Įkraunama...
Įkraunama...

Šių Kalėdų dovanos

MB - padovanosiu silta chalata, nes vis mano pasivagia ir nesioja. biggrin.gif
O dukrytei lele, kuri verkia, kalba. 4u.gif

Gyvenam toli nuo giminiu, tai daugiau nieko ir nedovanosim, issiuntem grazius siltus sveikinimus. smile.gif
Atsakyti
vyrui silta megztini ir dzinsus. mamai zieminius batus, kuno krema. sesei kuno kremas,kuno sveitiklis. seses vyrui 15 metu uzlaikyta brendi ir surio rinkini. duktereciom:mazajai suknele,megztukas,vyresnei bieberio kvepalai ir kompaktas. biggrin.gif
Atsakyti
Nuo MV gavau auskariukus - perliukus, kartu su MV gavom Lipton arbatos dėžę, drakono kojinių, po linksmą dušo kempinę, dovanų čekį į kiną, ala magnetuką - leliuką, su užuomina, kad nesnaustumėm biggrin.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaubojey: 26 gruodžio 2011 - 20:48
Nuo MB gavau dvieju rusiu kvepalus, o kvapai pasakiski, si kart pataike. biggrin.gif ir 50svaru dovanu kortele apsipirkti rubeliu.ir dar abu gavom dukryte kaledoms wub.gif , atejo savaitele anksciau. 4u.gif
Atsakyti
Šiais metais gavau begalybę dovanų. Nuo tėvų ir močiutės gavau suknelę, dvi pižamas (vieną šiltesniam metų laikui, kitą šaltajam), gintaro muilą, gintaro arbatos, plaukų džiovintuvą, visokių šokoladų ir daug saldainių.

Nuo SB irgi gavau pižamą biggrin.gif lotuliukas.gif Buvau visiems išsakiusi norą gauti dėl pižamos, todėl per Kalėdas gavau jas tris. Na bet susinešios. Su SB šįvakar einam į Harlem Gospelo choro koncertą, tai irgi buvo jo kalėdinė dovana. Jis taip pat man pagamino auskarus (pats! biggrin.gif). Tokius, kokių norėjau.

Nuo SB mamos gavau šiltas jos megztas vilnones kojines (kaip ir pernai metais), bet aš jas tiesiog dievinu... wub.gif Ir piniginę, nes manoji buvo siaubingai apsitrynusi.

Iš paaugliukų pusbrolių gavau jų rankomis darytus sveikinimus, labai labai mielus wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Agnute21 @ 2011 12 27, 13:58)
ir dar abu gavom dukryte kaledoms  wub.gif , atejo savaitele anksciau. 4u.gif

Labai labai sveikinu judu 4u.gif Manau, kad čia pati geriausia dovana, kokią tik galima gauti visomis įmanomomis progomis. Aukit labai sveikos 4u.gif
Atsakyti
Dovanu gavau nemazai.
Ferero Rocher saldainiu ir ceki trikotazui nusipirkti; Saldainiu Tofifi ir 100 Lt maximos ceki (praktiska) biggrin.gif , arbatos, dar saldainiu kelias dezutes ir 150 Lt eurokos ceki, dar pinigeliu ir visokiu valgomu skaniu dalyku... zodziu Kaledos dosnios buvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajone_25: 27 gruodžio 2011 - 14:30
QUOTE(pašnekutė @ 2011 12 09, 19:09)
Lyginimo lentos biggrin.gif
Bet gausiu ... kvepaliukus  lotuliukas.gif
Iššifravau  tongue.gif

O aš gavau ir lentą, ir kvepalus bigsmile.gif lotuliukas.gif
Tą lentą aprėdė - kaip kokia eglutė buvo pastatyta biggrin.gif
O kvepaliukus ir nežinau, iškur išpaišė. Matyt internetu, nes jų jau nebegamina ir neplatina parduotuvės. Aš čia kažkada pasvaigau, kad pasiilgau to kvapo... wub.gif
Dar gavau 1000lt grynais bigsmile.gif , rankų darbo muiliukų, vyno prieskonių, saldainių, šokolado, knygą "Lietuva. 101 legendinė vieta" wub.gif Laaabai mėgstu tokias vietas, tai laaabai pataikė. O ir brangi ji, kiek žinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 29 gruodžio 2011 - 14:33
QUOTE(Agnute21 @ 2011 12 27, 12:58)
ir dar abu gavom dukryte kaledoms  wub.gif , atejo savaitele anksciau. 4u.gif

pati geriausia dovana, sveikinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2011 12 29, 15:31)
O ir brangi ji, kiek žinau...

cia tai turbut esminis dalykas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2011 12 29, 19:23)
cia tai turbut esminis dalykas lotuliukas.gif

Pats neesmingiausias, bent jau man. Tiesiog pagalvojau apie dovanotojus, kad labai mane myli, kad leido sau tiek išleist wub.gif
Atsakyti
Mes siais metais tevam padovanojom seimos kalendoriu su visos seimos nuotraukomis, tevu nuo jaunystes iki daba, visu vaiku nuo mazu leliuku iki dabar ir anuko, kiekvienas zmogus ar ivykis turejo savo menesi . Tai tevam labai patiko, mama net asara isspaude smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2011 12 29, 20:41)
Pats neesmingiausias, bent jau man. Tiesiog pagalvojau apie dovanotojus, kad labai mane myli, kad leido sau tiek išleist  wub.gif

na taip, jei neisgaletu tiek isleist jusu dovanai, tai turbut maziau myletu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutikutule: 30 gruodžio 2011 - 10:44