių dėžutę.
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2007 12 25, 22:35)
Aš gavau:
Diržą
Veido žėlę flirt.gif
Šaliką ir pirštines
Saldainius 3
Vieną mandariną su veidu
Butelį saldainių
Tokį daiktą ant rankos kur sujungta su žiedu ,ale indiškas  rolleyes.gif
Ilgą pakabuką  wub.gif
Ir dar ryt kažką gausiu  bigsmile.gif

Atsakyti
surasysiu tai, ka gavau asmeniskai sau ir dovanas, kurias gavom bendrai su vyru:

1. kvepalus (pati geriausia dovana first.gif )
2. dezute papuosalams
3. bilietus i sventini koncerta kongresu rumuose, kuriuos teko grazint dovanotojams hihihi.gif kadangi neiseis ten mums nueit sad.gif
4. bilietus i spektakli "*****"
5. kapsules hydrocontrol odos dregmes balansui palaikyti
6. inhaliacinius miltelius relenza, kurie iskart sunaikina virusa, vos tik pradedi sirgti. nesvarbu, ar tai gripas, ar kokia kita bacila.
7. leksciu serviza
8. daug sokolado

kol kas tiek. galbut bus dar pora smulkiu dovaneliu siek tiek veliau blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Tai ką, ir man čia dabar atkopint mano dovanų sąrašą? mastau.gif
Atsakyti
Kvepalus (Davidof, cool water)
knyga (A. Marinina. Ledo jausmas)
daug įvarių arbatų ir puodukų rinkinį
kuponus i sarmą ir knygyną
fainą dėžutę
saldainių
pinigų
kosmetikos (dušo želė ir pan)

ir dar laukia susitikimai su draugėmis