Tai kas ką gavot?
Piniginę su 70lt, saldainių, Beatos kalendorių, kremą rankoms
3 knygas ir arbatos jaukiems vakarams, dekoraciją besisūpuojančią ant eglės, rankų darbo knygų skirtuką, labai įdomaus skonio šokoladinio kremo, naują Samsung Galaxy S5 telefoną, bilietus į teatrą dviems ir labiausiai nustebinusią dovaną - "Miserikordiną" bei susitikimą su visa šeima ir begalę pačių geriausių linkėjimų ir šiltų žodžių!
Svarbiausia, kad visos dovanos buvo netikėtos, nes mes daug metų (pagal susitarimą) dovanomis išvis nesikeičiame Dovanas gauna tik vaikai, o suaugusieji - vertinam bendravimą
Bet šiemet mane sveikino visi kaip vaiką, jau tas artimų žmonių ir draugų gerumas
Svarbiausia, kad visos dovanos buvo netikėtos, nes mes daug metų (pagal susitarimą) dovanomis išvis nesikeičiame Dovanas gauna tik vaikai, o suaugusieji - vertinam bendravimą
Bet šiemet mane sveikino visi kaip vaiką, jau tas artimų žmonių ir draugų gerumas
Prieskonių ir arbatų rinkinį (namų gamybos), bičių vaško žvakę, kvepiančią žvakę, rutulio formos vazą, žiedą
Piniginę.
Clarins veido priežiūros priemonių rinkinį.
YSL rinkinį.
Rėmelį. Rėmelių prašau kasmet nes pačiai gaila brangiem pinigų
Clarins veido priežiūros priemonių rinkinį.
YSL rinkinį.
Rėmelį. Rėmelių prašau kasmet nes pačiai gaila brangiem pinigų
QUOTE(kami_ @ 2014 12 26, 09:50)
Piniginę su 70lt, saldainių, Beatos kalendorių, kremą rankoms
Ir dar krikšto mamos megztas pirštines gavau dovanų
QUOTE(delfiuka @ 2014 12 26, 00:04)
Tai kas ką gavot?
O tamsta pati ko nepasigyrėte?
Aš tai... Kad nepamiršus ko... Kolektyvo gražią Kalėdinę dainą, skirtą asmeniškai man, daug linkėjimų, Ožkytę magnetą, konjako butelį, bičių pikio trauktinę, gr. riešutų aliejaus, pinigų, šviestuvą pastatomą ant grindų, arbatos puodelių, šokoladų, arbatos, saldainių, formelių saldainiams. Daug lauktuvių iš tolimų kraštų . Bet didžiausia dovana ir lauktuvė - pora žmonių iš toli pagrįžusių
QUOTE(pašnekutė @ 2014 12 27, 22:39)
O tamsta pati ko nepasigyrėte?
Aš tai... Kad nepamiršus ko... Kolektyvo gražią Kalėdinę dainą, skirtą asmeniškai man, daug linkėjimų, Ožkytę magnetą, konjako butelį, bičių pikio trauktinę, gr. riešutų aliejaus, pinigų, šviestuvą pastatomą ant grindų, arbatos puodelių, šokoladų, arbatos, saldainių, formelių saldainiams. Daug lauktuvių iš tolimų kraštų . Bet didžiausia dovana ir lauktuvė - pora žmonių iš toli pagrįžusių
Tai kad nėra kuo girtis... Dovanų čekis su šokoladu ir pinigėlis...
O as gavau:
* 200 Lt Drogo ceki ir Carrolina herera Vip kvepalus;
* 100 Lt Drogo ceki, knyga apie saldumynus, Roche saldainiu deze, Ibero kaklo papuosala;
* 50 Lt Drogo ceki ir dideli Milkos sokolada;
* 200 Lt
* El. Virduli (labai reikejo) :-D medaus su kakava, arbatos, saldainiu ir kuno krema Loccitane;
* salika, kuno krema;
* saldainiu, brendzio, kavos (cia is darbo);
* Jakobs kavos rinkini (cia buvo loterija ir laimejau, dabar laukiu dovanos!) :-)
* Ir dar daug saldumynu: grybuku ir netgi simtalapi! :-D
* 200 Lt Drogo ceki ir Carrolina herera Vip kvepalus;
* 100 Lt Drogo ceki, knyga apie saldumynus, Roche saldainiu deze, Ibero kaklo papuosala;
* 50 Lt Drogo ceki ir dideli Milkos sokolada;
* 200 Lt
* El. Virduli (labai reikejo) :-D medaus su kakava, arbatos, saldainiu ir kuno krema Loccitane;
* salika, kuno krema;
* saldainiu, brendzio, kavos (cia is darbo);
* Jakobs kavos rinkini (cia buvo loterija ir laimejau, dabar laukiu dovanos!) :-)
* Ir dar daug saldumynu: grybuku ir netgi simtalapi! :-D
Kalną saldainių, sausainių, šampano, vyno, arbatų ir šokolado, dar chalatą, kojines, gerą veido kremą, natūralių žvakių, didelį pledą, marškinėlius, pinigų, ledainių komplektą, rankų darbo veltą kepurę ir Garmin Vivofit HRM asistentą
Saldainiukai, melioninį muilą,
liemenę su ožka (kurią jau privatizavo draugės dukra )
ir telefoną, o va jo visiškai nereikėjo, dabar galvoju, gal parduoti
liemenę su ožka (kurią jau privatizavo draugės dukra )
ir telefoną, o va jo visiškai nereikėjo, dabar galvoju, gal parduoti