Įkraunama...
Įkraunama...

Kas NEDARĖ genetinių tyrimų?

QUOTE(Liusila @ 2010 04 24, 15:53)
Nelabai taip ir supratau,ką čia norėjot pasakyti,apie kokius Dievus kalbat,jei netikit,elkitės kaip tik norit ir...ir nepurkštaukit.Išvis nesuprantu,kodėl vien mintis,žodis,,Dievas,,taip erzina.Ar manot,kad pastoti,pagimdyti yra jau viskas,tikslas gyvenime pasiektas,taškas....Manykit kaip norit,bet sugebėkit priimti ir kitokią nuomonę...be pykčio,nes pyktis,manau vienbalsiai nutarsim,yra negeras dalykas.Ramybės Jums.Niekada Dievas nekviestas neįsiverš  į Jūsų gyvenimą,galit būt ramios.Jau dabar vėl sulauksiu akmenų į savo daržą...Bet pasakiau,ką galvoju,atsiprašau,kad besąlygiškai negaliu pritart visoms čia pasisakančiųjų mintims. 4u.gif

Nieko nesuprantu. TEMA: Kas nedare genetiniu tyrimu? O ne kas tiki dievu. Apie dievus prasom eiti i kita tema, cia ne sekta!
Atsakyti
QUOTE(agnecija @ 2010 04 24, 19:55)
Nieko nesuprantu. TEMA: Kas nedare genetiniu tyrimu? O ne kas tiki dievu. Apie dievus prasom eiti i kita tema, cia ne sekta!

Na taip ne sekta,pritariu,bet pokalbiai kaip tikrų sektantų.Ir ši tema jau transformavos mutavos i temą-kas netiki Dievu.Labai juokinga.Ir pastebiu,kad čia visi ypatingai tikintys,kitaip nepyktų ant Dievo,jei Jo nėra....O dabar ,matau tiki,ir dar ne į vieną,kelis net.Tai prie ko čia tada tie genetiniai tyrimai? biggrin.gif
Atsakyti
parasiau, bet istryniau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susapnuota: 24 balandžio 2010 - 20:05
Amen user posted image

ir be reikalo ishtrynei, Susapnuota doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 04 24, 21:11)
Amen  user posted image

ir be reikalo ishtrynei, Susapnuota  doh.gif

Ane? Na tada pakartosiu (kol piktis neatslugo hihihi.gif )

Tai va rasiau apie tai, kad :
Jei stipriai, tikrai, tikrai, besalygiskai tiki Dievu, tai tada negalima darytis jokiu tyrimu nestumu metu(ir aplamai per visa gyvenima) , negalima eit pas daktarus, nes kam??? Visvien nesiosi vaika, visvien ji gimdysi, kaip bebutu, nes kaip Dievas duos taip ir bus! Jei tiki, tai negalima gydyti susirgusiu vaikuciu! Nes jei Dievas nores vaikas pasveiks ir taip, nenores nepasveiks, viskas juk Dievo rankose.

Baikim suversti visas savo bedas ir nelaimes ant Dievo - jis mums dave prota, tam kad kartais patys apsietume be jo pagalbos. Nes daug kas yra MUSU rankose. Nekalbu apie globalinius ivykius, kurie tikrai priklauso nuo Dievo.
Taciau det kepure ar ne ziema vaikui leiskit spresti man paciai (nors ir tikiu Dievu),bet siaip pagal Jusu teorijas, galeciau nedeti - Dievas neduos ir su kepure vaikas susirgs.
QUOTE(uups @ 2010 04 24, 21:11)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
berods savo pirma minti pakartojau daug maz g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susapnuota: 24 balandžio 2010 - 20:28
daba gerai didis.gif
Atsakyti
P.S.
Pas rusus yra labai gera patarle "На Бога надейся, а сам не плошай" ax.gif
Ja daug kas pasakyta 4u.gif
Labanaktis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Susapnuota @ 2010 04 24, 22:24)
P.S.
Pas rusus yra labai gera patarle "На Бога надейся, а сам не плошай"  ax.gif
Ja daug kas pasakyta  4u.gif
Labanaktis  4u.gif

Teisingai pasakyta 4u.gif
Atsakyti
su pirmu vaiku nedariau tyrimu
su antru pati norejau,nors ir jauna,ir giminei jokiu susirgimu nebuvo,bet norejau issitirti smile.gif
su treciu irgi butinai eisiu ax.gif man taip ramiau
Atsakyti
Na man pokolkas nesiule darytis genetiniu tyrimu seip o kam reikia rimtai kaip bus taip ax.gif
Atsakyti
labukas,o kaip daromi tie genetiniai tyrimai
Atsakyti
nesidariau ir nesidaryti genetinių tyrimų. lai darosiu tos, kurios bijo. aš baimių tokių neturiu, jei duotų gyvenimas tokį išbandymą - susitvarkyčiau. aš juk MAMA.

dar vienas dalykas, teko skaityti, kad yra JAV mokslininkų, teigiančių, jog dėl vaisiaus vandenų paėmimo tyrimui žūsta daugiau sveikų embrionų, nei randama apsigimimų. tiesa ar gandas, nežinau, bet man atrodo gana realu, juk dalį tyrimų atliekant leidžiama adata į gimdą, galėtų sudirginti ir sukelti persileidimą g.gif

be to, jokie tyrimai negarantuoja, jog vaikas nebus neįgalus, tarkim, cerebrinis paralyžius ir pns.
Atsakyti