Įkraunama...
Įkraunama...

Kas NEDARĖ genetinių tyrimų?

aciu.stiprybes man oi kaip reikia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2006 12 26, 11:49)
tyrimai neduoda 100 proc. atsakymo, kad viskas gerai ar blogai.

Atsakyti
Laikykis, inute 29 console.gif .
Siaip ir man paciai teko darytis genetinius tyrimus. Patikekit, tiek nervu ir streso kainavo.Net ligoninei atsiduriau nusiverkusi. Vargsas mano lialius. Daugiau niekada nebesidaryciau schmoll.gif .
Aciu Dievui viskas gerai. Geriau mylekime ir saugokime savo pilvukus,kad jusu vaikeliai gautu kuo daugiau geru emociju.
Atsakyti
as noreciau paklausti, kur Kaune yra daromi genetiniai tyrimai ir kokia ju kaina?
Atsakyti
QUOTE(Bridget @ 2009 02 01, 15:42)
as noreciau paklausti, kur Kaune yra daromi genetiniai tyrimai ir kokia ju kaina?

jie daromi klinikų konsultacinėje pol. , su siuntimu nekainuoja nieko. Kab. nr. 308, kabineto tel. nr327063. Šiaip registratūroje registruoja eilės tvarka
Atsakyti
QUOTE(doremifasolasi @ 2009 02 01, 19:28)
jie daromi klinikų konsultacinėje pol. , su siuntimu nekainuoja nieko. Kab. nr. 308, kabineto tel. nr327063. Šiaip registratūroje registruoja eilės tvarka

O cia ir echoskopu ziuri blush2.gif Kazkaip galvoju, kad kraujo tyrimo nedarysiu ir nervu nesigadinsiu, bet echoskopu, kad issamiai apziuretu, tai noreciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2009 02 02, 23:29)
O cia ir echoskopu ziuri  blush2.gif Kazkaip galvoju, kad kraujo tyrimo nedarysiu ir nervu nesigadinsiu, bet echoskopu, kad issamiai apziuretu, tai noreciau  unsure.gif

mane,kai apsilankiau, tą pačią dieną nusiuntė echoskopui,paėmė ir kraują tą pačią dieną. bet echoskopuojant lygtai viskas buvo norma, tai abejoju, ar eisiu pas gydytoją dėl kraujo atsakymų ir aš g.gif
Atsakyti
Aš irgi jokių genetinių tyrimų nesidariau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2009 01 12, 20:25)
Aš irgi siūlau nesidaryti jei nepatenki į rizikos grupę. Prie genetinių kabinetų mačiau labai susirūpinusių ir netgi su ašarom akyse moterų veidų, kurios kaip ir aš buvo prigąsdintos taip madingų šiandien tyrimų. Kodėl nėra tyrimų kiek moralinės žalos pridaro ta visa tyrimų eiga? g.gif

g.gif geriau nieko nesiulyti, laukiuosi antro ir nutariau darytis genetinius tyrimus, o t.y. nuvykti pas genetike vienai konsultacijai. Niekas ten nesiulo tirtis kraujo ir pan., jei ziuredami echoskopu nemato butinybes. Dabar turiu problemeliu su vaikeliu (man 28 sav.) ir kol kas dziugina tai, kad problemos neigimtos, o atsirado nestumo eigoje (greiciausia del gripo verysad.gif ), tai jei nebuciau ejusi pas genetikus (o tos problemos nebutu mate nei 20, nei 24 sav.) tai man butu konstatuota igimta liga, dabar as zinau, kad to nebuvo ir turiu vilti, kad mano vaikeli isgydis.
Atsakyti
as neseniai buvau pasidaryt genetiniu tyrimu,tiesiog echo padare,jokio pagrindo nebuvo daryt toliau per vaisiaus vandenis,ir taip pukiai mato ka reikia,pasake kad viskas lb gerai,kraujo tyrimas taip pat geras,ir db daug ramiau jauciuosi nei nebuciau nuejus.. g.gif
Atsakyti
nesidariau,nei su vienu,nes ir taip jauciau ,kad viskas thumbup.gif beto mane priziurinti gydytoja nedave nei puses procento kitokioms mintims thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liora @ 2006 12 25, 21:17)
Butu idomu suzinoti, ar yra tokiu kas nedare ir neplanuoja daryti genetiniu tyrimu? Nes paskaicius "supermama", susidaro ispudis, kad visos be isimties genetikos centre apsilanko  g.gif kadangi as kaip ir neplanuoju, tai darosi neramu, ar as ko nors nepraziopsojau arba tiesiog gal esu nepareiginga mamyte?

nesidariau ir as nes nebuvo jokiu kom plikaciju nestumo mano ir vyro seimoje visu vaikuciai sveiki nemacaiu reikalo schmoll.gif
Atsakyti