Įkraunama...
Įkraunama...

Šių Kalėdų dovanos

Gavau viska, ko norejau biggrin.gif . Termopuodeli, termosa, naktinius marskinius ilgom rankovem thumbup.gif , zurnalo prenumerata metams, auskarus, pinigu, "medi" auskarams pasikabinti. Dar arbatu ur saldainiu. Ir dvi nematerialias dovanas. Daug dziaugsmo suteike vaiku mokejimas dziaugtis issvajota dovana, Ir pati svarbausia dovana, tai, kad MB siemet negavo jokio konkretaus mano noro, as tik pasakiau, kad tai butu dovana asmeniskai man. Ir kai jis pasake, kad rinkdamas dovana galvojo, kas galetu mane pradziuginti, tai ir buvo didziausia dovana. O gavau nuo vyro naturalaus kailio minkstute svelnute kepure-salika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miskouoga: 29 gruodžio 2010 - 01:53
QUOTE(aciai @ 2010 12 28, 16:59)
negavau nieko sad.gif

Nenusiminkit 4u.gif

QUOTE(micefee @ 2010 12 28, 18:08)
Ir aš negavau nieko.  biggrin.gif Pirmos tokios Kalėdos. Mama pervedė pinigų nusipirkti dovanai, tai nusipirkau bliuskę...

Pinigų gavot,argi ne dovana? biggrin.gif
Atsakyti
Vaikai padovanojo bilietus i "Liepsnijanti Kaledu Leda 2010". Kaip tik siandien su vyru eisime. O MB padavanojo dovanu kupona i "Saiuleja Spa". Na tokiai sakyciau gerai sumai. Galesiu pasilepinti smile.gif
Atsakyti
Gavau daug mielu dovaneliu ir esu tuo patenkinta 4u.gif
Atsakyti
Gavau daugiau nei norejau ar galejau isivaizduoti rolleyes.gif Kelione i AYANA Resort and Spa BALI wub.gif Ir daug kitu mielu sirdziai dalykeliu rolleyes.gif
Atsakyti
Laptop'a, auskarus, stringus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2010 12 29, 15:56)
Gavau daugiau nei norejau ar galejau isivaizduoti rolleyes.gif Kelione i AYANA Resort and Spa BALI wub.gif Ir daug kitu mielu sirdziai dalykeliu rolleyes.gif

nieko sauuuu wub.gif
Atsakyti
O aš gavau tris praktiškai vienodas dovanas (nuo trijų skirtingų žmonių) - spa rinkinius (netgi tos pačios firmos rolleyes.gif ). Gerai, kad jie man patinka, susinaudoja greitai -vonios druska, burbulai ir muiliukai. wub.gif Šimtą kartų geriau nei kokios dulkes renkančios staulėlės. Dar keliauja dovana iš užsienio...
Bet užtai sau pasidovanojau nors ir brangius, bet patinkančius ir patogius aulinukus ax.gif
Atsakyti
Gavau daugiau nei norejau ar galejau isivaizduoti rolleyes.gif Kelione i AYANA Resort and Spa BALI  wub.gif Ir daug kitu mielu sirdziai dalykeliu rolleyes.gif

QUOTE(Essential @ 2010 12 29, 16:26)
Laptop'a, auskarus, stringus  biggrin.gif

oho,super dovanos thumbup.gif
Atsakyti
Kelione i AYANA Resort and Spa BALI  wub.gif 

kaip fainiai wub.gif
Atsakyti
nauja laptopa,piesta portreta,masazu kursa gydomuju ir atpalaiduojanciu,na ir visokiu smulkmeneliu
Atsakyti
Gavau geros kavos, sokolado, kavos serviza (kartu su Mb), grazuteles ir siltuteles pirstines, pinigeliu, kartu su Mb dar gavom vyno degustacija. o nuo Mb gavau labai grazu kaklo papuosala ir tai, ko man jau reikejo - gera, grazu, puiku plauku dziovintuva biggrin.gif
Atsakyti