Įkraunama...
Įkraunama...

Kas NEDARĖ genetinių tyrimų?

QUOTE(AXTA @ 2009 12 14, 15:57)
labas,likimo drauge,turejau as lygiai tokia pat trauma,todel karts nuo karto ilendu i si skyreli..nesigilinsiu ir nesipasakosiu savo iisgyvenimu,nes jie per daug skaudus,tik man perskaiciau tavo istorija iskilo keletas klausimu,kaip gine(ar tai buvo genetike?)per paprasta echo galejo matyti kad leliukas turi dauno sindroma?gali tik itarti..vienintelis tikrai tai patvirtinantis tyrimas yra vaisiaus vandenu emimas,kuris atliekamas apie 15 savaite g.gif ir 9 savaiciu gine nieko negali matyti,nes sprando rauksle matuojama 11-14savaite g.gif
ir dar kokius jus tyrimus galite darytis,nes man gydytojai sake kad dauno sindromas netiriamas,tai tiesiog gamtos klaida,neteisingai susidesciusios chromosomos..

Sveikos busimos mamytes,
manu sis tyrimas yra geras ir ji reiketu daryti. Kitas dalykas paskaitinejus visus siuos puslapius skyrius ar kaip ivardinti pastraipas, susidarau nuomone,kad labai daug yra inesama negandu, netikslimu ir pan,kas kam kazka pasake,pries rasant manau visoms butu gerai paskaityti medicinine literaruta. Tas pats genetinis tyrimas yra daroma nuo 16 iki 20 savaites.
Sekmes visoms
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2009 12 14, 12:57)
man gydytojai sake kad dauno sindromas netiriamas,tai tiesiog gamtos klaida,neteisingai susidesciusios chromosomos..

Man eme vaisiaus vandenis,del to kad buvo itarimas dauno sindromui1:50.O itarimas buvo del to,kad as dariausi kraujo tyrimus.Ir pagal krauja kilo tas itarimas.Ir niekas manes netikrino su echoskopu del apsigimimu specialiai.Ateidavau paziurejo,sirdele plaka viskas normoje ,reiskiasi viskas OK. Bet deja ,cia prasideda jau kita ,liudna istorija....Gal airijoje ir netikrina,nes ten juk uzdrausti abortai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dado @ 2009 12 15, 14:32)
Man eme vaisiaus vandenis,del to kad buvo itarimas dauno sindromui1:50.O itarimas buvo del to,kad as dariausi kraujo tyrimus.Ir pagal krauja kilo tas itarimas.Ir niekas manes netikrino su echoskopu del apsigimimu specialiai.Ateidavau paziurejo,sirdele plaka viskas normoje ,reiskiasi viskas OK. Bet deja ,cia prasideda jau kita ,liudna istorija....Gal airijoje ir netikrina,nes ten juk uzdrausti abortai verysad.gif

taip abortai uzdrausti,bet informacija jie visvien pateikia,ir tyrimus visus daro..ir pas mane buvo pagal krauja 1;50..
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2009 12 14, 11:57)
labas,likimo drauge,turejau as lygiai tokia pat trauma,todel karts nuo karto ilendu i si skyreli..nesigilinsiu ir nesipasakosiu savo iisgyvenimu,nes jie per daug skaudus,tik man perskaiciau tavo istorija iskilo keletas klausimu,kaip gine(ar tai buvo genetike?)per paprasta echo galejo matyti kad leliukas turi dauno sindroma?gali tik itarti..vienintelis tikrai tai patvirtinantis tyrimas yra vaisiaus vandenu emimas,kuris atliekamas apie 15 savaite g.gif ir 9 savaiciu gine nieko negali matyti,nes sprando rauksle matuojama 11-14savaite g.gif
ir dar kokius jus tyrimus galite darytis,nes man gydytojai sake kad dauno sindromas netiriamas,tai tiesiog gamtos klaida,neteisingai susidesciusios chromosomos..

Sveikute,
man dare vaginalini echo ir iskarto pamate kad vaikelis nesveikas. kad tarp galvos ir smegeneliu yra tarpas verysad.gif . ir iskarto nusprende pasake blogas naujienas. verysad.gif siunte pas kitus profesorius, kurie patvirtino ta pati, kad vaikelis nesveikas gims...
man gydytojas kuris dare operacija pasake, kad tai tiesiog gamtos klaida verysad.gif skaudu labai.. net susigraudinau verysad.gif
lauksim 22 dienos, nes tada bus viskas aisku kas kaip ir del ko visa tai ivyko...
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2009 12 15, 23:16)
Sveikute,
man dare vaginalini echo ir iskarto pamate kad vaikelis nesveikas. kad tarp galvos ir smegeneliu yra tarpas verysad.gif . ir iskarto nusprende pasake blogas naujienas.  verysad.gif siunte pas kitus profesorius, kurie patvirtino ta pati, kad vaikelis nesveikas gims...
man gydytojas kuris dare operacija pasake, kad tai tiesiog gamtos klaida verysad.gif skaudu labai.. net susigraudinau verysad.gif
lauksim 22 dienos, nes tada bus viskas aisku kas kaip ir del ko visa tai ivyko...

labai labai uzjauciu..nes pati ta pati pergyvenau.bet tai gal cia buvo ne dauno sindromas?,ar bent jau sunkesne forma,nes niekada apie toki dalyka negirdejau.. g.gif
o kokius tyrimus jus dabar daretes?
Atsakyti
Savo pagranduke pagimciau budama 40 metu ir nesidariau jokiu genetiniu tyrimu. Mergaite gime sveikut sveikutele. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2009 12 16, 07:23)
labai labai uzjauciu..nes pati ta pati pergyvenau.bet tai gal cia buvo ne dauno sindromas?,ar bent jau sunkesne forma,nes niekada apie toki dalyka negirdejau.. g.gif
o kokius tyrimus jus dabar daretes?

Oj, as tiksliai ir nezinau ax.gif
nes mes gyvename LAtvijoje, tai man ten sake rusiskai, bet visvien nieko nesupratau.
paeme su vyru mudvieju krauja ir va jau 22d. bus rezultatai.
tada viska ir pasakysiu kas kaip ax.gif
bet jau labai noreciau savo angeliuko...
Atsakyti
Prisijungiu prie jusu. Su pirmu leliumi, savo iniciatyva dariausia Prisca testa... Rauksles 12 sav nematavo, nes net nedare echo doh.gif O as nieko apie tai nezinojau.
Si karta seka nestuma kita gine, ji vakar matavo sprando rauksle, ir pastebejo kad ji labai didele unsure.gif Sausio vidury einu pas genetikus. Viltis yra, bet....
Dziaugiuosi vien tai kad pastebejo, nes gyventi ir matyti kad serga tavo vaikas labai skaudu. Beto turiu vyresni suneli, kuris privalo tureti savo vaikyste 4u.gif
Kalbu taip, nes greiciausiai nelabai isivaizduoju koks skausmas manes laukia...

Ir kas keisciausia, su vyru nusprendem kad savo noru pas jokius genetikus neisim, nes viskas bus gerai. Ir se tau.........
Man 26.
Atsakyti
QUOTE(Otukas @ 2009 12 14, 23:01)
Sveikos busimos mamytes,
manu sis tyrimas yra geras ir ji reiketu daryti. Kitas dalykas paskaitinejus visus siuos puslapius skyrius ar kaip ivardinti pastraipas, susidarau nuomone,kad labai daug yra inesama negandu, netikslimu ir pan,kas kam kazka pasake,pries rasant manau visoms butu gerai paskaityti medicinine literaruta. Tas pats genetinis tyrimas yra daroma nuo 16 iki 20 savaites.
Sekmes visoms

Labas smile.gif
Netiesa, kad genetinis tyrimas daromas nuo 16 sav. Jis daromas daug anksčiau. Čia nemažai tikslios informacijos:
https://www.spec.lt/...lab-lietuva-uab
Atsakyti
QUOTE(Susapnuota @ 2009 12 23, 13:14)
Prisijungiu prie jusu. Su pirmu leliumi, savo iniciatyva dariausia Prisca testa... Rauksles 12 sav nematavo, nes net nedare echo  doh.gif O as nieko apie tai nezinojau.
Si karta seka nestuma kita gine, ji vakar matavo sprando rauksle, ir pastebejo kad ji labai didele  unsure.gif Sausio vidury einu pas genetikus. Viltis yra, bet....
Dziaugiuosi vien tai kad pastebejo, nes gyventi ir matyti kad serga tavo vaikas labai skaudu. Beto turiu vyresni suneli, kuris privalo tureti savo vaikyste  4u.gif

Ir kas keisciausia, su vyru nusprendem kad savo noru pas jokius genetikus neisim, nes viskas bus gerai. Ir se tau.........
Man 26.

O kiek tau savaiciu? Eini pas poliklinikos valstybines daktarus? Gal viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Susapnuota @ 2009 12 23, 10:14)
Prisijungiu prie jusu. Su pirmu leliumi, savo iniciatyva dariausia Prisca testa... Rauksles 12 sav nematavo, nes net nedare echo  doh.gif O as nieko apie tai nezinojau.
Si karta seka nestuma kita gine, ji vakar matavo sprando rauksle, ir pastebejo kad ji labai didele  unsure.gif Sausio vidury einu pas genetikus. Viltis yra, bet....
Dziaugiuosi vien tai kad pastebejo, nes gyventi ir matyti kad serga tavo vaikas labai skaudu. Beto turiu vyresni suneli, kuris privalo tureti savo vaikyste  4u.gif

Man 26.

Sveikute, na tikekimes viskas gerai bus pas jus, ir tavo mazius sveikas..
Nes nelaime pas mus taip pat buvo.. verysad.gif jei butu buve viskas gerai, butume jau supave savo angeliuka... bet ivyko as ivyko..
bandysim antra karta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 12 23, 15:23)
O kiek tau savaiciu? Eini pas poliklinikos valstybines daktarus? Gal viskas bus gerai  mirksiukas.gif

Man 12 sav. Su pirmu lankiausi, jo paprastoj poliklinikoj, pas paprasta gine. O dabar lankausi jau gimdymo namuose, pas gine su kuria gimdziau sunu. Ja pilnai pasitikiu. Kuri nusiunte mane i Klinikas (kaune) ir ten jau eisiu pas genetikus....

QUOTE(troliuke @ 2009 12 23, 23:23)
bandysim antra karta  ax.gif

Butinai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif O galima po kiek laiko po 6 men??
Mano vyras irgi taip sako 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susapnuota: 24 gruodžio 2009 - 19:15