QUOTE(Sazha @ 2008 01 23, 10:18)
Nesidariau tyrimų, nors gydytoja ir labai skatino - kokiu pagrindu, neaišku, vienas iš bukokų argumentų - TOKIO vaiko gimimui reikia psichologiškai pasiruošti. Nors vaikui lyg ir viskas gerai - na, echoskopas nerodo ragų ir kanopų ar dar ko, išsivystymas normalus.. Bus kaip bus, Dievas davė, Dievu ir pasitikiu, o ne tyrimais ir savo galimybe psichologiškai pasiruošti...
Na perskaiciau tavo zinute ir apsivekiau, del tu zodziu dievas dave, dievu ir pasitikiu. As sakiau jai pastosiu tai bus dievulio siustas vaikelis, nes ilgai ilgai negalejau pastoti, bet visos tos zinios ir bugavimai mane ismuse is veziu kiek naktu praverdavau, kad nezinau ar mano akiu svieseliai viskas gerai, kiek nervavausi klausinejau gyd. kurios dare ekoskopus sako, kad viskas gerai na, bet sirdis kaip istinus nuo pergyvenimu buvo, bet dabar as supratau kaip duota taip bus pasikliaunu dievuliu ir nemanau jai ka ir buciau suzinojus ,kad buciau galejus pakelti ranka pries sako kuna ir krauja tik buciau dar sustiprejus jam atsiduoti. Na bet jau greit gimdysiu ir esu rami bus kaip bus, ne musu tai valioj. O tikiuosi geriausio