Įkraunama...
Įkraunama...

Šių Kalėdų dovanos

QUOTE(Leita @ 2008 12 29, 16:04)
gavau dideli kinder'į su sužadėtuvių žiedeliu viduje bigsmile.gif

sauni dovana! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leita @ 2008 12 29, 15:04)

Sveikinam 4u.gif Šaunuolis Tavo vaikinukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai graži idėja ir puikiai pasirinktas laikas ją įgyvendinti rolleyes.gif
Atsakyti
Aš irgi šiemet patenkinta dovanomis thumbup.gif
Nuo MB gavau labai minkštą, švelnų chalatą wub.gif kažkada buvau užsiminusi, kad norėčiau, bet jau pati buvau pamiršus apie jį, tai nustebau kai gavau ax.gif
Nuo sesės gavau fainą, minkštą pleduką (labai mėgstu prie žvakės susisukusi paskaityt knygą).
Nuo anytos rafaelo saldainių dėžę, gražų puodelį ir skanios arbatos.
Nuo MB sesers auskarus, žvakių, saldaininę.
Ir dar nuo giminaičių gavau daug saldainių, kvepiančių žvakių, vokelį ir pan.
rolleyes.gif
Atsakyti
mes su mb kaip ir susitarem (tiksliau pasisakem), kad nieko nedovanosim vienas kitam, bet vis tiek tikejausi, o jis visus mano zodzius labai tiesiogiai priima doh.gif . gavau smulkmenu is teveliu ir anytos. na, tas kaledu senis nei sioks, nei toks. tos smulkmenos buvo mielos, bet is mb laukiau ko nors biggrin.gif
Atsakyti
o aš iš MB gavau auskarus auksinius... ir kaip bebūtu gaila vieno užsegimas visiškai nelaiko.tikrai nesinorėtų būtų pamesti, gal žinote kaune gerą juvelyrą?

gal ir nelabai į temą čia aš 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina.l: 29 gruodžio 2008 - 22:07
QUOTE(Alexandra.R. @ 2008 12 28, 18:24)
Nuo savo vyro gavau... "Grybu enciklopedija"!!! Bet jis gi zino, kad grybu as nevalgau, nes man nuo ju alergija ir ju net nerenku, ir po miska nevaikstineju!

QUOTE(Pukuotukasss @ 2008 12 28, 23:32)
Pasitaiko , pasitaiko. Tai jis gal čia specialiai? g.gif  megalol.gif

Ne, nemanau, kad specialiai. Reikejo pamatyt, koks jis laimingas buvo, kai as ta enciklopecija issivyniojau, kaip didziavosi savim, kaip dziaugesi, kad galesim kartu eit grybu rinkt (jis grybu irgi niekad nerinkes ir ju nepazista). Tai jam reikejo tokios knygos, ne man. Kazko itariu, kad kitamet gausiu knyga apie zvejyba verysad.gif
Gal jam gimtadieniui apie rankdarbius nupirkt g.gif ... koki mezgimo pradziamoksli bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2008 12 30, 00:10)
Ne, nemanau, kad specialiai. Reikejo pamatyt, koks jis laimingas buvo, kai as ta enciklopecija issivyniojau, kaip didziavosi savim, kaip dziaugesi, kad galesim kartu eit grybu rinkt (jis grybu irgi niekad nerinkes ir ju nepazista). Tai jam reikejo tokios knygos, ne man. Kazko itariu, kad kitamet gausiu knyga apie zvejyba  verysad.gif
Gal jam gimtadieniui apie rankdarbius nupirkt  g.gif ... koki mezgimo pradziamoksli  bigsmile.gif

O būtu tikra pamoka jam. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 26, 15:57)
o kam tokia dovaną dovanot?  g.gif  vaikui?  g.gif

seneliams,krikstateviams.Tokias dovanas jie dazniausiai neispakuoja, o pasideda matomoj vietoj,kad visi matytu biggrin.gif

QUOTE(Leita @ 2008 12 29, 15:04)

nuosirdziausi sveikinimai clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Zavinga1*: 29 gruodžio 2008 - 22:29
Nuo draugės gavau labai gražią užrašų knygelę ir rankų darbo auskariukus.
Nuo tėvų daug smulkmenėlių buvo- vazelinas kažkoks kietas lb skaniai kvepiantis, dušo žėlė ir tušas iš Oriflame, saldainių, kojnes megztas, auskariukai ir vėrinukas iš turkio, 2009 metų "Darbo kalendorius", plius priedas prie dovanų buvo kraunamas pūkų valymo prietaisas, žiauriai reikalingas ir geras daiktas smile.gif
Nuo MB mamos gavau sidabrinį žieduką, o nuo MB brolio su drauge gavome suši indų rinkinuką.
Vaikinas taip pat šiais metais labai nustebino dovanomis blush2.gif ypač dovanėlių pakavimu. Po eglute radau dežutę supakuotą o ant jos taip gražiai priklijuotas stiklines žvaigždutes thumbup.gif ir tokiam ne maximiniam maišely dar vieną blizgų maišą, o jame pliušinį šuniuką, tikrojo mano šuniuko kopija biggrin.gif kadangi sao šunelį palikau su tėvais, o pati persikrausčiau pas MB į kitą miestą, tai dabar tas pliušinis šunytis primena mano tikrąjį smile.gif O toje gražiai dekoruotoje dežutėje buvo auskariukai, vėrinys ir laikrodukas blush2.gif
Atsakyti
Silciausia dovana siais metais buvo kvapni is biciu vasko pagaminta zvakute-jautis supakuota su sokoladiniais pinigeliais ir linkejimais. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Inculto @ 2009 01 03, 11:50)
Silciausia dovana siais metais buvo kvapni is biciu vasko pagaminta zvakute-jautis supakuota su sokoladiniais pinigeliais ir linkejimais.  wub.gif

o gal kas žinp, kur galima rasti tokias dovanėles pirkti? 4u.gif
Atsakyti
Šių kalėdų dovanos: tapkės, pinigai, 2 peilių rinkiniai (nuo skirtingų žmonių), sagė į rūbus, užrašų knygutė (nuo dukros).
Atsakyti