Įkraunama...
Įkraunama...

Šių Kalėdų dovanos

Gavau kvepalus,nerealų pakabuką,auskarus,Sportland dovanų čekį,dekupažuotą pakabą,nemažai saldainių,kurių tiek privalgiau,kad net išbėrė truputį blush2.gif stiklainį žemuogių uogienės ir pinigų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2009 12 27, 13:59)
Pirmos Kalėdos,kai negavau visiškai nieko...buvau namie su dukrytėm, joms daug ką padovanojau, o manęs niekas neprisiminė...tik vaikai po atviruką nupiešė, džiaugiuos ir tuom, manau,kad tai mažyčių širdučių dovanėlės...Koks gyvenimas, tokios ir šventės...

hmmm na liudna, bet gerai, kad nors dziaugsmeli salia turite, mergaites, kurios visada nuosirdziai myli 4u.gif
Atsakyti
Aš gavau pinigėlių, Teleloto bilietukų ir daug daug saldainių ir šokoladų. wub.gif Ai tiesa, dar dušo želė. smile.gif Kadangi šiuo metu esu bedarbė, tai labai džiaugiuos kad pinigėliais gavau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2009 12 27, 13:59)
Pirmos Kalėdos,kai negavau visiškai nieko...buvau namie su dukrytėm, joms daug ką padovanojau, o manęs niekas neprisiminė...tik vaikai po atviruką nupiešė, džiaugiuos ir tuom, manau,kad tai mažyčių širdučių dovanėlės...Koks gyvenimas, tokios ir šventės...

neliudek,tai pati geriausia dovana,nuo paciu artimiausiu zmoguciu ir is visos sirdeles. wub.gif
Atsakyti
Siemet gavau du nuostabius puodelius, kuriu seniai norejau, kojiniu pora, kartu su MB - idealus ir ideali lotuliukas.gif , dar vafline, kuno sviesta ir faaa muila smile.gif
Atsakyti
man šiemet kalėdų senis atnešė piniginę, keletą knygų, kosmetikos, vyno, medaus...
Atsakyti
Aš šiemet gavau suvenyrinę knygutę, pižamą, megztinį, daug riešutų ir saldainių, pinigų, dovanų čekį ir žvakę smile.gif
Atsakyti
Gavau ilgą šiltą megztinį, batus, suknelę, knygą, apatinio trikotažo, dar kartu su vyru gavome čekį kelionei ir čekį į buitinių prekių/indų parduotuvę. Su vyru kartu pasidovanojome sau kokybišką profesionalų Nikon fotoaparatą. Kadangi dar nebuvau Lietuvoj ir naujiems metams tik važiuosiu, tai manau bus dar antra banga dovanų.
Atsakyti
Aš šiemet gavau Aguileros kvepalus, dovanų čekį, albumą nuotraukoms, megztinį, žolelių arbatos, saldainių dėžę, daug daug šokolado, pinigėlių smile.gif Džaiugiuosi viskuo, ką gavau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2008 12 29, 22:10)
Ne, nemanau, kad specialiai. Reikejo pamatyt, koks jis laimingas buvo, kai as ta enciklopecija issivyniojau, kaip didziavosi savim, kaip dziaugesi, kad galesim kartu eit grybu rinkt (jis grybu irgi niekad nerinkes ir ju nepazista). Tai jam reikejo tokios knygos, ne man. Kazko itariu, kad kitamet gausiu knyga apie zvejyba  verysad.gif
Gal jam gimtadieniui apie rankdarbius nupirkt  g.gif ... koki mezgimo pradziamoksli  bigsmile.gif

Oj,zinokite nieko cia baisaus buna buna,siemet man tevas padovanojo "Konservaimo enciklopedija" paklausite kam ji man?o gi niekam lotuliukas.gif kai pamaciau net nezinojau kaip reaguoti,atrodo kad knyga ne is pigiuju,plius tevam labai izedus tai net nezinojau ir ka besakyti,pati per savo 24 metus niesu nieko konservavusi,mama pastoviai tuo uzsiima,turi begale labai geru knygu pas mus seima tikrai nera is tu kuri visa ziema konservuotomis darzovemis maitinasi,tai vat ir suprask tu tuos vyrus. ax.gif
Siaip siais metais gavome labai praktiskas dovanas visi iskirus teva musu klause ko mums reikia,nes susituokeme pries 3 menesius,ir as bedarbe o vyras gauna minimuma(galite manau numanyti mano mintys, kai pamaciau ta knyga),tad gavome labai gera blenderi ir kavavire thumbup.gif Is vyro visad gaudavau labai geras dovanas,jei dovanoja papuosalus tai moka labai skoningus isrinkti,pirmi metai kai susitareme kad nieko vienas kitam nedovanomise,nes planuojame pirkti suniuka,bet vistiek gavau soliariumo abonementa,aipe tokius dalykus net pamirsau ir svajoti po vestuviu.
P.S. is nelabai kokiu kokiu dovanu tai prisimenu kaip per 18 gimtadieni is MB gavau auskarus ir pakabuka,kurie buvo visiskai skirtingo stiliaus ir spalvu,net nesupratau kas jam uzejo melyna drugeli ir raudonus vakarinius auskarus biggrin.gif
Atsakyti
Manau, kad tetis nori, kad išmoktum konservuot, ne tik mamos konservuotus viską imti, bet ir savų pasidaryt, nieko čia baisaus.
Šiemet gavau knygų, saldainių ir papuošalų. smile.gif
Atsakyti
Kvepalai, kosmetine, pinigai, dovanu kuponai, zvakide, sokoladu, suvenyru, zvake, kosmetika, loterijos bilieta... Turbut tiek:D
Atsakyti