nedariau. o kam? nu, jei narkašinčiaus, gal ir reiktų pasidaryt

QUOTE(zhulikele @ 2009 09 17, 18:32)
net nezadu darytis... kaskaip man jie ne labai patikimi... kai buvo toksvariantas,kai viena
pasidare siuos tyrimus,ir jai liepe darytis isvalyma,nes vaikutis nesveikas,net gali neisgyvent..bet visa laime,kad
atsisake ta daryt... nes pagimde sveika ir grazu
tad po tokios situacijos atbaido mane tokie tyrimai...

čia jau beveik galima į teismą paduot
nedariau, jei butu pasake kad reikia pasidaryt, tada buciau darius... bet dabar nematau reikalo...
boto dar nustatys kanors blogai tai tik dar labiau nervuosiuos
boto dar nustatys kanors blogai tai tik dar labiau nervuosiuos

Genetinis tyrimas,mano maymu, reikalingas, tuo atveju jeigu yra padidejusi rizika( amziaus, apsigimimai seimoje ir pan) . O sveikoms 30 metu moterims, jo darytis nereikia..

QUOTE(kris*** @ 2009 09 24, 07:39)
Genetinis tyrimas,mano maymu, reikalingas, tuo atveju jeigu yra padidejusi rizika( amziaus, apsigimimai seimoje ir pan) . O sveikoms 30 metu moterims, jo darytis nereikia.. 

Sutinku visu šimtu procentų

Sveikutės,
parašysiu iš savo paskutinės patirties.
Man 35 metai, taigi nusiuntė genetiniams tyrimams. Dvejojau, bet nusprendžiau pasidaryti, nors nutraukti nėštumo tikrai nebūčiau pasiryžusi.
Echo buvo geras, PRISCA rodė dauno riziką 1:50. Visgi, atsisakiau tolimesnių tyrimų, nusprendusi, kad kaip bus, taip bus. Aišku, visą nėštumą kirbėjo mintis "O jeigu...". Rezultatas - sveika mergytė
Patarimas vienas - esant blogam tyrimų rezultatui, turite būti apsisprendę priimti ir sunkų sprendimą - nutraukti nėštumą. Jei to negalėsite padaryti, tiesiog negadinkite sau nervų
parašysiu iš savo paskutinės patirties.
Man 35 metai, taigi nusiuntė genetiniams tyrimams. Dvejojau, bet nusprendžiau pasidaryti, nors nutraukti nėštumo tikrai nebūčiau pasiryžusi.
Echo buvo geras, PRISCA rodė dauno riziką 1:50. Visgi, atsisakiau tolimesnių tyrimų, nusprendusi, kad kaip bus, taip bus. Aišku, visą nėštumą kirbėjo mintis "O jeigu...". Rezultatas - sveika mergytė

Patarimas vienas - esant blogam tyrimų rezultatui, turite būti apsisprendę priimti ir sunkų sprendimą - nutraukti nėštumą. Jei to negalėsite padaryti, tiesiog negadinkite sau nervų

laukinuke, tu tikrai stipri moteris. Aš įsivaizduoju kaip buvo sunku visą nėštumą blogas mintis vyti šalin.
Sveikinu kad atsisakei tolimesnių tyrimų
Aukite sveikos ir stiprios
Sveikinu kad atsisakei tolimesnių tyrimų

Aukite sveikos ir stiprios

Sveikutės aš gavau siuntima darytis genetiniam tyrimui.pararė priska paskui echoskopu,vėl krauja tyria,sakė viskas ok.iš vaisiaus vandenų nesutikau kad darytu tyrima. 
Papildyta:
Sveikutės aš gavau siuntima darytis genetiniam tyrimui.padarė priska paskui echoskopu,vėl krauja tyria,sakė viskas ok.iš vaisiaus vandenų nesutikau kad darytu tyrima.

Papildyta:
Sveikutės aš gavau siuntima darytis genetiniam tyrimui.padarė priska paskui echoskopu,vėl krauja tyria,sakė viskas ok.iš vaisiaus vandenų nesutikau kad darytu tyrima.

as nesidariau.. nemaciau tam reikalo.. beto kaip paklause ar noriu ,tai man tai dienai buvo ir taip daug naujienu ,soko, tai pagalvojau,kad jei dar ka negero pamatytu ar kas,buciau neistverus.. o dabar nesuku sau galvos.. dziaugiuosi vis didejanciu pilvuku ir jame krebzdanciais leliais, o jau kiki jie gims toki, juk vistiek jie bus mano turtelis
sveikos, o nuo kada daro sprando rauksles tyrimuka? Man kai darys bus 11 savaiciu ir pora dienu, bijau, kad busiu per anksti uzsiregistravus

QUOTE(blondynka @ 2009 10 12, 09:24)
sveikos, o nuo kada daro sprando rauksles tyrimuka? Man kai darys bus 11 savaiciu ir pora dienu, bijau, kad busiu per anksti uzsiregistravus 

Man sake ne anksciau 12sav. Abu kartus dariausi 12sav.