Įkraunama...
Įkraunama...

Šių Kalėdų dovanos

as kvepalus nuo vyro,bet kvapas man kaip nepatiko verysad.gif nezinau ka sakyt nei ka daryt su jais...tikri kvepalai..bet taip nepataikyt verysad.gif ..
kiek kartu sakiau nerink be manes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 12 25, 12:21)
as kvepalus nuo vyro,bet kvapas man kaip nepatiko  verysad.gif nezinau ka sakyt nei ka daryt su jais...tikri kvepalai..bet taip nepataikyt  verysad.gif ..
kiek kartu sakiau nerink be manes  verysad.gif

Perparduok ir nusipirk tokius, kokių nori, o vyrui pasakyk, kad leido pasikeist (man atrodo, vyrai vistiek nesigaudo tuose dalykuose galima keisti ar negalima biggrin.gif ) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 12 25, 13:21)
as kvepalus nuo vyro,bet kvapas man kaip nepatiko  verysad.gif nezinau ka sakyt nei ka daryt su jais...tikri kvepalai..bet taip nepataikyt  verysad.gif ..
kiek kartu sakiau nerink be manes  verysad.gif

O ar seniai pirko, ar nepakeis pardutuveje blush2.gif
Jei ne lieka tik bandyt parduot ir nusipirkt tokius kurie tau tinka ir patinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Zavinga1* @ 2008 12 24, 11:14)
Tokia atributika padaroma greitai.Svarbu suspeti nubegti i kanceliarines ar kt.parduotuves kur spausdina lapus ir suspeti ivynioti ar uzklijuoti  biggrin.gif
P.S.aciu uz komplimenta wub.gif

Bet vistiek, ir pagražint tas nuotraukytes reikia, irgi laiko turėt. biggrin.gif

O dar jei šeimoje nei vieno žmogaus kuris su kompiuteriais , programomis nemoka elgtis tai irgi nieko gero.. ne kiekvienas sugeba. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukuotukasss: 26 gruodžio 2008 - 00:05
nieko negavau ,bet nepergyvenu del to 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 12 26, 02:03)
nieko negavau ,bet nepergyvenu del to  4u.gif

tai aišku, ir nereikėtu. 4u.gif

Svarbu susėsti visiems kartu prie kučių stalo ir smagiai bei šiltai atšvesti.. wink_3.gif

Juk Kučios, bei Kalėdos ne tam kad apsikeistum dovanom ir viskas.. O pabūti drauge, visiems kartu.. wub.gif
Atsakyti
Su sventem visas 4u.gif Tikiuosi, jos buvo grazios, prasmingos ir ypatingos wub.gif
tai va, as pasigirsiu ir pasidziaugsiu savo dovanelem ax.gif
Nuo Brangiausiojo gavau pakvietima karaliskajam Tailando masazui i Ajurvediniu masazu centra thumbup.gif
Nuo teveliu Kristianos ceki
Anyta pradziugino brangiu apatiniu drabuzeliu komplektuku blush2.gif
Anytos anyta pati pagamino uzvalkaliukus virtuves taburetems (slaptai suzinojo musu kedziu ismatavimus ir pati pasiuvo tongue.gif ) bei ypatingo grozio sage wub.gif ji dar ypatingesne tapo del to, kad zmogus specialiai man ja gamino wub.gif
Taip pat gavau dvi stiklines aukso spalva dazytas zvakides is C&D, nerta salika, dar daug kalediniu suvenyru (dziaugiuos, kad si kart visi gana grazus ir ne is maximos smile.gif ) bei keleta "Kaledines korespondencijos) vokeliu cool.gif

Senai nebuvau gavus tokiu, bent man paciai isskirtiniu dovanu, labai dziaugiuosi smile.gif gal tiesa, kad uz viska atsilyginama, nes siemet labai daug darbo, laiko ir sirdies idejau i kiekvieno is artimuju dovaneles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 12 25, 17:49)
Perparduok ir nusipirk tokius, kokių nori, o vyrui pasakyk, kad leido pasikeist (man atrodo, vyrai vistiek nesigaudo tuose dalykuose galima keisti ar negalima  biggrin.gifax.gif

Ne Lietuvoj pirko ax.gif bet issprendem sia problema blush2.gif teko vyrui pasakyti kad jau nelabai (svelniai tariant) itaike man su kvapu doh.gif ir nusprendem kvepalus padovanot jo mamai ax.gif aisku nieko nesakem jai kad man netiko biggrin.gif gerai kad mamai kvapas patiko doh.gif o tai visai butu buve nekas irgi...

man dovanos ne esme,svarbu kas salia,o salia nuostabus zmogus wub.gif

Atsakyti
Mes šiemet turim rimtesnių reikalų kur pinigus "investuot", tai visi, iš manęs paėmę pavizdį, pasisakė, ko norėtų (nebrangaus). Kadangi dukružė jau žino, kad pas močiutę ateina "Kalėdų močiutė", o namuose būna "Kalėdų tėveliai", tai ir ji supaprastino savo norus. Žodžiu, kai gavo truputį daugiau - buvo labai laiminga.
O konkrečiau - aš gavau J. Ivanauskaitės knygą, kurios dar neturėjau ir planavu įsigyt. Iš tolimesnių draugų - glėbį įvairiausių suvenyrinių angeliukų (tarsi būtų susitarę lotuliukas.gif ). Tai labai apsidžiaugiau, kad nėra maišalynės, galima gražiai po egle sutupdyt. Visi kiti artimesni ir žinantys, kad pravers - sumetė pinigais, pridėdami gražių linkėjimų ax.gif Džiaudgiuos, kad nereiks kertes prikaišiot nežinia kam reikalingų suvenyrų ar kažkam perdovanot nemėgiamus kvepalus.
O didžiausia dovana buvo tylus vakaras šeimos rate, kur ir išėjusius Anapilin prsiminėm, ir ašarėlę nubraukėm, ir šypsenų nepritrūko. Beje, prie šventinės notaikos prisidėjo ir tai, kad pirmą kart gyvenime nuėjom į naktines mišias (visad eidavom Kalėdų rytą). Kas nebuvot - kitamet nepatingėkit. Įspūdingiau, nei ryte.
Atsakyti
šiais metais Kalėdų senelis kaip niekad buvo dosnus, dauguma reikalingų daiktų buityje.Dukra sako "mama laiško nerašė Kalėdų seneliui , o gavo geriausią dovaną, t.y. mobilų telefoną" megalol.gif
Atsakyti
As gavau kvepalus nuo kaledu senio, labai fainas kvapas, o ir pasibaige jau buvo, tai esu labai patenkinta ir dar vonios rinkini smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Zavinga1* @ 2008 12 23, 21:41)
Gal kam pravers tokios idejos wub.gif

user posted image

o kam tokia dovaną dovanot? g.gif vaikui? g.gif
Atsakyti