nors kaledos dar uz 2 diena bet jau gavau dovanu nuo savajo... vaziavom pirkti man palta ir megstuka...
Dovana artimiesiems
QUOTE(Zydraite @ 2008 12 22, 21:10)
Ziurkes metams ziurkes tiko dovanot... Dabar reiktu kazko karvisko, jautisko...
Gal kelis kg jautienos kumpio? kokybisko, sviezio... lai supranta kaip nori Gal ji is taves norejo padaryt baisiai seimyniska vyruka, tai tu is jos padaryk baisiai puikia kulinare
Gal kelis kg jautienos kumpio? kokybisko, sviezio... lai supranta kaip nori Gal ji is taves norejo padaryt baisiai seimyniska vyruka, tai tu is jos padaryk baisiai puikia kulinare
hm... baisiai šeimyniską... yep kažkuriam filme mačiau, kur buvo patariama moterims, kaip auklėti vyrus "iš pradžių padovanokite vazoną, tada gyvunėlį... " jo su kulinarija čia geras variantas gal kokį kombainą ar ką padovanoti, jei netyčia dovana patiktų sotus visą laiką busiu
nors kombainas tai šiaip, o vat keptuvė tai geresnį įspudį padarytų, kaip manot?
QUOTE(urbonasbest @ 2008 12 23, 13:45)
nors kombainas tai šiaip, o vat keptuvė tai geresnį įspudį padarytų, kaip manot?
Man tai patiktu tokia dovana Apskritai esu pamisus ant visokiu virtuviniu rakandu, kad ir retai kada naudoju
O jai norisi atkersyti, padovanok bilietus i futbola ar dar ka nors panasaus Nors siaip esu prie tokius dalykus kaip "atkersyti", bet cia butu linksma Nors ziurint kokia ta panele, as karta esu buvus fotbolo rungtynese, tai man patiko
QUOTE(urbonasbest @ 2008 12 23, 13:45)
hm... baisiai šeimyniską... yep kažkuriam filme mačiau, kur buvo patariama moterims, kaip auklėti vyrus "iš pradžių padovanokite vazoną, tada gyvunėlį... " jo su kulinarija čia geras variantas gal kokį kombainą ar ką padovanoti, jei netyčia dovana patiktų sotus visą laiką busiu
Jei man Kalėdų proga padovanotų keptuvę, tai nuotaiką sugadintų garantuotai Jausčiausi kaip jokios dovanos negavusi
O geriausia man dovana, tai papuošalai, knygos, keramikos dirbiniai
Dar ne Kalėdos, bet aš irgi jau dvi dovanas gavau - nuo gero draugo tokią keramikinę dėžutę-varlytę, o nuo mamos 200 lt dovanų čekį
ohhh... priminėt blogus laikus . Kartą man taip vadinamas "vaikinas" su kurio jau ruošiausi ženitis,padovanojo tokia dovaną ... krč,nupirko didžiuuuulę dėžę (jau galvojau bus kažkas įspudingo),o ją atidariusi pamačiau... ah,pilna knygų "kaip sukūdėti",tablečių kažkokių tipo irgi nuo lašinių ir tipo tokį kvietimą kažkokį pas dietologą. aš taip įniršau. o svarbiausia,aš suprasčiau jei būčiau stora boba,bet šiaip esu liekna - pakankamai. tai po keliu savaičių išsiskyrėm su juo su tuo asilu.
O geriausią dovaną gavau praeitom kalėdom. Mano mama nupirko man kavos rinkinį,ten visokiausių kavų komplektas,paskui tas maltuvas pupelių ir dar arbatų kelios. visi "produktai" buvo tikrai super,arbatos laaaabai skanios o kavas dar pirkau ir pirkau pati sau. Taip paprastai,šiltai ir mielai.
O tau patarčiau nupirkti peliukų.žinau,man yra nupirkusios draugės kažkokių "Džiungarijos žiurkėnų",jie vos dešimt litų kianuoja.o jie dauginasi kaip nesveiki,o jei pasiseks ,kad jie visi išsibegios po visą butą (kaip man buvo) tai smagu juos gaudyt kartu bus
O geriausią dovaną gavau praeitom kalėdom. Mano mama nupirko man kavos rinkinį,ten visokiausių kavų komplektas,paskui tas maltuvas pupelių ir dar arbatų kelios. visi "produktai" buvo tikrai super,arbatos laaaabai skanios o kavas dar pirkau ir pirkau pati sau. Taip paprastai,šiltai ir mielai.
O tau patarčiau nupirkti peliukų.žinau,man yra nupirkusios draugės kažkokių "Džiungarijos žiurkėnų",jie vos dešimt litų kianuoja.o jie dauginasi kaip nesveiki,o jei pasiseks ,kad jie visi išsibegios po visą butą (kaip man buvo) tai smagu juos gaudyt kartu bus
QUOTE(chocolate_girl_ @ 2008 12 23, 19:53)
Čia su tais džiungarijos žiurkėnais, tai tikrai žiauri dovana būtų Ypač jeigu mergina pelių bijo
Gal kam pravers tokios idejos
QUOTE(*Zavinga1* @ 2008 12 23, 23:41)
Labai gražus berniukas, ir šeip labai gera dovana..
Tik gaila kalėdos jau rytoj, o dovanos jau supirktos.
Teks kitiems metams šita idėją galvoje turėt.
QUOTE(Pukuotukasss @ 2008 12 24, 01:56)
Labai gražus berniukas, ir šeip labai gera dovana..
Tokia atributika padaroma greitai.Svarbu suspeti nubegti i kanceliarines ar kt.parduotuves kur spausdina lapus ir suspeti ivynioti ar uzklijuoti
P.S.aciu uz komplimenta