Įkraunama...
Įkraunama...

Šių Kalėdų dovanos

Na dosnūs šiemet Jūsų Kalėdų senialiai. Aš kaip pagalvojau, tai pati šiemet buvau dosnesnė, bet taip gera ir ramu širdyje, kad visus pasveikinau ką galėjau ir norėjau. Tai kadangi mano gimimo diena gruodžio 26 d. tai daugiuma dovanų kaip ir viena, na bet buvo ir spec Kalėdoms.
Dovanėlės:
Knyga, saldainiai, žvakė, užvalkalas kaldrai (nestandartine turiu todėl vis mamai guosdavausi kad nerandu pirkti) mano močiutė visada pridovanoja lėščių ar puodelių tai ir šiemet panašiai smile.gif
Kalėdinė + gimtadienio dovana - auskariukai, ir iš vyro 2 apatinių komplektukai. blush2.gif
O šiaip paėmus šiemet šventės buvo jaukios, ir kaip sakau ramia širdimi praėjo.
Atsakyti
QUOTE(kutikutule @ 2011 12 30, 11:43)
na taip, jei neisgaletu tiek isleist jusu dovanai, tai turbut maziau myletu  lotuliukas.gif

Ot bobų bjaurumas doh.gif svarbiausia prie kiekvieno žodžio prisikabint.. Viena pakudakavo, tai ir kitai iš paskos reik cool.gif Mažiau pavydo, damos.. Paprasčiau gyvent bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 12 30, 11:56)
Ot bobų bjaurumas  doh.gif  svarbiausia prie kiekvieno žodžio prisikabint.. Viena pakudakavo, tai ir kitai iš paskos reik  cool.gif   Mažiau pavydo, damos.. Paprasčiau gyvent bus  ax.gif

buta ko pavydet, siaip juokinga ir liudna kai zmoniu meile dovanom matuojama ir tiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutikutule: 30 gruodžio 2011 - 11:05
Gera temele pasigirti dosniomis siu metu kaledinemis dovanomis. Gavau daug mielu smulkmenu, skaniu arbatu,ivairiu skanestu,ranku ir pedu kremu, kvepalus ir auskarus.
Atsakyti
laikrodi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kutikutule @ 2011 12 30, 11:43)
na taip, jei neisgaletu tiek isleist jusu dovanai, tai turbut maziau myletu  lotuliukas.gif

Kas per kabinėjimasis prie žodžių mad.gif ? Jei nesuvokiat, ką noriu pasakyt, tai geriau patylėtumėt doh.gif O dabar bele rašyt... doh.gif

Papildyta:
QUOTE(kutikutule @ 2011 12 30, 12:04)
buta ko pavydet, siaip juokinga ir liudna kai zmoniu meile dovanom matuojama ir tiek  smile.gif

Matau, kad nesuvokiat dovanų nei pinigų vertės. Aiškinu: man pinigai lygu žmogaus vargas, sugaištas laikas, mintys, pasiaukojimas ir dar daug visko, ko dabar dėl laiko stokos nevardinsiu. Pinigus tik kaip pirkimo priemonę vertina tie, kurie gal jų ir per daug turi. Nežino, kaip jie gaunami sunkiai dirbančių žmonių. Taigi, vertinu pinigus taip, tarsi man būtų žmogus padovanojęs dalį savo gyvenimo, savo laiko, vargo, prakaito. Kam tai atrodo mažai - mėtykit toliau akmenim.

Gerų Naujų ir daugiau tarpusavio supratimo newyear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 31 gruodžio 2011 - 18:49
QUOTE(pašnekutė @ 2011 12 31, 19:47)
Kas per kabinėjimasis prie žodžių mad.gif ? Jei nesuvokiat, ką noriu pasakyt, tai geriau patylėtumėt  doh.gif  O dabar bele rašyt...  doh.gif 

Papildyta:
Matau, kad nesuvokiat dovanų nei pinigų vertės. Aiškinu: man pinigai lygu žmogaus vargas, sugaištas laikas, mintys, pasiaukojimas ir dar daug visko, ko dabar dėl laiko stokos nevardinsiu. Pinigus tik kaip pirkimo priemonę vertina tie, kurie gal jų ir per daug turi. Nežino, kaip jie gaunami sunkiai dirbančių žmonių. Taigi, vertinu pinigus taip, tarsi man būtų žmogus padovanojęs dalį savo gyvenimo, savo laiko, vargo, prakaito. Kam tai atrodo mažai - mėtykit toliau akmenim.

Gerų Naujų ir daugiau tarpusavio supratimo  newyear.gif

kaip rasot, taip suvokiam, ok, nesinervuok, pašnekute, sveikatai kenkia, o ir šventės 4u.gif šiaip tikrai atsiprašau, jei lb įžeidžiau, bet tiesiog mano tokia nuomone, kad per daug gyvenime vertinam materialius dailykus, todėl šįkart nesusivaldžiau nepakomentavus.
o mes savo artimuosius ne akmenimis mylim, o pasakytu geru žodžiu, supratimu, atvirutės nusiuntimu, pagalba visame kame (ne tik per šventes). bigsmile.gif

Su artėjančiais visus!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutikutule: 31 gruodžio 2011 - 20:08
gavau paprastu bet svarbiausia praktisku dalyku,ir tai man labai patiko,kas keisciausia kad viskas man ir patiko smile.gif
laikrodukas
salis didelis
ilgas kojines priklijuojamas 4u.gif
daug saldumynu,vyno ir pinigeliu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Echmėja: 01 sausio 2012 - 19:31
Gavau zvakiu, muiliuku, akropolio ir sarmos dovanu cekius, su vyru eisim gaminti sokoladinius saldainius biggrin.gif kvepalu, plauku kauke ir aliejuka, ir aisku pinigeliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2012 01 01, 22:41)
Gavau zvakiu, muiliuku, akropolio ir sarmos dovanu cekius, su vyru eisim gaminti sokoladinius saldainius biggrin.gif kvepalu, plauku kauke ir aliejuka, ir aisku pinigeliu  4u.gif

niekada Kalėdų proga nesu gavusi pinigų g.gif taip pat dovanų čekių g.gif

šiais metais gavau: kojines ir pėdkelnes (neatsimenų metų, kada nesu jų gavus), ir el.manikiūro rinkinį. Nuo vyro - intymią dovanėlę, jis nuo manęs taip pat.

abu su vyru: arbatos ir dėžutę arbatai.

Sūnus: kojines, pora žaisliukų, lipdukus jo kambario dekorui, žaislų dėžę.

Vyras: kojines ir megztinį.

Mes dovanojom: optikos dovanų čekį, šviestuvą,puodelių rinkinius, vaikams po golfą ir žaisliuką, visiems giminėms po rinkinį: obuolienė+imbieriniai sausainiai.
Atsakyti
QUOTE(astarte12 @ 2012 01 02, 12:16)
niekada Kalėdų proga nesu gavusi pinigų  g.gif taip pat dovanų čekių  g.gif

pinigelius gaunu is tecio, nes jis niekad nesugalvoja ka pirkti lotuliukas.gif
ir mano gimtadienis yra per kucias, tai pinigelius gauti yra normlu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kutikutule @ 2011 12 31, 20:50)
kaip rasot, taip suvokiam, ok, nesinervuok, pašnekute, sveikatai kenkia, o ir šventės  4u.gif  šiaip tikrai atsiprašau, jei lb įžeidžiau, bet tiesiog mano tokia nuomone, kad per daug gyvenime vertinam materialius dailykus, todėl šįkart nesusivaldžiau nepakomentavus.

Su artėjančiais visus!

Čia ne aš, o jūs ištraukėt iš teksto vieną sakinį ir jį išryškinot. Aš gi kaip tik tai paminėjau pabaigoje. Rašiau taip, kad būtų trumpa ir aišku. Bet, pasirodo, kai kam reikia gilios plačiosios analizės doh.gif
Ir taip, tikrai supykau, nes dar gyvenime manęs niekas materializmu nebuvo apkaltinęs doh.gif O čia ima ir nusprendžia iš teksto vieną sakinį išlupę blink.gif doh.gif
Ai, na bala nematė - šventės praėjo, dovanos liko. Jos visus metus primins juos dovanojusius wub.gif
Atsakyti