Įkraunama...
Įkraunama...

Šių Kalėdų dovanos

Tai kas ką gavot? blush2.gif
Atsakyti
Piniginę su 70lt, saldainių, Beatos kalendorių, kremą rankoms ax.gif
Atsakyti
3 knygas ir arbatos jaukiems vakarams, dekoraciją besisūpuojančią ant eglės, rankų darbo knygų skirtuką, labai įdomaus skonio šokoladinio kremo, naują Samsung Galaxy S5 telefoną, bilietus į teatrą dviems ir labiausiai nustebinusią dovaną - "Miserikordiną" bei susitikimą su visa šeima ir begalę pačių geriausių linkėjimų ir šiltų žodžių!

Svarbiausia, kad visos dovanos buvo netikėtos, nes mes daug metų (pagal susitarimą) dovanomis išvis nesikeičiame schmoll.gif Dovanas gauna tik vaikai, o suaugusieji - vertinam bendravimą wub.gif
Bet šiemet mane sveikino visi kaip vaiką, jau tas artimų žmonių ir draugų gerumas wub.gif
Atsakyti
Prieskonių ir arbatų rinkinį (namų gamybos), bičių vaško žvakę, kvepiančią žvakę, rutulio formos vazą, žiedą
Atsakyti
Piniginę.
Clarins veido priežiūros priemonių rinkinį.
YSL rinkinį.
Rėmelį. Rėmelių prašau kasmet ax.gif nes pačiai gaila brangiem pinigų ax.gif

Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2014 12 26, 09:50)
Piniginę su 70lt, saldainių, Beatos kalendorių, kremą rankoms ax.gif

Ir dar krikšto mamos megztas pirštines gavau dovanų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 27 gruodžio 2014 - 17:29
QUOTE(delfiuka @ 2014 12 26, 00:04)
Tai kas ką gavot?  blush2.gif

O tamsta pati ko nepasigyrėte?

Aš tai... Kad nepamiršus ko... Kolektyvo gražią Kalėdinę dainą, skirtą asmeniškai man, daug linkėjimų, Ožkytę magnetą, konjako butelį, bičių pikio trauktinę, gr. riešutų aliejaus, pinigų, šviestuvą pastatomą ant grindų, arbatos puodelių, šokoladų, arbatos, saldainių, formelių saldainiams. Daug lauktuvių iš tolimų kraštų biggrin.gif . Bet didžiausia dovana ir lauktuvė - pora žmonių iš toli pagrįžusių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2014 12 27, 22:39)
O tamsta pati ko nepasigyrėte?

Aš tai... Kad nepamiršus ko...  Kolektyvo gražią Kalėdinę dainą, skirtą asmeniškai man, daug linkėjimų, Ožkytę magnetą, konjako butelį, bičių pikio trauktinę, gr. riešutų aliejaus, pinigų, šviestuvą pastatomą ant grindų, arbatos puodelių, šokoladų, arbatos, saldainių, formelių saldainiams. Daug lauktuvių iš tolimų kraštų  biggrin.gif . Bet didžiausia dovana ir lauktuvė - pora žmonių iš toli pagrįžusių  bigsmile.gif

Tai kad nėra kuo girtis... Dovanų čekis su šokoladu ir pinigėlis...
Atsakyti
Ir man nėra kuo girtis: dovanų gavau tik mobilų telefoną. Visai neatidus mano Kalėdų Senelis, tokios dovanos jokiame mano norų sąraše visai nebuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
O as gavau:
* 200 Lt Drogo ceki ir Carrolina herera Vip kvepalus;
* 100 Lt Drogo ceki, knyga apie saldumynus, Roche saldainiu deze, Ibero kaklo papuosala;
* 50 Lt Drogo ceki ir dideli Milkos sokolada;
* 200 Lt
* El. Virduli (labai reikejo) :-D medaus su kakava, arbatos, saldainiu ir kuno krema Loccitane;
* salika, kuno krema;
* saldainiu, brendzio, kavos (cia is darbo);
* Jakobs kavos rinkini (cia buvo loterija ir laimejau, dabar laukiu dovanos!) :-)
* Ir dar daug saldumynu: grybuku ir netgi simtalapi! :-D

Atsakyti
Kalną saldainių, sausainių, šampano, vyno, arbatų ir šokolado, dar chalatą, kojines, gerą veido kremą, natūralių žvakių, didelį pledą, marškinėlius, pinigų, ledainių komplektą, rankų darbo veltą kepurę ir Garmin Vivofit HRM asistentą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bakcha: 30 gruodžio 2014 - 02:24
Saldainiukai, melioninį muilą,
liemenę su ožka (kurią jau privatizavo draugės dukra wink.gif )
ir telefoną, o va jo visiškai nereikėjo, dabar galvoju, gal parduoti g.gif
Atsakyti