Gavau viska, ko norejau . Termopuodeli, termosa, naktinius marskinius ilgom rankovem , zurnalo prenumerata metams, auskarus, pinigu, "medi" auskarams pasikabinti. Dar arbatu ur saldainiu. Ir dvi nematerialias dovanas. Daug dziaugsmo suteike vaiku mokejimas dziaugtis issvajota dovana, Ir pati svarbausia dovana, tai, kad MB siemet negavo jokio konkretaus mano noro, as tik pasakiau, kad tai butu dovana asmeniskai man. Ir kai jis pasake, kad rinkdamas dovana galvojo, kas galetu mane pradziuginti, tai ir buvo didziausia dovana. O gavau nuo vyro naturalaus kailio minkstute svelnute kepure-salika.
QUOTE(aciai @ 2010 12 28, 16:59)
negavau nieko
Nenusiminkit
QUOTE(micefee @ 2010 12 28, 18:08)
Ir aš negavau nieko. Pirmos tokios Kalėdos. Mama pervedė pinigų nusipirkti dovanai, tai nusipirkau bliuskę...
Pinigų gavot,argi ne dovana?
Vaikai padovanojo bilietus i "Liepsnijanti Kaledu Leda 2010". Kaip tik siandien su vyru eisime. O MB padavanojo dovanu kupona i "Saiuleja Spa". Na tokiai sakyciau gerai sumai. Galesiu pasilepinti
Gavau daug mielu dovaneliu ir esu tuo patenkinta
Gavau daugiau nei norejau ar galejau isivaizduoti Kelione i AYANA Resort and Spa BALI Ir daug kitu mielu sirdziai dalykeliu
Laptop'a, auskarus, stringus
QUOTE(Vonios Fane @ 2010 12 29, 15:56)
Gavau daugiau nei norejau ar galejau isivaizduoti Kelione i AYANA Resort and Spa BALI Ir daug kitu mielu sirdziai dalykeliu
nieko sauuuu
O aš gavau tris praktiškai vienodas dovanas (nuo trijų skirtingų žmonių) - spa rinkinius (netgi tos pačios firmos ). Gerai, kad jie man patinka, susinaudoja greitai -vonios druska, burbulai ir muiliukai. Šimtą kartų geriau nei kokios dulkes renkančios staulėlės. Dar keliauja dovana iš užsienio...
Bet užtai sau pasidovanojau nors ir brangius, bet patinkančius ir patogius aulinukus
Bet užtai sau pasidovanojau nors ir brangius, bet patinkančius ir patogius aulinukus
QUOTE(Essential @ 2010 12 29, 16:26)
Laptop'a, auskarus, stringus
oho,super dovanos
Kelione i AYANA Resort and Spa BALI
kaip fainiai
nauja laptopa,piesta portreta,masazu kursa gydomuju ir atpalaiduojanciu,na ir visokiu smulkmeneliu
Gavau geros kavos, sokolado, kavos serviza (kartu su Mb), grazuteles ir siltuteles pirstines, pinigeliu, kartu su Mb dar gavom vyno degustacija. o nuo Mb gavau labai grazu kaklo papuosala ir tai, ko man jau reikejo - gera, grazu, puiku plauku dziovintuva