Įkraunama...
Įkraunama...

Kas NEDARĖ genetinių tyrimų?

QUOTE(Susapnuota @ 2009 12 24, 19:15)
Man 12 sav. Su pirmu lankiausi, jo paprastoj poliklinikoj, pas paprasta gine. O dabar lankausi jau gimdymo namuose, pas gine su kuria gimdziau sunu. Ja pilnai pasitikiu. Kuri nusiunte mane i Klinikas (kaune) ir ten jau eisiu pas genetikus....
Butinai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif O galima po kiek laiko po 6 men??
Mano vyras irgi taip sako  4u.gif

tik va as galvoju, ar tos sprando rauksles tyrimas yra privalomas ir ja daro visoms nesciosioms kokiu echoskopu ja betikrintu g.gif ar jei butum ejusi pas paprasta gine, ji to tyrimo nebutu atlikusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liora @ 2006 12 25, 21:17)
Butu idomu suzinoti, ar yra tokiu kas nedare ir neplanuoja daryti genetiniu tyrimu? Nes paskaicius "supermama", susidaro ispudis, kad visos be isimties genetikos centre apsilanko  g.gif kadangi as kaip ir neplanuoju, tai darosi neramu, ar as ko nors nepraziopsojau arba tiesiog gal esu nepareiginga mamyte?

Aš nedariau šių tyrimų, papraščiausiai pasitikiu savo gydytoja, kuri nuramino, jog į rizikos grupę nepatenku ir daryti genetinius tyrimus nėra reikalo... Aš visada tikiuosi geriausio... Bet kokioje situacijoje... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Susapnuota @ 2009 12 24, 16:15)
Man 12 sav. Su pirmu lankiausi, jo paprastoj poliklinikoj, pas paprasta gine. O dabar lankausi jau gimdymo namuose, pas gine su kuria gimdziau sunu. Ja pilnai pasitikiu. Kuri nusiunte mane i Klinikas (kaune) ir ten jau eisiu pas genetikus....
Butinai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif O galima po kiek laiko po 6 men??
Mano vyras irgi taip sako  4u.gif

Sveikute Susapnuota,
jo po sesiu menesiuku mazdaug, reikia kad organizmas sustipretu ir atsigautu. Mums nelaime ivyko geguzes menesi. Pirmadieni vaziuosime i genetikos centra, rezultatu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(redxshi @ 2009 12 25, 13:48)
Aš visada tikiuosi geriausio... Bet kokioje situacijoje... rolleyes.gif
Na aisku reikia tiketis geriausio.... man 26 metai, nesitikejau tokio, todel tykiu kad kraujo tyrimai bus geri 4u.gif

QUOTE(troliuke @ 2009 12 25, 23:43)
Sveikute Susapnuota,
jo po sesiu menesiuku mazdaug, reikia kad organizmas sustipretu ir atsigautu. Mums nelaime ivyko geguzes menesi. Pirmadieni vaziuosime i genetikos centra, rezultatu.  4u.gif

Papasakok butinai kaip ir kas....ok?
Atsakyti
QUOTE(Susapnuota @ 2009 12 28, 10:33)
Na aisku reikia tiketis geriausio.... man 26 metai, nesitikejau tokio, todel tykiu kad kraujo tyrimai bus geri  4u.gif
Papasakok butinai kaip ir kas....ok?

Sveikutes visos,
buvom mes siandiena genetikos centre ir dar nera rezultatu doh.gif , liepe atvykti sausio 7-8 diena. Maniskis sako, kas ten jau tokie per tyrimai kad taip ilgai viska atlieka doh.gif , man ir paciai keista g.gif
nejaugi ir Lietuvoje kraujo tyrimus genetikos centre daro beveik 3menesius?
ar reikia koki kysi duoti kad viskas greiciau vyktu? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2009 12 28, 20:35)
Sveikutes visos,
buvom mes siandiena genetikos centre ir dar nera rezultatu  doh.gif , liepe atvykti sausio 7-8 diena. Maniskis sako, kas ten jau tokie per tyrimai kad taip ilgai viska atlieka  doh.gif , man ir paciai keista g.gif
nejaugi ir Lietuvoje kraujo tyrimus genetikos centre daro beveik 3menesius?
ar reikia koki kysi duoti kad viskas greiciau vyktu?  g.gif  ax.gif

Labas, Troliuke 4u.gif
O kuriame mieste dairaisi tyrimus? Klaipėdoje pvz. atsakymą gausiu tik po savaitės, nes genetikė atostogauja.
Atsakyti
QUOTE(Robi @ 2009 12 28, 15:51)
Labas, Troliuke  4u.gif
O kuriame mieste dairaisi tyrimus? Klaipėdoje pvz. atsakymą gausiu tik po savaitės, nes genetikė atostogauja.

Sveikute Robi,
mes gyvename LATVIJOJE, ir cia darome tyrimus ax.gif
jau beveik du menesiai laukiame rezultatu..
Va situos tyrimus mums daro, siaip netaip iskaiciau lapelyje kas ten latviskai parasyta doh.gif

Kariotipas – susistemintas chromosomų rinkinys pagal dydį ir formą. Kiekviena pora chromosoma pažymima skaičiais išskyrus lytines. Kariotipus tiria citogenetika.

Kariotipas tiriamas atliekant biologinius ir medicinius tyrimus. Pvz., biologijoje kariotipo tyrimai naudojami nustatyti individo priklausomybę tam tikrai rūšiai ar populiacijai.

Žmogaus kariotipo tyrimai
Dauguma žmogaus kariotipų žymima 46,XX (moterims) ar 46,XY (vyrams), tačiau pasitaiko ir pakitimų, kai yra daugiau ar mažiau lyties chromosomų (47,XYY; 47,XXY; 47,XXX; 45,X).

Pasiskaitinesiu daugiau internete..
Atsakyti
QUOTE(Robi @ 2009 12 28, 19:51)
Labas, Troliuke  4u.gif

Man Kaune KMUK krauja paeme 12.22 , sake atsakymas tik sausio 5 doh.gif Idomu cia del svenciu 2 savaites kraujo tyrima darys, ar siaip blink.gif O pas genetikus tik uzregistravo sausio 15 doh.gif Tai bus kaip tik 16 sav.
Bet tas laukimas zlugdo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Susapnuota @ 2009 12 28, 15:59)
Man Kaune KMUK krauja paeme 12.22 , sake atsakymas tik sausio 5  doh.gif Idomu cia del svenciu 2 savaites kraujo tyrima darys, ar siaip  blink.gif O pas genetikus tik uzregistravo sausio 15  doh.gif Tai bus kaip tik 16 sav.
Bet tas laukimas zlugdo  doh.gif

Tikekimes viskas bus mums gerai bigsmile.gif
mums tai eme krauja 10.22
bet laukti tai ojojoj kiek. skaiciau internete kad tyrimai trunka nuo 2-4 savaiciu, o mums beveik 3menesiukai bus, kaip eisim atsakymo.
Atsakyti
Įtariu, kas papuolėm dėl švenčių. Daug kas pasiima atostogų savaitėlę ar dvi...
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 12 25, 13:16)
tik va as galvoju, ar tos sprando rauksles tyrimas yra privalomas ir ja daro visoms nesciosioms kokiu echoskopu ja betikrintu  g.gif ar jei butum ejusi pas paprasta gine, ji to tyrimo nebutu atlikusi  g.gif

Taip. O jei gine to nedaro - keisti reikia gine.
Bet dazniausiai jei viskas gerai, per echo tai gine net nieko neuzsimena, todel del savo ramybes galima pasiklausti ax.gif Bet mano gine, pasake, butinai ateiti 12 savaite, nes rauksle matuos. Nors nesu rizikos grupej schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susapnuota: 28 gruodžio 2009 - 19:18
Na kadangi man buvo du nesivystantys, tai daznai lankiausi pas giniu ir ko gero 12ta savaite ziurejo ta rauksle. Bet tik tiek - jei i rizikos grupe nepapuoli, nematau jokio reikalo tiems genetiniams tyrimams schmoll.gif . Tokiu kaip del sventos ramybes as nesuprantu, nes o vdrug pasakys, kad kas blogai, tai tikrai ramybes tame bus mazai
Atsakyti