pasidžiaugsiu ir aš čia savo dovanėlėmis.
Gavau nuo tetos labai man patikusį suvenirinį samūratų.didelis su medžiaginiu vyryšku kimono.tikria patiko,ypač kai esu Japonijos gerbėja.
Tai pat gavau visko voniai,muiliukų,druskos rutulių...
taip pat dovenėlėmis keitėmės su draugėmis,tai gavau minštas dideles tapkes(o tikių labai norėjau ) smilkalų,raktų pakabutį,mažytę porcelianinę lėlytę, ir mielų smuklemenuų.
prieš kalėdas dar gavau megztinį,na kitaip tariant pati išsirinkau ir pirkau,bet tai man kaip dovaną.Ir dvi dienas prieš kalėdas augintinį - kačiuką.
mat manasis pabėgo beveik prieš pusę metų ir viltys kad jis grįš išnyko..
na be to dar pinigai,saldumynai,mandarinai,ir aplinkinių šypsenos...
As labai patenkinta
1. Gavau Escada kvepaliuku labai skaniu
2. Fotika labai kieta (pagaliau galesiu graziau fotkinti savo rankdarbius)
3. Bilietus i Operos ir baleto teatra Vilniuje
4. Pinigu ( puiki dovana irgi )
O dar is draugiu labai geru dovanikiu
Tai vat , prisigyriau...
1. Gavau Escada kvepaliuku labai skaniu
2. Fotika labai kieta (pagaliau galesiu graziau fotkinti savo rankdarbius)
3. Bilietus i Operos ir baleto teatra Vilniuje
4. Pinigu ( puiki dovana irgi )
O dar is draugiu labai geru dovanikiu
Tai vat , prisigyriau...
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 26, 16:57)
o kam tokia dovaną dovanot? vaikui?
Ne vaikui. . Tarkim Seneliams su kuriais nesimato gan dažnai. .
QUOTE(Pukuotukasss @ 2008 12 26, 19:36)
Ne vaikui. . Tarkim Seneliams su kuriais nesimato gan dažnai. .
Bet seip labai gera ideja , tik greitai sueina tie saldainukai , o popieriuku gi nelaikysi
Dovanų gavau daug - kvepalų, 4 pakvietimus į kiną, rankinuką, kurio labai norėjau, bet nusprendžiau susirast pigesnį {dabar nebereiks!}, auskarus, rankų darbo dekupažuotą papuošalų dežutę, kelis CAST serijos metalinius galvosūkius {viena jau išnarpliojau }, dekupažuotą rėmelį su savo ir geriausios draugės nuotrauka iš vaikystės , pinigų, kavų, arbatų , imbierinių sausainiukų ir medaus su braškėm rikinuką ir dar daug smulkmenėlių Ai, beje, iš draugų gavau akvariumą su žuvyte - gaideliu
Aš nuo vyro gavau labai nuostabią sagę (jau seniai norėjau tokio papuošalo) O šeimoje traukėm, tai nuo mamos pintą dėžutę daiktams susidėti ir lankelį siuvinėjimui (manasis jau labai sutrešęs, tai puiki dovana)
Mano Kalėdų Senelis šiais metais gan dosnus buvo (matyt, labai gera buvau ). Gavau pinigų, už kuriuos pirksiu laikrodį ir laikysiu tai kalėdine dovana, dvi knygas (apie meilę ir kitą apie pinigus), plaukų džiovintuvą šukas (labai praktiškas dalykas, matė jau Kalėdų Senelis, kad su plaukais nesusitvarkau), nagų laką, plaukams gumyčių ir segtukų. Na, ir aišku atvirukų ir daaaaug saldainių.
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 12 26, 00:03)
nieko negavau ,bet nepergyvenu del to
o kodel jau taip nieko negavai
as gavau grandinele , pirstines odines , patalynes komplekta ir mobilu
Gavau dovaneliu:) bet svarbiausia, kad visa seima susirinkome. Smagu ir mums, ir tevams
siemet gavau pacias geriausias dovanas- knyga, arbatos, saldainiu, taures, idomius indus na zodziu fantastika aisku gal jau neramu darosi kai pas gimines vaziuojam su pilnais maisais ir griztam su pilnais maisais daiktu, ir kur jie visi telpa? kitamet gal reiktu cekius ir bilietus divanot, maziau apsikrautume
Isradingi tie kaledu seniai