as kvepalus nuo vyro,bet kvapas man kaip nepatiko nezinau ka sakyt nei ka daryt su jais...tikri kvepalai..bet taip nepataikyt ..
kiek kartu sakiau nerink be manes
QUOTE(Afroditte @ 2008 12 25, 12:21)
as kvepalus nuo vyro,bet kvapas man kaip nepatiko nezinau ka sakyt nei ka daryt su jais...tikri kvepalai..bet taip nepataikyt ..
Perparduok ir nusipirk tokius, kokių nori, o vyrui pasakyk, kad leido pasikeist (man atrodo, vyrai vistiek nesigaudo tuose dalykuose galima keisti ar negalima )
QUOTE(Afroditte @ 2008 12 25, 13:21)
O ar seniai pirko, ar nepakeis pardutuveje
Jei ne lieka tik bandyt parduot ir nusipirkt tokius kurie tau tinka ir patinka
QUOTE(*Zavinga1* @ 2008 12 24, 11:14)
Tokia atributika padaroma greitai.Svarbu suspeti nubegti i kanceliarines ar kt.parduotuves kur spausdina lapus ir suspeti ivynioti ar uzklijuoti
P.S.aciu uz komplimenta
P.S.aciu uz komplimenta
Bet vistiek, ir pagražint tas nuotraukytes reikia, irgi laiko turėt.
O dar jei šeimoje nei vieno žmogaus kuris su kompiuteriais , programomis nemoka elgtis tai irgi nieko gero.. ne kiekvienas sugeba.
nieko negavau ,bet nepergyvenu del to
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 12 26, 02:03)
nieko negavau ,bet nepergyvenu del to
tai aišku, ir nereikėtu.
Svarbu susėsti visiems kartu prie kučių stalo ir smagiai bei šiltai atšvesti..
Juk Kučios, bei Kalėdos ne tam kad apsikeistum dovanom ir viskas.. O pabūti drauge, visiems kartu..
Su sventem visas Tikiuosi, jos buvo grazios, prasmingos ir ypatingos
tai va, as pasigirsiu ir pasidziaugsiu savo dovanelem
Nuo Brangiausiojo gavau pakvietima karaliskajam Tailando masazui i Ajurvediniu masazu centra
Nuo teveliu Kristianos ceki
Anyta pradziugino brangiu apatiniu drabuzeliu komplektuku
Anytos anyta pati pagamino uzvalkaliukus virtuves taburetems (slaptai suzinojo musu kedziu ismatavimus ir pati pasiuvo ) bei ypatingo grozio sage ji dar ypatingesne tapo del to, kad zmogus specialiai man ja gamino
Taip pat gavau dvi stiklines aukso spalva dazytas zvakides is C&D, nerta salika, dar daug kalediniu suvenyru (dziaugiuos, kad si kart visi gana grazus ir ne is maximos ) bei keleta "Kaledines korespondencijos) vokeliu
Senai nebuvau gavus tokiu, bent man paciai isskirtiniu dovanu, labai dziaugiuosi gal tiesa, kad uz viska atsilyginama, nes siemet labai daug darbo, laiko ir sirdies idejau i kiekvieno is artimuju dovaneles
tai va, as pasigirsiu ir pasidziaugsiu savo dovanelem
Nuo Brangiausiojo gavau pakvietima karaliskajam Tailando masazui i Ajurvediniu masazu centra
Nuo teveliu Kristianos ceki
Anyta pradziugino brangiu apatiniu drabuzeliu komplektuku
Anytos anyta pati pagamino uzvalkaliukus virtuves taburetems (slaptai suzinojo musu kedziu ismatavimus ir pati pasiuvo ) bei ypatingo grozio sage ji dar ypatingesne tapo del to, kad zmogus specialiai man ja gamino
Taip pat gavau dvi stiklines aukso spalva dazytas zvakides is C&D, nerta salika, dar daug kalediniu suvenyru (dziaugiuos, kad si kart visi gana grazus ir ne is maximos ) bei keleta "Kaledines korespondencijos) vokeliu
Senai nebuvau gavus tokiu, bent man paciai isskirtiniu dovanu, labai dziaugiuosi gal tiesa, kad uz viska atsilyginama, nes siemet labai daug darbo, laiko ir sirdies idejau i kiekvieno is artimuju dovaneles
QUOTE(solo @ 2008 12 25, 17:49)
Perparduok ir nusipirk tokius, kokių nori, o vyrui pasakyk, kad leido pasikeist (man atrodo, vyrai vistiek nesigaudo tuose dalykuose galima keisti ar negalima )
Ne Lietuvoj pirko bet issprendem sia problema teko vyrui pasakyti kad jau nelabai (svelniai tariant) itaike man su kvapu ir nusprendem kvepalus padovanot jo mamai aisku nieko nesakem jai kad man netiko gerai kad mamai kvapas patiko o tai visai butu buve nekas irgi...
man dovanos ne esme,svarbu kas salia,o salia nuostabus zmogus
Mes šiemet turim rimtesnių reikalų kur pinigus "investuot", tai visi, iš manęs paėmę pavizdį, pasisakė, ko norėtų (nebrangaus). Kadangi dukružė jau žino, kad pas močiutę ateina "Kalėdų močiutė", o namuose būna "Kalėdų tėveliai", tai ir ji supaprastino savo norus. Žodžiu, kai gavo truputį daugiau - buvo labai laiminga.
O konkrečiau - aš gavau J. Ivanauskaitės knygą, kurios dar neturėjau ir planavu įsigyt. Iš tolimesnių draugų - glėbį įvairiausių suvenyrinių angeliukų (tarsi būtų susitarę ). Tai labai apsidžiaugiau, kad nėra maišalynės, galima gražiai po egle sutupdyt. Visi kiti artimesni ir žinantys, kad pravers - sumetė pinigais, pridėdami gražių linkėjimų Džiaudgiuos, kad nereiks kertes prikaišiot nežinia kam reikalingų suvenyrų ar kažkam perdovanot nemėgiamus kvepalus.
O didžiausia dovana buvo tylus vakaras šeimos rate, kur ir išėjusius Anapilin prsiminėm, ir ašarėlę nubraukėm, ir šypsenų nepritrūko. Beje, prie šventinės notaikos prisidėjo ir tai, kad pirmą kart gyvenime nuėjom į naktines mišias (visad eidavom Kalėdų rytą). Kas nebuvot - kitamet nepatingėkit. Įspūdingiau, nei ryte.
O konkrečiau - aš gavau J. Ivanauskaitės knygą, kurios dar neturėjau ir planavu įsigyt. Iš tolimesnių draugų - glėbį įvairiausių suvenyrinių angeliukų (tarsi būtų susitarę ). Tai labai apsidžiaugiau, kad nėra maišalynės, galima gražiai po egle sutupdyt. Visi kiti artimesni ir žinantys, kad pravers - sumetė pinigais, pridėdami gražių linkėjimų Džiaudgiuos, kad nereiks kertes prikaišiot nežinia kam reikalingų suvenyrų ar kažkam perdovanot nemėgiamus kvepalus.
O didžiausia dovana buvo tylus vakaras šeimos rate, kur ir išėjusius Anapilin prsiminėm, ir ašarėlę nubraukėm, ir šypsenų nepritrūko. Beje, prie šventinės notaikos prisidėjo ir tai, kad pirmą kart gyvenime nuėjom į naktines mišias (visad eidavom Kalėdų rytą). Kas nebuvot - kitamet nepatingėkit. Įspūdingiau, nei ryte.
As gavau kvepalus nuo kaledu senio, labai fainas kvapas, o ir pasibaige jau buvo, tai esu labai patenkinta ir dar vonios rinkini
QUOTE(*Zavinga1* @ 2008 12 23, 21:41)
o kam tokia dovaną dovanot? vaikui?