QUOTE(AXTA @ 2009 12 14, 15:57)
labas,likimo drauge,turejau as lygiai tokia pat trauma,todel karts nuo karto ilendu i si skyreli..nesigilinsiu ir nesipasakosiu savo iisgyvenimu,nes jie per daug skaudus,tik man perskaiciau tavo istorija iskilo keletas klausimu,kaip gine(ar tai buvo genetike?)per paprasta echo galejo matyti kad leliukas turi dauno sindroma?gali tik itarti..vienintelis tikrai tai patvirtinantis tyrimas yra vaisiaus vandenu emimas,kuris atliekamas apie 15 savaite
ir 9 savaiciu gine nieko negali matyti,nes sprando rauksle matuojama 11-14savaite
ir dar kokius jus tyrimus galite darytis,nes man gydytojai sake kad dauno sindromas netiriamas,tai tiesiog gamtos klaida,neteisingai susidesciusios chromosomos..

ir dar kokius jus tyrimus galite darytis,nes man gydytojai sake kad dauno sindromas netiriamas,tai tiesiog gamtos klaida,neteisingai susidesciusios chromosomos..
Sveikos busimos mamytes,
manu sis tyrimas yra geras ir ji reiketu daryti. Kitas dalykas paskaitinejus visus siuos puslapius skyrius ar kaip ivardinti pastraipas, susidarau nuomone,kad labai daug yra inesama negandu, netikslimu ir pan,kas kam kazka pasake,pries rasant manau visoms butu gerai paskaityti medicinine literaruta. Tas pats genetinis tyrimas yra daroma nuo 16 iki 20 savaites.
Sekmes visoms