Įkraunama...
Įkraunama...

Šių Kalėdų dovanos

QUOTE(Irėja @ 2008 01 04, 14:24)
mieliausia šių, t.y. jau praitų, šv. Kalėdų dovana - močiutės padovanotos vilnonės kojinės

Perskaičiau: -kojinės ,- feeee, pagalvojau, kaip banalu doh.gif bet paskaičius toliau supratau, kad aš tokios dovanos gyvenime nesu gavusi wub.gif

Atsakyti
dar ne Kalėdoms, bet vakar iš kambariokų gavau advento kalendorių (tą su šokoladukais biggrin.gif), bet labai miela ir netikėta buvo.
Kažkaip sugebėjo jie tuo kalendorium pradžiugint mane blush2.gif
Atsakyti
Irėja, fantastiska dovana!!! Ir as asara nubraukiau beskaitydama blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
o man kazkaip neistrigo nei viena praeitu metu dovana, tik viena (as tai laikau kaip ir dovana) laukimas angelelio gimimo...nuo kaledu iki nauju turejau sulaukti savojo maziuko, bet jis pasirode tik po nauju...man tai buvo pati didziausia dovana... wub.gif
Atsakyti
Gal kam pravers idėjos: praeitais metais gavau jogai kilimėlį ir knygą su jogos pratimais, kad namie galėčiau praktikuotis. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(horoskopija @ 2008 11 25, 14:46)
Gal kam pravers idėjos: praeitais metais gavau jogai kilimėlį ir knygą su jogos pratimais, kad namie galėčiau praktikuotis.  thumbup.gif

oho kokia įdomi dovana smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Per praeitas Kalėdas iš savo mylimosios gavau papūgėlių porelę dovanų. Viskas būtų ok, tačiau aš šių paukščių nemėgstu ir nemegau p.s. labai smile.gif ir iš vis kaip buvo galima sugalvoti tokią dovaną vyrui?? g.gif

Taigi noriu draugiškai atsilyginti bigsmile.gif

Labai būčiau dėkingas už patirtį, kokias blogiausias dovanas esate gavusios per Kalėdas?

ačiū drinks_cheers.gif

p.s. parašykite ir kokią geriausią dovaną esate gavusios, per Valentino dieną reikės kompesuoti moralinę žalą blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
koks kerstingas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Kazkada turejom 2 smilkpeles (ziurkenai)
, ir jos taip zaibiskai pradejo daugintis, kad siaubas. Prisiveise gal 20 doh.gif doh.gif Tam narveli jau lipo viena ant kitos. Neapsikenciau ir idejau skelbima, kad visas atiduodu. Tai kazkos vaikinas savo panelei noredamas atsikersyt paeme jas visas ir padovanojo jai biggrin.gif biggrin.gif

Siaip as tai neatsimenu geriausios dovanos g.gif Pas mane visos jos kazkaip materialos, tai ir pasimirsta greit smile.gif O blogiausiu ir kaip nebuvo. Aj prisiminiau cia neseniai gavau dovanu apyranke. Taip man nepatiko, tokia nu NEGRAZI, visiskai paprasta, tiek kad Tiffani, bet man labai schmoll.gif . O kai suzinojau,kad jinai kainavo 700lt galvojau infarktas istiks lotuliukas.gif Nes kaip tik manes paklause pinigais nori ar dovanu. lotuliukas.gif

P.S. LABAI GERA TEMA thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikutja: 22 gruodžio 2008 - 20:45
Tai atsilygink tuo paciu - dovanok nimfa papuga.. as iki dabar ja atsimenu kaip didziausia kosmara.. doh.gif Nespeji akiu pramerk.. Toks saldus saldus miegas pries rytmeti.. Vasara.. sviesu jau .. ir staiga toks kaip is siaubo filmo garsas " kvyyyyyyyyyyyyyyyyyykt" ..... Miegai issilaksto, noras meigot dingsta, ir va tada pagalvoji "LAISVE PAPugoms" ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2008 12 22, 22:11)
Tai atsilygink tuo paciu - dovanok nimfa papuga.. as iki dabar ja atsimenu kaip didziausia kosmara..  doh.gif Nespeji akiu pramerk.. Toks saldus saldus miegas pries rytmeti.. Vasara.. sviesu jau .. ir staiga toks kaip is siaubo filmo garsas " kvyyyyyyyyyyyyyyyyyykt" ..... Miegai issilaksto, noras meigot dingsta, ir va tada pagalvoji "LAISVE PAPugoms"  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Aha geros butu tos peles su ilgom uodegom, nezinau kaip vadians, ziurkes ar kokios biggrin.gif slyksciau nebutu biggrin.gif
Atsakyti
Ziurkes metams ziurkes tiko dovanot... Dabar reiktu kazko karvisko, jautisko...
Gal kelis kg jautienos kumpio? kokybisko, sviezio... lai supranta kaip nori mirksiukas.gif Gal ji is taves norejo padaryt baisiai seimyniska vyruka, tai tu is jos padaryk baisiai puikia kulinare smile.gif
Atsakyti
Labai pritariu nuomonei, kad apskritai dovanoti bet koki gyvuna yra kvaila.. Na, nebent suderinant su tuo zmogum... mirksiukas.gif

O as dar nemegstu, kai man dovanoja papuosalus. Man paciai patinka kurti savo stiliu! Nors kita vertus daugelis paneliu turbut megsta gauti papuosalus?..
Tai va galetum jai padovanoti kokia baisia grandinele/pakabuka ir sakyti, kaip tau tas daiktas patinka ir noretum ja visada su juo matyti tongue.gif

Dar as nemegstu ir kvepalu gauti, nes vel ju ivairove n, tas pats kvapas ant skirtingu zmoniu kitaip kvepia ir t.t... taigi nemanau, kad kitas zmogus gali man isrinkti tinkama kvapa!! Nors cia vel turbut pati populiaraisuia dovana merginoms ir daugelis ja megtu g.gif
Taigis galetum padovanoti labai "skanius" kvepalus jai... Bet atmink, jei jai jie patiks ir ji jais kvepinsis.... hmmmmm... lotuliukas.gif

Dar gali paziureti daugiau ideju cia: http://www.blogas.lt...-5-panelei.html thumbup.gif Ypac patiko pirma vieta lotuliukas.gif
Atsakyti