Įkraunama...
Įkraunama...

Kas NEDARĖ genetinių tyrimų?

nezinau, kas mane uz kokio sniuro patrauke, bet eisiu darytis kraujo tyrima...gal del sventos ramybes, nors echo nieko prasto nerode, vaikelis buvo isisiepes per visa veiduka biggrin.gif tikiuos, ats bus puikus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(labailabai @ 2008 02 27, 14:08)
nezinau, kas mane uz kokio sniuro patrauke, bet eisiu darytis kraujo tyrima...gal del sventos ramybes, nors echo nieko prasto nerode, vaikelis buvo isisiepes per visa veiduka biggrin.gif tikiuos, ats bus puikus unsure.gif

As irgi kai dariausi echo pas genetike, ji man netgi patare nedaryti kraujo tyrimo, nes echo rode viskas gerai, ir tikimybe mano maza pagal amziu, bet as vistie pasidariau. Ir dabar bus vistiek ramiau, nors suprantu, kad 100 procentinio atsakymo man niekas neduos...
Atsakyti
o be to, ka reiktu daryt, jei kas ir negerai? juk jau vistik 17 savaiciu.beveik gailiuos, kad tiek visko zinau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(labailabai @ 2008 02 29, 11:58)
o be to, ka reiktu daryt, jei kas ir negerai? juk jau vistik 17 savaiciu.beveik gailiuos, kad tiek visko zinau... doh.gif

Labutis, man atliko tyrima 19 savaite. Tyre FISH metodu - atsakyma gavau per tris dienas. Jei butu vaikelio pazeidimai nesuderinami su gyvybe ar net Dauno ligele, buciau dar turejusi laiko iki 22 sav. spresti kaip elgtis toliau... Aciu Dievui, sie atsakymai buvo geri smile.gif . Bent jau del triju ligeliu esu tikra ir nustojau nerimauti...
Atsakyti
tai ka daro iki tos 22 savaites? unsure.gif negi aborta...juk tada vaika gabalais tektu traukti...siaubinga...
Papildyta:
ir koks tas FISCH metodas?Kuo skiriasi nuo PRISCA? g.gif
Atsakyti
QUOTE(labailabai @ 2008 03 03, 14:25)
tai ka daro iki tos 22 savaites? unsure.gif negi aborta...juk tada vaika gabalais tektu traukti...siaubinga...
Papildyta:
ir koks tas FISCH metodas?Kuo skiriasi nuo PRISCA? g.gif

Vaiko gabalais netraukia, tiesiog skatina gimdyma ir vaikelis gimsta negyvas
Atsakyti
As nesidariau jokio tokio tyrimo, bet tik del to, kad nezinojau apie tai! Kai suzinojau jau buvo per velu tirtis nezinau labai pergyvenau kai drauge pasake, kad ji pasidare ir isiaiskino, kad jiems viskas gerai , kad taip galima. Nera man nei trisdesimt metu nei kas dar del ko galejo tirti, na gal del to, kad nezinodama buvau vestuvese ir vaisinausi ir dar gal nuo skausmo buvau isgerus pora kart nimesilio, tiksliai nezinau ar galejau tuo metu dar ji ir gert neatsimenu, bet buciau pati ramesne buciau miegojus naktim ir neverkus , nes man kazkaip neramu, na bet visos gyd. sake, kad MAN NERA KO PERGYVENTI NES SU VYRU ABU JAUNI ESAM IR LYG SEIMOJ NIEKO NEGIRDEJOM APIE APSIGIMIMUS. BET PATIKEKIT KOKIA MANO SIRDIS NERAMI, KAZKAIP JAUDINUOSI. Su pirmu tokiu net minciu nebuvo gal del to, kad mazai ka zinojau, be patirties buvau. Na as labai tikiuosi ,kad viskas mums gerai bigsmile.gif ir gimsim sveiki! Tik manau, kad gyd. turetu siusti visas moteris isitirti del tokiu reikaliuku!
sekmes mamytes!!!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(egzootika @ 2008 03 04, 16:56)
As nesidariau jokio tokio tyrimo, bet tik del to, kad nezinojau apie tai! Kai suzinojau jau buvo per velu tirtis nezinau labai pergyvenau kai drauge pasake, kad ji pasidare ir isiaiskino, kad jiems viskas gerai , kad taip galima. Nera man nei trisdesimt metu nei kas dar del ko galejo tirti, na gal del to, kad nezinodama buvau vestuvese ir vaisinausi ir dar gal nuo skausmo buvau isgerus pora kart nimesilio, tiksliai nezinau ar galejau tuo metu dar ji ir gert neatsimenu, bet buciau pati ramesne buciau miegojus naktim ir neverkus , nes man kazkaip neramu, na bet visos gyd. sake, kad MAN NERA KO PERGYVENTI NES SU VYRU ABU JAUNI ESAM IR LYG SEIMOJ NIEKO NEGIRDEJOM APIE APSIGIMIMUS. BET PATIKEKIT KOKIA MANO SIRDIS NERAMI, KAZKAIP JAUDINUOSI. Su pirmu tokiu net minciu nebuvo gal del to, kad mazai ka zinojau, be patirties buvau. Na as labai tikiuosi ,kad viskas mums gerai bigsmile.gif ir gimsim sveiki! Tik manau, kad gyd. turetu siusti visas moteris isitirti del tokiu reikaliuku!
sekmes mamytes!!!!! drinks_cheers.gif

Taip, as pilnai sutinku kad turetu siusti visas moteris...o jau tos kurios nenori gali ir neeiti...
Atsakyti
QUOTE(Sazha @ 2008 01 23, 10:18)
Nesidariau tyrimų, nors gydytoja ir labai skatino - kokiu pagrindu, neaišku, vienas iš bukokų argumentų - TOKIO vaiko gimimui reikia psichologiškai pasiruošti. Nors vaikui lyg ir viskas gerai - na, echoskopas nerodo ragų ir kanopų ar dar ko, išsivystymas normalus.. Bus kaip bus, Dievas davė, Dievu ir pasitikiu, o ne tyrimais ir savo galimybe psichologiškai pasiruošti...  nestuke.gif

Na perskaiciau tavo zinute ir apsivekiau, del tu zodziu dievas dave, dievu ir pasitikiu. As sakiau jai pastosiu tai bus dievulio siustas vaikelis, nes ilgai ilgai negalejau pastoti, bet visos tos zinios ir bugavimai mane ismuse is veziu kiek naktu praverdavau, kad nezinau ar mano akiu svieseliai viskas gerai, kiek nervavausi klausinejau gyd. kurios dare ekoskopus sako, kad viskas gerai na, bet sirdis kaip istinus nuo pergyvenimu buvo, bet dabar as supratau kaip duota taip bus pasikliaunu dievuliu ir nemanau jai ka ir buciau suzinojus ,kad buciau galejus pakelti ranka pries sako kuna ir krauja tik buciau dar sustiprejus jam atsiduoti. Na bet jau greit gimdysiu ir esu rami bus kaip bus, ne musu tai valioj. O tikiuosi geriausio thumbup.gif
Atsakyti
dauguma pasisakiusiu mamyciu vistiek gimdytu net suzinojusios apie rizika,tai gal verta viska atiduoti i Dievo rankas, g.gif nes,laukiant atsakymo daug nervu ,jegu ir kantrybes reikia doh.gif sveiku jums mazuliuku biggrin.gif busimos mamytes 4u.gif
Atsakyti
man daktare nesykio nesake kad tyrimus daryciausi ir keik pazystamu turiu ne weinaij neliepe darytis
Atsakyti
man irgi niekas neuzsimine apie siuos tyrimus... schmoll.gif
apie juos suzinojau tik cia....kai daktaro paklausiau,kodel man nepaskyre sio tyrimo,tai jis man atsake, o kam tau jie? g.gif tai ir nutilau... blush2.gif
manau, kad tai bereikalingas galvos skausmas...ir perdetas atsargumo jausmas...
pasitikiu dievuliu ,zinau kad jis musu nenuskriaus ir padovanos paty nuostabiausia angeleli wub.gif
Atsakyti