As nedariau.Echoskopija nieko blogo nerode,kraujo tyrimas irgi,tai niekas ir nesiule darytis.Ketvirta vaikuti pagimdziau 35.

man paeme krauja is venos ir sake jei per 10 dienu nepaskambins,tai vadinasi pavojaus nera,jei butu paskambine tai butu teke durt i pilvuka

QUOTE(Svajuko dramblione @ 2010 03 18, 13:59)
kitaip ir negalvok,jie labiau yra butini moterims virs 35,ir jei seimoje buvo kazkokiu apsigimimu,bent jau man sita pasake mano gyditoja kuri mane priziuri.taigi net nekankink saves abejonem paskutinem dienelem.beje sveikinu greitai jau susitiksi su savo stebukleliu.sveikatos jums

Aš dariausi
Nieko tokio lyg ir nesakė, bet rezultatus sužinosiu

Nieko tokio lyg ir nesakė, bet rezultatus sužinosiu
QUOTE(sandrijja1980 @ 2010 03 15, 22:30)
man paeme krauja is venos ir sake jei per 10 dienu nepaskambins,tai vadinasi pavojaus nera,jei butu paskambine tai butu teke durt i pilvuka 

o jei kada skambino, o jūsų telefonas ne ryšio zonoje buvo, tai kas tada?
QUOTE(Jurgulė @ 2010 03 21, 18:40)
o jei kada skambino, o jūsų telefonas ne ryšio zonoje buvo, tai kas tada?
tikrai neskambino.beje man pareina zinute i telefona,netgi jeigu ir rysio nebutu,ar telefonas butu uzimtas.ir jeigu butu skambine buciau pati perskambinusi.

Nesidariau. Kazkaip pagalvojau, kad kai laukiausi pirmu dvieju, tokiu dalyku net niekas nesiule, toks jausmas, kad cia vos ne mados reikalas atsirado, daryti visiems is eiles, neivertinus rizikos. Juk ir pinigai nemazi mokami uz tai...
Pagal aprasyma kam siuloma pasidaryti i rizikos sarasa nepatenku, o pasidarius, nezinau ar ryzciausi kazka keisti. Tad kam tie nervai bereikalingi, bus kaip bus - dukra arba sunus.

Pagal aprasyma kam siuloma pasidaryti i rizikos sarasa nepatenku, o pasidarius, nezinau ar ryzciausi kazka keisti. Tad kam tie nervai bereikalingi, bus kaip bus - dukra arba sunus.

QUOTE(sandrijja1980 @ 2010 03 21, 21:00)
tikrai neskambino.beje man pareina zinute i telefona,netgi jeigu ir rysio nebutu,ar telefonas butu uzimtas.ir jeigu butu skambine buciau pati perskambinusi.
beje labai aciu uz rupesti 

Nugis taigis , prašom, kad tik mačytų.

Sveikos,
norejau paklausti gal kas daresi si tyrima klaipedoje ir kur?
norejau paklausti gal kas daresi si tyrima klaipedoje ir kur?
Turiu tris pupuliukus, genetinių tyrimų nedariau ne karto. Ginekologe klausia ar yra buvę šeimoje apsigimimų, pas mus jų nėr, tai ir tyrimų nesiūlė.