Įkraunama...
Įkraunama...

Šių Kalėdų dovanos

pasidžiaugsiu ir aš čia savo dovanėlėmis.
Gavau nuo tetos labai man patikusį suvenirinį samūratų.didelis su medžiaginiu vyryšku kimono.tikria patiko,ypač kai esu Japonijos gerbėja.
Tai pat gavau visko voniai,muiliukų,druskos rutulių...
taip pat dovenėlėmis keitėmės su draugėmis,tai gavau minštas dideles tapkes(o tikių labai norėjau smile.gif ) smilkalų,raktų pakabutį,mažytę porcelianinę lėlytę, ir mielų smuklemenuų.
prieš kalėdas dar gavau megztinį,na kitaip tariant pati išsirinkau ir pirkau,bet tai man kaip dovaną.Ir dvi dienas prieš kalėdas augintinį - kačiuką.
mat manasis pabėgo beveik prieš pusę metų ir viltys kad jis grįš išnyko..
na be to dar pinigai,saldumynai,mandarinai,ir aplinkinių šypsenos... 4u.gif
Atsakyti
As labai patenkinta thumbup.gif

1. Gavau Escada kvepaliuku labai skaniu wub.gif
2. Fotika labai kieta thumbup.gif (pagaliau galesiu graziau fotkinti savo rankdarbius)
3. Bilietus i Operos ir baleto teatra Vilniuje wub.gif thumbup.gif
4. Pinigu ( puiki dovana irgi thumbup.gif )

O dar is draugiu labai geru dovanikiu thumbup.gif 4u.gif
Tai vat , prisigyriau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 26, 16:57)
o kam tokia dovaną dovanot?  g.gif  vaikui?  g.gif

Ne vaikui. . Tarkim Seneliams su kuriais nesimato gan dažnai. . tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukuotukasss @ 2008 12 26, 19:36)
Ne vaikui. . Tarkim  Seneliams su kuriais nesimato gan dažnai. .  tongue.gif  biggrin.gif

Bet seip labai gera ideja thumbup.gif , tik greitai sueina tie saldainukai , o popieriuku gi nelaikysi biggrin.gif
Atsakyti
Dovanų gavau daug - kvepalų, 4 pakvietimus į kiną, rankinuką, kurio labai norėjau, bet nusprendžiau susirast pigesnį {dabar nebereiks!}, auskarus, rankų darbo dekupažuotą papuošalų dežutę, kelis CAST serijos metalinius galvosūkius {viena jau išnarpliojau thumbup.gif }, dekupažuotą rėmelį su savo ir geriausios draugės nuotrauka iš vaikystės wub.gif friends.gif, pinigų, kavų, arbatų , imbierinių sausainiukų ir medaus su braškėm rikinuką ir dar daug smulkmenėlių wub.gif Ai, beje, iš draugų gavau akvariumą thumbup.gif su žuvyte - gaideliu blush2.gif
Atsakyti
Aš nuo vyro gavau labai nuostabią sagę (jau seniai norėjau tokio papuošalo) wub.gif O šeimoje traukėm, tai nuo mamos pintą dėžutę daiktams susidėti ir lankelį siuvinėjimui (manasis jau labai sutrešęs, tai puiki dovana) blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano Kalėdų Senelis šiais metais gan dosnus buvo (matyt, labai gera buvau wub.gif ). Gavau pinigų, už kuriuos pirksiu laikrodį ir laikysiu tai kalėdine dovana, dvi knygas (apie meilę ir kitą apie pinigus), plaukų džiovintuvą — šukas (labai praktiškas dalykas, matė jau Kalėdų Senelis, kad su plaukais nesusitvarkau), nagų laką, plaukams gumyčių ir segtukų. Na, ir aišku atvirukų ir daaaaug saldainių.
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 12 26, 00:03)
nieko negavau ,bet nepergyvenu del to  4u.gif

o kodel jau taip nieko negavai g.gif

as gavau grandinele , pirstines odines , patalynes komplekta ir mobilu thumbup.gif
Atsakyti
Gavau dovaneliu:) bet svarbiausia, kad visa seima susirinkome. Smagu ir mums, ir tevams smile.gif
Atsakyti
siemet gavau pacias geriausias dovanas- knyga, arbatos, saldainiu, taures, idomius indus ax.gif na zodziu fantastika thumbup.gif aisku gal jau neramu darosi kai pas gimines vaziuojam su pilnais maisais ir griztam su pilnais maisais daiktu, ir kur jie visi telpa? g.gif kitamet gal reiktu cekius ir bilietus divanot, maziau apsikrautume thumbup.gif
Atsakyti
labiausiai man patikusi siu metu kaledu dovana buvo nuo MB :wub:esam suzadetiniai jau puse metu, tuokiames geguzes 1. po eglute radau knyga ,, nesciosios vadovas". vadinasi, kitu meu kaledoms senelio salcio prasyti teks ir laukti 2.gif nestuke.gif o o abu jau norim mirksiukas.gif
Atsakyti
Isradingi tie kaledu seniai thumbup.gif
Atsakyti