Įkraunama...
Įkraunama...

Šių Kalėdų dovanos

QUOTE(lelijabalta1 @ 2013 12 26, 11:56)
Labai liūdna, kai žmonės, gavę dovanų, neparodo jokios reakcijos  unsure.gif

tai gal nekokias dovanas dovanoji?
Kai gaunu nepatinkancia dovana, tai ir nerodau kazkokios reakcijos iskyrus aciu. Ka ten daugiau ir besakysi zmogui
Atsakyti
Ir man geriausia dovana- bendravimas su artimaisiais, su sese puse metų nebuvom susitikusios, tai paplepėjom, su tėveliais ir vaikais pasėdėjom, atėjo Kalėdų senis ''tikras" ( mano sūnus persirengęs) su dovanų maišu, tai reikėjo išsipirkt dovanėlę eilėraščiu ar šiaip ką moki wub.gif buvo labai labai smagu iki ašarų thumbup.gif
o dabar dovanos:
Fondiu rinkinukas , vaisiai, šokoladas
2 puodeliai kalėdiniai labai mieli
saldainių dėžė ''Celebrations'' thumbup.gif
Dėžutė torto transportavimui (labai rekėjo)
Butelaitis aviečių užpiltinės naminės
Arkliuko statulėlė stiklinė
Kalėdinis paveikslas su mirksinčiom led lemputėm
50 lt.
ir dar.... senos, kokių 30 metų senumo, dėvėtos stiklinės (6 vnt.) jau su apsitrynusiom auksinėm juostelėm ir dar nelabai švarios lotuliukas.gif ( o cia net nežinojau, kaip reaguot, nes nuo anytos) cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2013 12 27, 11:13)
ir dar.... senos, kokių 30 metų senumo, dėvėtos stiklinės (6 vnt.) jau su apsitrynusiom auksinėm juostelėm ir dar nelabai švarios  lotuliukas.gif ( o cia net nežinojau, kaip reaguot, nes nuo anytos)  cool.gif

megalol.gif vyro giminejyra toks egzempliorius (jo mamos sesuo) tai puikiai suprantu
Atsakyti
siais metais saldainiu ir alkoholio kazkaip daug buvo pridovanota biggrin.gif
* Tai su vyru gavom ceki i SPA masazui;
* is darbo gavau viskio buteli ir saldainiu deze, ten tradiciskai visiems vienodas dovanas dovanoja ir vaikui dezute saldainiu;
* kvepalus, drogo ceki ir du burbulus saldainiu;
* sampanas, dezute saldainiu ir drogo cekis, kava, arbata;
* pinigeliu, loccitane rinkinukas (kuno sviestas ir vonios putos);
* papuosalai (kaklo papuosalas ir apyranke, labai patiko), kava, saldainiai, kosmetikos rinkinukas;
* pinigeliai, sokoladas;
vyras dar gavo dovanu ir vaikui visko pridovanojo visi labai daug... Daug kas pirko vaikui saldainiu, bet kadangi dar nelabai sunelis valgo tai atiteko teveliais :-)...
Atsakyti
zodzi pinigeliai labai menkinanciai atrodo. reikia rasyti pinigu. gi ne centus gaunat.
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2013 12 27, 12:13)
ir dar.... senos, kokių 30 metų senumo, dėvėtos stiklinės (6 vnt.) jau su apsitrynusiom auksinėm juostelėm ir dar nelabai švarios  lotuliukas.gif ( o cia net nežinojau, kaip reaguot, nes nuo anytos)  cool.gif

Reaguokit taip, kaip gavus vertingą antikvarinį daiktą biggrin.gif
Na, beliko tik kokie 20 metų ir jas tikrai galėsit vadint antikvarinėm ir brangiai parduot mirksiukas.gif rolleyes.gif hihihi.gif
Atsakyti
Su vyru bendrai gavom greitpuodi, patalyne, spaudziamu muilu rinkini i vonios kambari, keleta dideliu sausainiu deziu, keleta saldainiu deziu, keleta buteliu vyno...rankšluosčiu rolleyes.gif
As gavau savo issvajotus auskarus, tuša blakstienom, lūpų blizgesi, apatinius, kūno priežiūros rinkini, plauku prieziuros rinkini, dideli kosmetikos rinkini nuo drauges( pedu kremai, veido kaukes, plauku aliejai, kaukes, balzamai, kuno aliejai, pilingai), kvepalus( tik gaila ne mano skonio) rolleyes.gif dar zinau gausiu paveluotu kalediniu dovanu, nuo tevu, bus pinigine man, o toliau nezinau....
Atsakyti
Pamirsau dar ilgus batus prirasyti thumbup.gif
Atsakyti
Mano dovanos: stalo įrankių komplektas, šokolado skonio Gurmans kava, dvi poros šiltų ir minkštų kojinių, plaukų dažai 4u.gif
Atsakyti
Aš gavau kvepalus, tušą, lūpdažį, krempudrą, teatrinį mažytį rankinuką, riešines, puzlę 2000 detalių biggrin.gif , saldainių, šokolado, arbatos... dar kažkiek dovanėlių turėtų būt per apsikeitimus, bei Naujųjų rytą šeimoj po egle randam simbolines dovanėles 4u.gif
Atsakyti
As siemet gavau rankine, pinigine, batus, taures vynui, kosmetiniu alieju, namu kvapa "Air wick" ir pinigu. Darbe gavau 500Lt. BET REIKIA PAGALBOS!!! Per naujus metus apsikeiciam simbolinem dovanelem. Is vienos dezutes istrauki zmogaus varda, kam dovanosi, o is kitos-budvardi, kokia dovana turi buti. Taigi, siemet issitraukiau savo vyra ir dovana turi buti sildanti. Ir uz 5Lt butinai. Gal kas turit kokiu minciu? Zinau, paprasciausiai tai butu arbata, bet norisi kazko originalesnio, linksmesnio... Kojines netinka, jau dovanojau...
Atsakyti
QUOTE(*Deimante* @ 2013 12 28, 22:34)
dovana turi buti sildanti. Ir uz 5Lt butinai. Gal kas turit kokiu minciu? Zinau, paprasciausiai tai butu arbata, bet norisi kazko originalesnio, linksmesnio... Kojines netinka, jau dovanojau...

Pusle sildancia, na kur reikia karsto vandens prisipilt, nezinau kaip vadinasi ax.gif ju labai graziu buna, ivariai apvilktu.
Atsakyti