Įkraunama...
Įkraunama...

Šių Kalėdų dovanos

Gavau arbatos, imbierinių sausainiukų, kvepiančio muilo, teleloto bilietą ir asmeninį horoskopą tongue.gif
Atsakyti
O as laikrodi bigsmile.gif , knyga "Vegetariski patiekalai" thumbup.gif , arbatos, zvakiu, pinigu cool.gif bei susikaupe daug sokolado, saldainuku is visu "seneliu salciu" thumb_yello.gif ir man, tokai sokoladuku megejai, pavojus sustoreti, o dar nuo sokolado spuoogeliu atsiranda- ir kaip susivaldyt?.. unsure.gif g.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2009 12 27, 13:59)
Pirmos Kalėdos,kai negavau visiškai nieko...buvau namie su dukrytėm, joms daug ką padovanojau, o manęs niekas neprisiminė...tik vaikai po atviruką nupiešė, džiaugiuos ir tuom, manau,kad tai mažyčių širdučių dovanėlės...Koks gyvenimas, tokios ir šventės...

Gyvenimas atsijoja tikrą nuo netikro.
Ateis laikas, kai suprasit, kad tai - pati puikiausia dovana.
Žinoma, liūdna, kai draugai, bendradarbiai nepasivargina, bet...
Kad kas lieptų pasakyt, ką pernai kuris bendradarbis padovanojo... doh.gif blush2.gif
O štai dukrelės vaikiškų rankų daryti atvirukai visada džiugina, yra sudėti, skrupulingai saugomi ir prisimenamos visos su tuo susijusios smulkmenos.
Atsakyti
4 puodelius, doh.gif saldumynų ir pinigų. Dar per naujuosius kažko gausiu ir tėvelis sakė, kaip paveluotai dovanai,batus nupirks,kurie nebūtini,bet norimi biggrin.gif
tai tiek.
Pati sau pasidovanosiu pagalvėlės ir mylimiausios grupės albumą (lietuvoje,ir šeip europoje nerasi tai internetu~)

Atsakyti
Duokepę. Bet gi ji man - ne asmeniškai nuo vyro..tai mūsų šeimai.
O šiaip mes, suaugę žmonės dovanomis jokiomis nesikeičiame, tai niekuo materialiu labai pasigirti ir negaliu.
Nematerialios dovanos - man brangiausios..netgi manojo mažojo pakeverziojimai wub.gif
Atsakyti
Sveikos sulaukusios Kalėdų Senio rolleyes.gif

Man Kalėdų senis atnešė: veidrodėlį, puodelį, teleloto daug, vokelį, peilių rinkinį (dar negavau, bet gausiu ax.gif ), magnetuką ant šaldytuvo, sužadėtuvių žiedelį wub.gif .
MB gavo: teleloto, brandžio butelį, megztinuką.
Gavome ir bendrą dovaną - elektrinį virdulį thumbup.gif . Dar gausime smulkmenėlių per Naujuosius 4u.gif

Bet man buvo smagiau dovanoti wub.gif

Pamiršau paminėti rankų darbo sagę, kurią padovanojo kolegė ir labai gera draugė bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Princese_Leja: 29 gruodžio 2009 - 10:55
QUOTE(Princese_Leja @ 2009 12 29, 12:53)
sužadėtuvių žiedelį  wub.gif .

Kaip miela wub.gif
Atsakyti
Gavau nuo MB - poilsi 4 * viesbutyje Druskininkuose, su 6 pirtim, jacuzzi,baseinu ir t.t, na cia tik vienai nakciai, bet vistiek thumbup.gif ryt jau vaziuosim, pries Naujus jegu pasisemt biggrin.gif is mamos gavau "trollbeads" karoliukus savo apyrankei papildyti, labai ju norejau blush2.gif smile.gif is senelio gavau pinigeliu, nes minejau, kad kvepalu noriu, bet sake paciai issirinkt ir paskui daug smulkmeneliu - nuo draugu filma dvd, nuo kitu draugu - taupykles, nuo dar kitu - sviecianti toki nama kaledini, na dekoracija smile.gif nuo treneriukes - ranku darbo muila smile.gif na ir daug vyyyno ir sokolado lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ir mano Kaledu senis buvo panasus - atnese kvietima i Druskininkus :-) Jau laukiu nesulaukiu kada leksim.. Dar gavau daug saldumynu, taures, puodelius, knyga, pirstines, papuosalu, kvepalus, vitaminu.
Atsakyti
QUOTE(Princese_Leja @ 2009 12 29, 10:53)
Sveikos sulaukusios Kalėdų Senio  rolleyes.gif

Man Kalėdų senis atnešė: veidrodėlį, puodelį, teleloto daug, vokelį, peilių rinkinį (dar negavau, bet gausiu  ax.gif ), magnetuką ant šaldytuvo, sužadėtuvių žiedelį wub.gif .

apie toki ir as svajojau ir giliai sirdi tikejausi gauti, bet ispakavus pamaciau kvepalus doh.gif na ir jie gerai, bet sirdutej liudesiukas visgi atsirado schmoll.gif
Atsakyti
Pasipirs ne per pacias Kaledas ir bus atskira svente ;-)
Atsakyti
Gavau auksinius ir dekupazuotus auskariukus, dvi laaaabai fainas knygas, siltas slepetes, kuno krema, duso zele, ranku darbo muiliuku, lupu balzama, arbatos, imbieriniu sausainiuku...Visos dovanos labai super biggrin.gif
Atsakyti