Na,o as siais metais dovaneliu radau: "THE BODY SHOP" kaledini kosmetikos rinkini(Su vanile ir cinamonu.Duso zele,kuno sveitiklis,sviestinis kremas,plausine ir zvakele. ),zieminius batus "GINO ROSI",nuo vyro;Kuno pieneli "LOREAL" stangrinanti oda,nuo savo krikstasunio(jis mane issitrauke burtu keliu) ir labai grazia kaledine zvakide,nuo teveliu.
Esu patenkinta savo dovanomis,nors kazkaip man kas met vis smagiau stebeti tuos artimus zmones,kuriems as dvanoju dovaneles.Man patinka,kai zmogus maloniai lieka nustebintas.Aisku,jai kas mane stebintu,as buciau taip pat labai laiminga !
Siemet gavau labai praktiskas dovanas: pinigu ir kvepalu. Na, neoriginalu, bet patiko
O pati dovanojau:
kalendoriu su savo foto
bilietus i teatra
bilietus i renginius
stalo zaidimus
darbo kalendorius
zodynus ir pan
O pati dovanojau:
kalendoriu su savo foto
bilietus i teatra
bilietus i renginius
stalo zaidimus
darbo kalendorius
zodynus ir pan
labai dziaugiuosi siu metu kaledu seneliu
TAIGI:
MB padovanojo skaitmeninius remelius;
MB tevai - kvepalus;
Tevai - chalata, pirstines, C.Aguilera rinkini: duso zele, kvepalai, kuno losjonas, teleloto bilieta ir saldainius
Mociute: pinigai ir saldainiai
Drauges: pledas, auskarai, naminis pyragas.
TAIGI:
MB padovanojo skaitmeninius remelius;
MB tevai - kvepalus;
Tevai - chalata, pirstines, C.Aguilera rinkini: duso zele, kvepalai, kuno losjonas, teleloto bilieta ir saldainius
Mociute: pinigai ir saldainiai
Drauges: pledas, auskarai, naminis pyragas.
SU SVENTEM VISAS
Siais metais ir man senelis dovanu nepagailejo is MB gavau ceki rubu parduotuveje,is jo seses ceki sidabro gaminiams,is uosvio visiems kartu vokeli tai galvoju jo turini iskeisti i bilietus disnejaus ledo sou is senelio kavos virimo aparata,tik dar nelabai moku naudotis is savo seses kuno prieziuros priemoniu(firmos nepamenu)is savo tevu porcelenini pietu serviza 12 asmenu jau seniai norejau taciau labai gaila pinigeliu budavo,o mamai atsibodo skolint lekstes ir visa kita kai daugiau zmoniu susirenka nes kiek mums 3 tu indu reikia dar laaaabai daug saldainiu ir siaip visokiu smulkmeneliu
Siais metais ir man senelis dovanu nepagailejo is MB gavau ceki rubu parduotuveje,is jo seses ceki sidabro gaminiams,is uosvio visiems kartu vokeli tai galvoju jo turini iskeisti i bilietus disnejaus ledo sou is senelio kavos virimo aparata,tik dar nelabai moku naudotis is savo seses kuno prieziuros priemoniu(firmos nepamenu)is savo tevu porcelenini pietu serviza 12 asmenu jau seniai norejau taciau labai gaila pinigeliu budavo,o mamai atsibodo skolint lekstes ir visa kita kai daugiau zmoniu susirenka nes kiek mums 3 tu indu reikia dar laaaabai daug saldainiu ir siaip visokiu smulkmeneliu
O man labaiu patinka dovanoti negu gauti
siemet gavau is MB didziules didziules tapkes jautukus ir gera tusa, kurio seniai prasiau
Is mamos salika stora, dideli ir daug saldumynu
broliukas padovanojo puodeli zavu ir toki dekliuka lupdaziui senovini nerealu
mociute zvakiu, puodeliu ir vokeli padovanojo
draugai cigariliu ir kaledines arbatos
ir dar daugiau dovanu gausim, bet nespejom dar su visais susitikt
siemet gavau is MB didziules didziules tapkes jautukus ir gera tusa, kurio seniai prasiau
Is mamos salika stora, dideli ir daug saldumynu
broliukas padovanojo puodeli zavu ir toki dekliuka lupdaziui senovini nerealu
mociute zvakiu, puodeliu ir vokeli padovanojo
draugai cigariliu ir kaledines arbatos
ir dar daugiau dovanu gausim, bet nespejom dar su visais susitikt
Pasigirti niekuo negaliu. Nuo savo vyro gavau... "Grybu enciklopedija"!!! Bet jis gi zino, kad grybu as nevalgau, nes man nuo ju alergija ir ju net nerenku, ir po miska nevaikstineju! Aisku, mano klaida, kai klause, ko noreciau, sakiau, kad papuosalu ir knygu (pvz. enciklopediju) niekad nera per daug. Bet knyga apie grybus
Mano senelis irgi geras siemet labai buvo
Nuo MB- blenderi,kurio labai norejau,daug knygu, TBS sviesta kunui bei rinkinius su muiliukais,lupu sviestukais taip pat is TBS,daug rusiu arbatos bei auskariukus
Nuo tevu- mikrobangu krosnele bei virduli, sidabrine grandinele, pirstines, pakabuka ant telefono
Mociute- puodeliu rinkinys ir teleloto
Seneliai- frotine paklode ir vokelis
Anyta- skutimosi rinkinys, puodu rinkinys
Uosvis-vokelis
MB mociute-vokelis
Dar keisimes su draugais dovanelemis
Nuo MB- blenderi,kurio labai norejau,daug knygu, TBS sviesta kunui bei rinkinius su muiliukais,lupu sviestukais taip pat is TBS,daug rusiu arbatos bei auskariukus
Nuo tevu- mikrobangu krosnele bei virduli, sidabrine grandinele, pirstines, pakabuka ant telefono
Mociute- puodeliu rinkinys ir teleloto
Seneliai- frotine paklode ir vokelis
Anyta- skutimosi rinkinys, puodu rinkinys
Uosvis-vokelis
MB mociute-vokelis
Dar keisimes su draugais dovanelemis
QUOTE(Alexandra.R. @ 2008 12 28, 19:24)
Pasigirti niekuo negaliu. Nuo savo vyro gavau... "Grybu enciklopedija"!!! Bet jis gi zino, kad grybu as nevalgau, nes man nuo ju alergija ir ju net nerenku, ir po miska nevaikstineju! Aisku, mano klaida, kai klause, ko noreciau, sakiau, kad papuosalu ir knygu (pvz. enciklopediju) niekad nera per daug. Bet knyga apie grybus
Nu jio, savotiskai taip
QUOTE(Alexandra.R. @ 2008 12 28, 20:24)
Pasitaiko , pasitaiko. Tai jis gal čia specialiai?
aš šiemet daug darbo ir širdies įdėjau į dovanėles artimiesiems, bet ir gavau gerų ir mielų dovanų
nuo tėvų gavau "Galvanic spa" rinkinį , "Clinique" makiažo pagrindą, šiltas tapkes, "L'Occitane" šampūną ir kondicionierių, nuo tėčio dar atskirai gavau žaisliuką pelę, kuri miega degtukų dėžutėje , saldainių dėžutę, ir pinigėlių, nuo brolio "L'Occitane" vonios druską ir dušo želę (su šitais dalykais man lengva įtikti) ir smilkalus, nuo senelio -jo paties daryto serbentų sirupo ir knygą apie sveiką mitybą (nes mažai valgau, ir dar "vegetuoju"). Nuo brolio draugės didelį šokoladą
kol kas viskas, bet dar laukia susitikimai su krikštatėviais, giminėm... o su draugais nesikeitėm dovanom, nes nebuvo nei pinigų joms pirkti, nei laiko padaryti
nuo tėvų gavau "Galvanic spa" rinkinį , "Clinique" makiažo pagrindą, šiltas tapkes, "L'Occitane" šampūną ir kondicionierių, nuo tėčio dar atskirai gavau žaisliuką pelę, kuri miega degtukų dėžutėje , saldainių dėžutę, ir pinigėlių, nuo brolio "L'Occitane" vonios druską ir dušo želę (su šitais dalykais man lengva įtikti) ir smilkalus, nuo senelio -jo paties daryto serbentų sirupo ir knygą apie sveiką mitybą (nes mažai valgau, ir dar "vegetuoju"). Nuo brolio draugės didelį šokoladą
kol kas viskas, bet dar laukia susitikimai su krikštatėviais, giminėm... o su draugais nesikeitėm dovanom, nes nebuvo nei pinigų joms pirkti, nei laiko padaryti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2008 12 28, 20:24)
nesusipratimas
gavau dideli kinder'į su sužadėtuvių žiedeliu viduje