Su pirmagyme nedariau jokiu genetiniu tyrimu, o ir su antru nedarysiu

Nedariau, taciau ir indikaciju man nebuvo

Nesidariau ir as su pirmu vaiku.Nesidarysiu ir su antru.Nors kartais pagalvoju. Nuvaziuoju pas gera gydytoja i Klaipeda privaciai,tai ja pasitikiu,nes ir su dukryte,kai buvau
,pasitikejau

ir as jokiu genetiniu tyrimu, nei su pirmu nei su antru, kazkaip kol viskas gerai tai ir atrodo nera prasmes

...na as gal ir noreciau pasidaryti, del sventos ramybes, nes tokiu minciu lenda i galva nenormaliu, kazkoks nerimas yra uzvaldes ...bet uzklausiau apie tai gydytojos, sako, kad tokie tyrimai kiekvienai nedaromi, nebent uz pinigelius savo iniciatyva ir daro tom, kurios priklauso rizikos grupei ar yra seimose kokiu nors problemu...tai teks laukti eho apziuros, gal nors is po to liksiu ramesne...
...o tai dabar zinau, kad kazkas auga pilvelyje, spurdeti jau pradejo, o ar viskas gerai jam, taip ir nezinau nieko...

QUOTE(nep @ 2009 08 31, 18:56)
Kiek reiketu tame Genetikos centre eileje laukti, jei su siuntimu,
ir kiek, jei be siuntimo ( uz savo pinigus)?
Ir kurioje savaiteje reikia tuos tyrimus darytis?
ir kiek, jei be siuntimo ( uz savo pinigus)?
Ir kurioje savaiteje reikia tuos tyrimus darytis?
Nemokamai tik su siuntimu, laukti man teko virs 2 menesiu, patekau kai nestumo buvo 23 savaites, o kraujo tyrimus daro tik iki 22

Mokamai pateksi greiciau, uzraso menesio begyje, nuo to ar turi siuntima skirsis tyrimu ir konsultacijos kaina. Berods "Vilniaus sveikatos namai" ar kazkaip panasiai privati istaiga vadinasi.
Pastaruoju metu genetiniai tyrimai tapo tiesiog madingi... Reikia ar nereikia - kone kiekviena darosi. O kas gali pasikeisti jei 23 savaite suzinosi kad tavo vaikelis serga kokia nepagydoma liga? Na, jei koks apsigimimas kuri dar galima gydyti pilvuke, o jei ne? Nuzudytum savo vaika kuris po keliu savaiteliu gimes galetu isgyventi? Ir siaip man keista kai siuncia darytis tyrimu 35 metu moteri, atseit del amziaus... Nu atsiprasau... Senais sovietiniais laikais dvelkia, kai jau 25 netekejusi mergina buvo laikoma senmerge... Civilizuotam pasaulyje jau seniai normalu gimdyti po 30-mecio...
Nebuvau pas genetikus nei karto. Manau, kad gydytojai pas juos siuncia tik reikalui esant

Sveikos, as tai nesiverziu pas genetikus del "mados"

sveikos, nesidarem jokiu genetiniu tyrimu. Gydytoja aisku pasiule, nes jei buvo privalu tai padaryti, taciau dar prie to paties pridure, kad mums praktiskai net reikalo nera darytis, esam jauni, apsigimimu ultragarso tyrimus darant nematyti, turiu omeny dauno sindromo. Tuo labiau, kad mano pacios visi iprastiniai tyrimai buvo geri, o ir 100 proc. tiesos nepasako. Be to, nebuciau galejusi atsisakyti vaikucio, kad ir kas but buve ne taip. Vien matyti ji spurdanti, matyti ji ekrane, didziausia laime ir dziaugsmas

net nezadu darytis... kaskaip man jie ne labai patikimi... kai buvo toksvariantas,kai viena
pasidare siuos tyrimus,ir jai liepe darytis isvalyma,nes vaikutis nesveikas,net gali neisgyvent..bet visa laime,kad
atsisake ta daryt... nes pagimde sveika ir grazu
tad po tokios situacijos atbaido mane tokie tyrimai...