Įkraunama...
Įkraunama...

Šių Kalėdų dovanos

Nuo draugiu gavau: knyga, The Body Shop rinkini kunui bei veidui, fotografija - paveiksla (viena drauge fotogarfe ir as vis zavejausi jos viena fotografija, tai man ji ja uzsake kaip paveiksla wub.gif ), bei dovanu ceki kvepalams - issirinkau Miss Dior kvepalus.
Nuo MB gavau - dvi pizamas, siltas tapkes, ceki i knygyna, dvejus auskarus, keleta DVD filmu, apatiniu drabuzeliu komplekta, sexy raudona korseta, FCUK kvepalus, Rafaelo dezute, vakariene viename Hilton restorane (galioja visus metus, reikes issirinkti data kada nuspresime pavakarieniauti); gal dar kazka jau nepamenu blush2.gif nes buvo gal 20 dovaneliu i viena didele deze pripakuota wub.gif

Pati dovanojau draugems: saldainius, kvapnes zvakes, muiliukus; draugems fotografems pakvietimus i fotografijos paroda, Triumph apatinius, sokoladus + arbatas, The Body Shop blizgu veido ir kūno talka.
MB gavo taupykle su uzrasu Holiday Fund, DVD bei pasivazinejima kartingais ir Prancuzisko sampano buteli su tauremis (nes jis neturejo sampano tauriu).
Atsakyti
Per šias kalėdas gavau nuostabiausią dovaną - kalėdinę šilumą, jaukumą, palaimą. wub.gif Manau, kalėdos būtent tuo ir yra ypatingos smile.gif Taip gavau ir rankšluostį, ir muiliuko, ir kvapo voniai, ir veido šveitiklį, ir saldainių, ir kojnių, ir suknelę, ir D&G kvepaliukų.. O nuo kai ko ir nieko negavau, kai kas ir truputį nuvylė.. Bet visa tai niekis palyginus prieš šilumą, kuri buvo širdyje. Prieš jausmą, kai supranti kur mes visą laiką buvome ir kada spėjome taip atitolti vienas nuo kito. Šios kalėdos suartino mūsų šeimą, net į bažnyčią nuėjome visi drauge wub.gif Tas pasiruošimas kai pati stengiesi ir vertiesi per galvą, kad visi būtų laimingi smile.gif tiesiog dalinau visiems savo šilumą ir Dievas man padovanojo jos dvigubai daugiau atgal. Kalėdinės šilumos jautimas širdyje - pati geriausia dovana, kokią esu gavusi gyvenime wub.gif smile.gif
Atsakyti
Gavau dekoratyvinės kosmetikos rinkinį wub.gif
Pirštines.
Nuo vyro žiedelį. Sužadėtuvių negavau, tai kompensacija ax.gif
Atsakyti
Gavau saldainiu, sokoladini Kaledu seneli, prijuoste, indelius alyvuogems (ar kam kitam) paserviruoti ir pinigeliu. Dar gavom su vyru bendra dovana - elektrine bulviu (ir darzoviu) tarkavimo masina, nes neturejom. smile.gif O sau su vyru pasidovanojom pagalves. Dar tikiuosi gauti viena dovana. biggrin.gif
Atsakyti
Labai liūdna, kai žmonės, gavę dovanų, neparodo jokios reakcijos unsure.gif
Atsakyti
cia...tau taip buvo...ar jusu rate?
Atsakyti
Nu pamamykit. Aš irgi neparodau. Nemoku. Bet mane artimi pažįsta, jau turbūt pripratę, ir nedaro problemų. Ir aš nematyčiau problemų, jei į mano padovanotą nesureaguotų.

O šiaip tema ne apie tai cool.gif
Atsakyti
vis tiek nesuprantu...tai kaip nereaguoja? gi jei duodi gyvai pasako aciu, nusisypso, susizavi...negi zombiski veidai? o jei perduodi per kita zmogu, sms neatraso? - ta prasme?
Atsakyti
gavau arkly (skulpturele) biggrin.gif , pakabuka su arkliuku biggrin.gif , magnetuka arkliuka biggrin.gif , uztiesima ant lovos su arkliais megalol.gif
saldumynu, kepimo formeliu ir dar tikiuosi veliau kazka gaut rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(meta1986 @ 2013 10 05, 00:55)
Per šias kalėdas gavau nuostabiausią dovaną - kalėdinę šilumą, jaukumą, palaimą. wub.gif  Manau, kalėdos būtent tuo ir yra ypatingos smile.gif ...

thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
Aš taip pat tuo labai džiaugiuosi.
Bet ir dovanėlių kaip niekad daug gavau: Rankų darbo kojines, pinigų, stiklinių eglutės žaisliukų rinkinį, dekoratyvinių žvakių, 3 dideles žvakides iš Ikea, kurių vis svaigau wub.gif , stiklinę lėkštę-padėklą tortui, įvairių formelių saldainiams gaminti, šokoladų, saldainių wub.gif Džiaugiuosi viskuo! Dar labai džiaugiuosi netikėtai, iš netikėtų žmonių gautais sveikinimais. Ir žinau, kad dar gausiu bent tris dovanėles rolleyes.gif
Atsakyti
gavau dovanu geras,siltas tapkes bei kuno prieziuros rinkinuka biggrin.gif
Atsakyti
Taigi, šiais metais turbūt buvau visai gera tongue.gif Kadangi jaučiu simpatiją arkliukams, o gal ir dėl to, kad tokie metai, tai gavau raktų pakabuką - arkliuką, arkliuką - statulėlę, arkliuką - magnetuką, dar žvakidę, kalną saldainių ir riešutų, šiltas ausines, ilgas vilnos kojines su elniukais, auskarus ir pakabuką su perlais, gerą veido valiklį, o su draugu bendrai - kvietimus į kiną, pasiplaukiojimą laivu aplink Trakų pilį, naktinį žvaigždžių stebėjimą observatorijoje ir kelioninį Alias'ą. Nuo brangiojo gavau išsvajotąjį Canon EOS 70D fotoaparatą pakeitimui wub.gif
Dar turėčiau gauti porą dovanų... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bakcha: 27 gruodžio 2013 - 00:07