QUOTE(justytja @ 2009 10 25, 17:33)
Man irgi toks klausimas iškilo Nežinau, nežinau... Jei aš tokia dovana būčiau gavusi, tiesiog tiesiai šviesiai pasakyčiau kad man ji nepatinka. O čia dabar - kerštas... Galvoju gal čia man irgi pradėt keršyti, nes prieš daug daug metų iš savo Geriausios Draugės gavau dekoratyvinę žiurkę. O Geriausia Draugė juk žinojo, kad neapkenčiu graužikų... Tai šiais metais padovanosiu jai tarantulą
Hm. O kalbant apie geriausią dovaną... Tai turbūt kokybiškos odinės pirštinės, padovanotos mano ir kvepalai
na mano blogiausia dovana kokia esu gavus tai tikriausiai butu statulele... aisku, grazi ji, bet kai as tokiu dalykeliu pakesti negaliu, tai
Blogiausia dovana - visokie kiciniai kalediniai atributai... po kaledu ju tiesiog nera kur deti, o dauguma ir per kaledas net per baisiai atrodo
Nors per kaledas pridovanota ir daug brangiu dovanu, bet pati geriausia dirzas, kuri nesioju jau gal desimt metu kasdien ir prie visu rubu net nebuciau patikejus, kai gavau
Nors per kaledas pridovanota ir daug brangiu dovanu, bet pati geriausia dirzas, kuri nesioju jau gal desimt metu kasdien ir prie visu rubu net nebuciau patikejus, kai gavau
QUOTE(Erbe @ 2008 12 23, 21:16)
Čia su tais džiungarijos žiurkėnais, tai tikrai žiauri dovana būtų Ypač jeigu mergina pelių bijo
Jei man kas atnestu peliu, tai turbut isginciau daugiau gyvenime nekalbeciau. Turiu daug juoko, nes as ju paniskai bijau, turbut ir kalbos dovana prarasciau is isgascio... Baisios man ir peles ir ziurkes ir juros kiaulytes ir smiltpeles ir visu rusiu ziurkenai ir apskritai viskas, kas telpa i delna, turi nosi su usais, be abejo, priekinius dantis. Taigi cia butu ne tik izeidimas, bet as net nezinau kaip apibudinti... O ta drauga tikrai isspirciau lauk, tai gal geriau pagalvoti saldu kersto plana, nei gasdinti zmones
QUOTE(Mazucycius @ 2009 10 28, 12:59)
Aš tai pelių nebijau - visai norėčiau žiurkėno ar kad ir žiurkės užtat vorų paniškai bijau
Man geriausia dovana buvo mylimo zmogaus romantiskas poelgis, ypac del to, kad jam tai visai nebudinga.
Jis man tik pasake, kad vaziuosim pas jo drauga i kaima ir kad apsirengciau paparastai, o grisim kita diena.
O tuo tarpu pats isnuomojo buta vienai parai, pakabino ten svytincia girlianda ant lango, pastate tikra eglute, ja irgi papuopse svytincia girlianda, tada pastate ten tokia nerealia zvakide su kvepianciom zvakem, ir kazkoki idomu daikta, kuris lyg ir is "auksines" skardos, ten israizyti kalediniai motyvai, o kai jo viduje idedi degancia zvake, tai ta siluma sujudina ora ir to daikto virsutine dalis pradeda suktis kaip vejo malunelis... atsiveze grotuva.
ir nusivede mane ten, atseit uzeinam pas ta drauga, su kuriuo vaziuosim i kaima.
Tik iejom, jauciu kvapas cinamoniniu smilkalu...Ir staiga jis ijunge mano megstama Scorpions muzika.
Ziuriu uzrakina duris ir ima nurenginet man striuke ir akys jo taip ziba!
pradejau itart kad cia kazkas vyksta, o jis sako:
cia tau staigmena vietoj keliones i kaima...
tai kol buciavomes dar neiko nesupratau, bet paskui paeme uz rankos ir veda i kambari. o ten - kaip kalediniam holivudiniam filme... paskui veliau jau ryte klausinejau kaip jis taip romantiskai visas detales parinko, o jis papasakojo kad visu pazystamu moteru klausinejo kaip jos isivaizduoja romantiskas kaledas, ir is tu moteru zodziu susidare plana...
Dar gavau dovanu savo megstamo atlikejo Cris Rea albuma, bet cia aisku jau buvo menkniekis pries ta visa jo staigmena.
Aisku, dabar kai ta albuma klausau, arba Scorpions, tai iskyla man tos kaledos su ta eglute ir visais kitais dalykais... nu tai cia manau ir yra geriausia dovana - muzika, kuri sugrazina i nuostabia praeiti
as negavau, bet pazystama istorike gavo istorijos knyga
baisesnes dovanos tai moteriai matyt negalima buvo sumastyt....
baisesnes dovanos tai moteriai matyt negalima buvo sumastyt....