Įkraunama...
Įkraunama...

Kas NEDARĖ genetinių tyrimų?

QUOTE(Larky @ 2010 04 10, 21:15)

Gerbiu Jus uz tai, kad laukiate vaiko, nesvarbu, koks jis. Bet ko skaitote pasisakymus, jei Jums neidomu, kokia kitu nuomone?

Aš atėjau į temą pavadinimu kas NEDARĖ genetinių tyrimų. Man įdomi ši nuomonė. O kadangi šioje temoje pasisakėte ir Jūs, aš replikavau smile.gif
Skaičiau aš reklaminius lapelius apie tyrimą, domėjausi daugiau, taigi tikrai žinau ką darau. Nes gydytoja pasakė apie šią galimybę. O aš apsisprendžiau dėl savęs. O kitų apsisprendimas yra jų asmeninis reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Susapnuota @ 2010 04 10, 19:40)
Bet jei tave kazkas ispetu, jog si karta iseidamas iki parduotuves 99 proc. kad negrisi namo , ar vis vien eitum is namu???  g.gif  biggrin.gif

tikrai eičiau,nes tikriausia nepatikėčiau mirksiukas.gif

QUOTE(Krysta @ 2010 04 10, 20:45)
99% man asmeniškai nėra pretekstas žudyti kūdikį. Koks jis yra - tokio laukiu. Suprasdama visas iš to sekančias pasekmes. Tai yra mano (ir kitų, nepasirinkusių genetinių tyrimų) apsisprendimas, aš tokią teisę turiu ir man neįdomu kad kažkas tam nepritaria.
Papildyta:

Pritarčiau viskam, kas parašyta, bet... visų pirma - net ir tobuliausi tyrimai neparodys, kokio sunkumo negalia. Esu mačiusi neįgalių vaikų, kurių negalia ne kiekvienam matoma, kurie tikrai jaučiasi laimingi, moka adaptuotis gyvenime ir nemanau kad motinos juos nuskriaudė gimdydamos. Nesijaučiu Dievu, kuris gali daryti atranką - tinkamas, netinkamas... Jei neturėčiau supratimo apie neįgalius žmones, nežinočiau kad ir jie būna laimingi, gyvena savo gyvenimą ir tuo patenkinti, gal galvočiau kitaip.

drinks_cheers.gif pritariu visu 100 % drinks_cheers.gif

nesakau kad jie nereikalingi ar kažką panašaus,tik pasakiau kad nesiuntė nes giminėje nieko panašaus nebuvo,o gavosi truputi "nekokia" diskusija doh.gif kiekvienas turim savo nuomonę ir už savo sprendimus atsakome patys 4u.gif
Atsakyti
keliolikta karta- genetiniai tyrimai nera tikimybiniai (Kalbam ne apie PRISCA, o apie vaiko chromosomu tyrimus,- choriono gaureliu biopsija ir vaisiaus vandenu tyrima),- jie yra 100% (99,99% siekiant 'apsidrausti nuo 'zmogishkosios klaidos').

Ir nereikalingi tie genetiniai tyrimai absoliuchiai daugumai neschiuju, nesuprantu kodel chia tokia 'mada' tikrintis LT. Kas kita,- jei patenki i rizikos grupe,- jau turi apsigimusi vaikuti, turi kraujo giminiu su kazhkokiom paveldimom genetinem ligos, esi smarkiai vyresne ir pan....
Atsakyti
anksciau niekas nedare tokiu tyrimu tai ir nereikejo,o jei jau mano vaikeliui irgi kas butu negerai jei as zinociau nezinau ar patikeciau ir nesiryzciau tikriausiai abortuot ji.maza buna stebuklu ir gyditojai klysta.
Atsakyti
nesidariau. bet jeigu buciau as ir mb virsh 35m daryciausi smile.gif ir nedel to kad nutrasukti gyvybe o del to kad pasiruoshti jeigu butu kas netaip..
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2010 04 11, 19:29)
...o del to kad pasiruoshti jeigu butu kas netaip..

kur abortai uzdrausti, butent tam ir daromi genetiniai tyrimai, kad paruosti tevelius kitokio vaikucio gimimui. Kad mamai nebutu soko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 04 11, 17:01)
...nesuprantu kodel chia tokia 'mada' tikrintis LT....

Uups, tai tikrai nemada schmoll.gif Perdaug jau gimsta sveikiem teveliam vaikuciu su DS ir netik verysad.gif Todel jau automatiskai bendradarbes, drauges, kaimynes savo noru eina tirtis cool.gif Be savo atvejo as jau zinau 2 atvejus, kai gime pirmakartem jaunom panelem saules vaikuciai verysad.gif Niekam nebuvo net minties, todel ir jokiu tyrimu aisku joms net nesiule verysad.gif Tai kad tikrai cia ne mados reikalas
Atsakyti
Aš apie tokius tyrimus nieko nežinojau, tačiau kadangi aš priklausau rizikingai grupei, todėl mano ginekologė man rekomendavo pasidaryti genetinį tyrimą, rytoj lėksiu jų darytis...Kai tiegenetinai tyrimai atliekami iš tikrųjų, nes vienos sako, kad ima kraują ir echoskopuoja, kitos sako , kad vaisiaus vadenis ima, tai kas gali man pasakyti kaip yra iš tikrųjų, labai nerimauju dėl tų tyrimų sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija01 @ 2010 04 14, 18:37)
Aš apie tokius tyrimus nieko nežinojau, tačiau kadangi aš priklausau rizikingai grupei, todėl mano ginekologė man rekomendavo pasidaryti genetinį tyrimą, rytoj lėksiu jų darytis...Kai tiegenetinai tyrimai atliekami iš tikrųjų, nes vienos sako, kad ima kraują ir echoskopuoja, kitos sako , kad vaisiaus vadenis ima, tai kas gali man pasakyti kaip yra iš tikrųjų, labai nerimauju dėl tų tyrimų sad.gif

krauja paima kad padaryt tyrimus rizikai nustatyt.ir jei ta rizika yra.duria i pilvuka kartu darant exoskopija paima vaisiaus vandenuku,ir kraujuko is virksteles.po to lauksi atsakymu.mano draugei dare,nes vyro minusine kraujo grupe.mergyte irgi gime paveldejus is tevelio minusine.jinai sake kad visiskai neskausminga,ta vietike kur durs uzsaldo,o po to duria ir aisku viska mato kur kaip exoskopijos pagalba.tik sako biskuti baimes turejau del mergytes.bet manau kad tokias proceduras atlieka patyre ir savo darba zinantys gyditojai,todel tikrai nesibaimink.viskas bus gerai.paskui parasyk kaip sekesi.sekmes,ir kuo geriausi linkejimai.nesibaimink,galvok apie mazyli. nestuke.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na va jau po tyrimų smile.gif tu buvai teisi, ėmė kraują, ištirti dauno sindromui ir dar ten kažkam smile.gif ir po kelių sav. eisiu pasiimti rezultatų, kolkas nieko neminėjo apie dūrimą smile.gif tikiuosi to neprireiks smile.gif o pamačiau savo vaikučius, tiek spardosi, tiek juda smile.gif vienas mažiau muistosi, kitas hiper aktyvus, bet abu pakankamai juda smile.gif labai faina matyti, savo mažiukus smile.gif net nuotraukas padarė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Susapnuota @ 2010 04 11, 20:48)
kur abortai uzdrausti, butent tam ir daromi genetiniai tyrimai, kad paruosti tevelius kitokio vaikucio gimimui. Kad mamai nebutu soko  verysad.gif

nemanau, kad pas mus nedaromi abortai... ir dar kaip daromi. O tėvėlius greičiau paruošia , kaip to vaikelio atsikratyti. Kad tu žinotum, kiek man teko išgirsti iš medikų kad galiu jau trečios ir ketvirto vaiko negimdyti, kiek pašaipių ir paniekinančių žvilgsnių turėjau nukęsti. Visko nepripasakosiu....Vaikai nėštumo metu vystėsi puikiai, gimė sveiki ir ačiū Dievui auga sveiki....Nežinanu, kas jiems trukdė kai iš medikų išgirsdavau tokius sakinius, Pvz: "Taigi nėštumas dar mažas, galit susitvarkyti", arba" taigi geriausia nusukti (kūdikiui) galvą ir bus ramu." Arba pirmi gyd. klausimai TAI KĄ DABAR DARYSIT? GIMDYSIT? g.gif tokiom išsprogusiom akim paklausė, o kai atsakiau TAIP tai tos akys dar labiau išsprogo.
Mano patirtis buvo tokia, gerai kad pagaliau susiradau puikią gyd. ginekologę.
Šita genetinė programa tai genocidas, panašiai, tarsi karo metais, kai hitleris nusprendė išnaikinti silpnuosius. Yra labai aiški kryptis, jei kūdikis silpnas, tai jo galima atsikratyti. Ir tam dauguma medikai pasitelkę negalvojančias mamas ir tėvelius uoliai dirba. Programa vyksta "šauniai".
Atsakyti
QUOTE(Jurgulė @ 2010 04 20, 08:45)
  Šita genetinė programa tai genocidas,  panašiai, tarsi karo metais, kai hitleris nusprendė išnaikinti silpnuosius. Yra labai aiški kryptis, jei kūdikis silpnas, tai jo galima atsikratyti. Ir tam dauguma medikai pasitelkę negalvojančias mamas ir tėvelius uoliai dirba. Programa vyksta "šauniai".

blink.gif Truksta zodziu ....

Net vyrui perskaiciau jusu paskutinius zodzius. Nes didesnio absurdo nesu girdejusi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susapnuota: 20 balandžio 2010 - 17:54