Įkraunama...
Įkraunama...

Šių Kalėdų dovanos

Gavau šokolado, rankom iš karoliukų suvertą apyrankę ir auskarus, sėklų darželiui doh.gif , čekį knygom, pinigėlių, keturias arbatas, veidrodėlį, nuotraukų rėmelį, muilą, kanapių sėklų, maišą meduolių ir romos esencijos (tikriausiai sausainiams paskaninti). Berods viskas... pas mumi labai gausi šeima, daug vaikų, todėl suaugusiems dovanos labai simbolinės. Tai tik iš mamos ir brangiojo tėvų gavau kažką didesnio.
Pati dovanojau gėrybių dėžutę jaunai šeimai (dėžutė nuo arbatos, prikroviau saldainių, žvakutę, rankom darytą lūpų balzamą, arbatos), prieskonių, rankom darytų lūpų balzamų, keptų imbierinių sausainių, vaikams dar dovanos kiekvienam atskirai.
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2012 01 01, 23:41)
Gavau zvakiu, muiliuku, akropolio ir sarmos dovanu cekius, su vyru eisim gaminti sokoladinius saldainius biggrin.gif kvepalu, plauku kauke ir aliejuka, ir aisku pinigeliu  4u.gif

Mes su vyru prieš porą mėn ėjom gaminti šokoladinių saldainių Trakuose, tai žiauriai patiko, buvo super pramoga biggrin.gif

O Kalėdom gavau fainutį chalatą, lūpdažį, saldumynų, kartu su vyru gavom Beatos receptų knygą, knygą "Lietuva. Šeimos enciklopedija", dar daugiau saldumynų, arbatų, kavų ir kt smulkmenų, bei pinigėlių vestuvių metinių proga wub.gif
Atsakyti
Na va as pirmaja dovanele jau gavau nuo kriksto dukrytes, neislauke, dabar padovanojo.
gavau jos rankutemis ( bei mazu jos mamos isikisimu) pagaminta ''sapnu gaudykle" 4u.gif 4u.gif labai miela buvo 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žannce @ 2012 12 11, 14:16)
Na va as pirmaja dovanele jau gavau nuo kriksto dukrytes, neislauke, dabar padovanojo.
gavau jos rankutemis ( bei mazu jos mamos isikisimu) pagaminta ''sapnu gaudykle" 4u.gif  4u.gif  labai miela buvo 4u.gif  smile.gif

kaip miela.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žannce @ 2012 12 11, 13:16)
gavau jos rankutemis ( bei mazu jos mamos isikisimu) pagaminta ''sapnu gaudykle" 4u.gif  4u.gif  labai miela buvo 4u.gif  smile.gif

O kaip atrodo ta sapnu gaudykle blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
na va nufotografavau, kokybe nekokia, bet gal ka pamatysit

user posted image

user posted image

user posted image

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žannce @ 2012 12 12, 21:11)
na va nufotografavau, kokybe nekokia, bet gal ka pamatysit

Miela dovana wub.gif
Nors as tokia vargiai pritaikyciau, bet i atsiminimu dezute butu pats tas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2012 12 12, 23:45)
Miela dovana  wub.gif
Nors as tokia vargiai pritaikyciau, bet i atsiminimu dezute butu pats tas  4u.gif

Butent, manau Viktorijai ateityje bus idomu pamatyti si savo darbeli
Atsakyti
Daugiausia šiemet gavau saldumynų smile.gif nuo tėvų gavau dovaną, telpančią į vokelį, tai jau tradicinė jų dovana, man tai patinka smile.gif Iš MB gavau žvakutę, kalėdinį suvenyrą, saldumynų ir bilietus į mums patinkančios atlikėjos koncertą smile.gif Bet MB šiemet ir sumąstė nusiplauti nuo dovanų man ieškojimo, matyt man tikrai sunku įtikti lotuliukas.gif ir pasiūlė, kad aš išsirinkčiau, ko noriu ir jis man padovanotų, taigi išsirinkau MAC firmos šešėlių paletę, labai laukiu parkeliaujant wub.gif iš MB tėvų gavau saldumynų ir segę. Likusios dovanos - arbatos puodelis ir arbata, saldumynai ir papuošalas ant kaklo
Atsakyti
gavau pinigų, cukraus vatos gaminimo aparatą, šokoladą, dovanų čekį šokolado fondiu, puodelių su lėkštutėm komplektuką, padėkliukus puodeliams mirksiukas.gif
Atsakyti
Vaiku piestas atvirutes wub.gif
Atsakyti
Šiemet gavau pinigų, šokolado, saldainių, sausainių, knygą, muilo, nuotraukų rėmelį, puodelį, pirštines, dovanų čekį smile.gif
Atsakyti