Įkraunama...
Įkraunama...

Šių Kalėdų dovanos

gavau pirstuotas, vilnones kojines, akropolio ceki, auskaru, super grazia saldainine, labai faina tusa blakstienoms, ranksluosti, pudra, kremu, kepure biggrin.gif
Kaprizingoji, gal valentinkes laukia tavasis mirksiukas.gif neliudek 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 31 gruodžio 2009 - 17:20
Mano Kalėdų senelis šiais metais irgi caca buvo wub.gif Gavau kelionė į Palangą 4-ioms dienoms su vyru, pinigėlių, dvi receptų knygas, tortinę, daug saldumynų bei šokolado, puodų rinkinį "BergHof", palaidines dvi, akinius, sagę, kilimą, dušo žele, perlus į vonią, muiliukų rinkinį, dekupažinį kavos stalelį, loterijos bilietą ax.gif
Atsakyti
na ką, pasigirsiu ir aš smile.gif gavau Beatos virtuvę, muiliukų ir druskų vonion, megztinį ir Pegaso čekį. Visos dovanos praktiškos ir labai laiku nors nė vienos neprašiau-mėgstu staigmenas smile.gif gaila, kad nepavyko pačiai sau pasidaryti kalėdinės dovanos-išlaikyt vairavimo egzamino verysad.gif
Atsakyti
didžiausia dovana darbe - kaip šlapiu skūduru per veidą. jei taip blogai prasidėjo metai, kas bus toliau schmoll.gif
Atsakyti
šiemet negavau nieko, kuom būčiau nusivylus:
- tušą ir šepetėlį pravodkei . Kas man dovanos kosmetiką niekad neapsišaus wub.gif
- drėkinančią kaukę veidui
- dušo želės ir kūno kremo rinkinį
- Sigutės Ach paveiksliuką (kolekciuonuoju po biškuti). Su ta dovana irgi niekas neprašaus ax.gif
- kūno kremą su blizgučiu (sutepsiu vasarą tikiuos) ax.gif
- Sigutės Ach puodeliai (nora jau turėjau jų porą) ax.gif

ačiū Die jokių dulkių rinkiklių kaip statulėlių ir pan. smile.gif
Atsakyti
Aš gavau dovanų šiltą fainutį džemperį su arnamentu, Sephora akių šešelių rinkinį, Sephora lupdažį, kosmetinę, dovanų čekių ,leginsus, viskuo labai patenkinta !!! wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Element: 27 gruodžio 2010 - 10:16
Kadangi mano gimtadienis ir kalėdos sutampa tai arba dovanos dvigubos arba viena pagerinta, biggrin.gif
- Gustavo receptu knyga (laaaabai norėjau)
- Bulvių tarkavimo mašina (mama pasigailo kad kaskart pirštelius nutarkuoju)
- Kvepalai (kurių labai norėjau ir dar didelis buteliukas. thumbup.gif labai didelis biggrin.gif )
-rėmeliai
- knygutė tokia pamastymui, pafilosofavimui. (labai gerai, nes turėjau praita savaite įvykių kurie neigemai paveikė mano širdele)
- Lyginimo lenta (uošvienė iš švogerkos susimetė, nes kažkada pamatė kad ant grindų lyginu sijona eidama i darba doh.gif )
Atsakyti
Sveikos merginos!;)
kiek zinau pastaruoju metu darosi populiaru sudarinėti kalėdinių dovanų sąrašus, tai aš ir gavau visko, ko prašiau:)) kvepalus nuo brangiojo, papuošalų dėžutę nuo tėvelių, segę, auskarus ir kaip kiekvienais metais - kalendorių biggrin.gif
Atsakyti
Gavau visko ko norėjau, matyt mano artimi žmonės vis dėlto klausosi mano norų thumbup.gif Nuo MB gavau šilta, pukinį chalatą wub.gif dar gavau naujus šokio batelius, plaukų papuošalą, pakvietimą į vandens parką ir naują pagalvę. Visos dovanos nerealios wub.gif
Atsakyti
Merginos,o kokius kvepalus gavote,rašykite plačiau,idomu gi biggrin.gif
Atsakyti
Mmmm dosnus senelis buvo šiemet man 4u.gif gavau megztuką, du laikrodžius ant rankos, basutes, džinsus, knygą, akropolio čekį, teleloto, puodelį, arbatos, medaus, žaisliuką ant eglutės, pliušinį meškį, šiltas ir mielas kojines smile.gif
Atsakyti
gavau mesmale, kepure, zurnalo prenumerata metams, tusa ir piestuka akims, rankinuka, pudra, plaukams priemoniu, skrynele papuosalams, ranksluosti. Puikios ir naudingos dovanos, taciau didziausios dovanos siemet tikejaus dvieju juosteliu nestumo testuke, bet deja deja... schmoll.gif
Atsakyti