Nesidariau, nes gydytoja net neuzsimine kad man reikia-amzius iki 35, visu ir vyro pusej ir mano vaikuciai sveiki-o ir siaip jeigu su antru ar treciu gyvenime jei turesiu vaikuciu butu kokia patalogija nu kazkaip nekiltu manyciau vistiek ranka kazka daryt.
Na aš tai tikrai nemanau, kad nesant būtinybei reikia darytis genetinius tyrimus. Pavyzdžiui, aš tikrai jų nesidarysiu, o ir ateity nemanau, kad kada tokių norėsis ... Taip yra todėl, kad net blogiausiu atveju nemanau, kad galėčiau nutraukti nėštumą ... Tai kam tuomet nervintis visą nėštumą, kai net ir tie tyrimai nėra šimtaprocentiniai?
as nedariau ir neplanuoju, taip pat ir gydytoja neminejo, kad priklausau rizikos grupei kokiai nors. nors tiesa, pasiskaicius atrodo, kad visos eina pas genetikus.
QUOTE(etme @ 2009 01 25, 21:54)
Nežadu daryti. 
Papildyta:
Manau, kad vyresnėms moterims rizika susilaukti nesveiko vaikučio tariamai didesnė tik todėl, kad vyresnių moterų apskritai gimdo procentaliai mažiau, nei jaunų. Todėl tas rizikos laipsnis ir gaunamas didesnis. Tačiau realybėje dažniausiai apsigimusius vaikus pagimdo nepilnametės.

Papildyta:
Manau, kad vyresnėms moterims rizika susilaukti nesveiko vaikučio tariamai didesnė tik todėl, kad vyresnių moterų apskritai gimdo procentaliai mažiau, nei jaunų. Todėl tas rizikos laipsnis ir gaunamas didesnis. Tačiau realybėje dažniausiai apsigimusius vaikus pagimdo nepilnametės.
is kur tokia statistika ponia?

QUOTE(Fairyland @ 2009 02 25, 14:07)
Nesidariau, nes gydytoja net neuzsimine kad man reikia-amzius iki 35, visu ir vyro pusej ir mano vaikuciai sveiki-o ir siaip jeigu su antru ar treciu gyvenime jei turesiu vaikuciu butu kokia patalogija nu kazkaip nekiltu manyciau vistiek ranka kazka daryt.
Oi, kokia netiesa, mes irgi jokių rizikos faktorių neatitinkam ir jaunesni nei 30 esam su vyru, o pasirodo, kad ir tokiems pasitaiko visko. deja, echo darytas pas genetikus nieko gero nepranašauja, laukiam vaisiaus vandenų atsakymo, bet išeitis tike viena lieka....
Mes keliausim darytis 3D echo. Kai žiūrėjo sprando raukšlę viskas buvo normoje. Gydytoja paminėjo, kad dažniausiai, jei jau kažkas būna negerai vaikučiui, įvyksta persileidimas

Sveikos visos esamos ir busimos mamytes
Dziaugiuosi prisijungusi prie jusu, nes esu
Sveikinu visas su artejanciu pavasariu
Norejau pasiteirauti del genetiniu tyrimu nesciajai. Siandien mano ginekologe pasake, kad tiokie yra, kad tyrimas yra ypac kruopsiai daromas, negu pas ginekologus. Sakykite kas yra buvusi nescia pas genetikus, ar to reikia? Papasakokite is patirties ka nors. Aciukas !

Norejau pasiteirauti del genetiniu tyrimu nesciajai. Siandien mano ginekologe pasake, kad tiokie yra, kad tyrimas yra ypac kruopsiai daromas, negu pas ginekologus. Sakykite kas yra buvusi nescia pas genetikus, ar to reikia? Papasakokite is patirties ka nors. Aciukas !
QUOTE(nenuorama1 @ 2009 03 13, 12:55)
Sveikos visos esamos ir busimos mamytes
Dziaugiuosi prisijungusi prie jusu, nes esu
Sveikinu visas su artejanciu pavasariu

sveika,as dariausi ir tikrai nesigailiu,is tiesu ten daro viska daug kruopsciau nei ginekologijos kabinete,vaisiaus vandenu be reikalo neima nebent butu kazkokia rizika tada dar kruopsciau nei kruopsciai istiria per vaisiaus vandenis.tyrimai daromi nuo 12-20 savaites,as dariau budama 20savaiciu,neslepsiu jaudulio uzteko vaziuojant i ligonine bet kokia buvau laiminga isejus... man dare echoskopija ziurejo visa vaiko kuneli organus ir inkstus ir akytes ir nosyte,ziurejo ar nera kiskio lupos pasake kad nera aciu dievui.. zodziu viskas buvo ciki,pries uzeinant iecho kab pridaviau krauja visom taip reik kaip ten atvaziuoji,pasake kad galiu buti visiskai rami del vaikelio busenos ir kad nera jokiu apsigimimu ir nei menkiausios rizikos ar itarimu.mano nuomone tokia kad verta darytis genetinius,tad patariu ir tau.sekmes!

Aciu labai uz nuomone ir issamia info
Lauksiu dar kitu nuomoniu ir gal dar kokios informacijos