Įkraunama...
Įkraunama...

Kas NEDARĖ genetinių tyrimų?

As nesidariau su pirmuoju, tai turejau virpuliuka sirdeleje... o jei kas negerai g.gif Bet visi kt. tyrimai buvo geri, tai raminau save, kad viskas thumbup.gif Su antruoju dar nezinau kaip bus, tikiuosi irgi nedarysiu, na pagal situacija g.gif
Atsakyti
as nesidariau... laukiuosi antro leliaus, kazkoks kirminiukas buvo (manau visos mes susimastom apie tai ar kudikelis bus sveikas), be to drauge laukiasi ir daresi visus tuos tyrimus tai pamaciau kiek laukimo, nerimo ir baimes jie suteikia ir nusprendziau kad man to nereikia. Be to, kaip merginos minejo, tie tyrimai neduoda 100 procentu tikslumo..
Atsakyti
su sventem visas 4u.gif

as ir nedariau genetiniu tyrimu...pirma gyd. nesiule. o kita vertus man labai baisu butu nutarukti nestuma....juk tuo metu jau kudikis buna nemazas...speji prisiristi prie jo...o ir ta tikimybe neaiski...baisu jei mazis gimsta nesveikas...ale jei jis uzaugo pilvelyje ir gime tai gal tegu taip ir buna....
linkiu visoms mums sveiku ir graziu leliuku nestuke.gif
Atsakyti
Aš irgi nedariau genetinių tyrimų, nes nematau reikalo - abu su vyru esame jauni ir sveiki. Be to, gimdyčiau bet kokiu atveju.
Manau, genetiškai verta tirtis tada, kada yra rizikos veiksnių, o tolesni veiksmai - kiekvienos šeimos pasirinkimo ir įsitikinimų reikalas.
Tai, kad ir jaunos, sveikos būsimos mamytės bėga į genetikos centrą, mano manymu, yra vos ne mados reikalas. Tai tikrai nebūtina.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2006 12 27, 10:08)
Nesidariau ne tik genetinių tyrimų, bet ir echoskopijos, nors antrą gimdžiau jau virš 30 būdama.  Viskas OK, linkiu ir Jums visoms sveikučių mažylių  bigsmile.gif

Suprantu, kad genetiniai tyrimai yra kiekvienos nestuke.gif apsisprendimas 4u.gif , bet nelabai tikisi, kad visą nėštumo laikotarpį nebuvo daryta echo blink.gif Neįtikėtina schmoll.gif .
Atsakyti
nesidariau,nes niekas nesiūlė, o ir mano bei vyro giminėje nėra kažkokių baisų paveldimų ligų.
Atsakyti
Dariausi, nes turėjau tam priežasčių. Nesigailiu, nes žinant, kad kažkas gali būti ne taip,ir nepasitikrinant, gyventi su tuo iki nėstumo galo irgi negerai rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VAIDILUTE~ @ 2007 01 10, 14:32)
MAZAI KURIOS DAROSI TUOS MANDRIUS TYRIMUS...NEMANAU KAD, JIE LABAI REIKALINGI,NEBENT YRA RIMTI RIZIKOS FAKTORIAI...
TIESA, O KUR JUOS DARO? g.gif

Na kad visai nemandri tie tyrimai 4u.gif Pati dariausi tai Vilniuje santariškių ligoninės genetikos centre, bet todėl, kad man truputis virš 30 ir dėl kitų nedidelių priežasčių. Aišku papraščiausi tai ehoskopas ir kraujo tyrimas, rimtesnius daro jei prireikia po šitų tyrimų ir jei pati to nori ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mst @ 2007 01 03, 09:40)
Suprantu, kad genetiniai tyrimai yra kiekvienos  nestuke.gif apsisprendimas 4u.gif , bet nelabai tikisi, kad visą nėštumo laikotarpį nebuvo daryta echo blink.gif Neįtikėtina schmoll.gif .

O mane stebina, kad dabar visoms daro echoskopiją nustatytu laiku... Laikai keičiasi... Gal neatkreipei dėmesio į mano vaikų amžių? Jie gimę devintam dešimtmety, ir tada normaliais atvejais, jei nėra įtarimų, kad kažkas negerai, pati nekauliji, neturi pažįstamų daktarų, nesilankai kokiose klinikose, o savo mikrorajono poliklinikoj - TIKRAI nedarydavo jokių echoskopijų. Paklausk mamos tongue.gif Tai nereiškia, kad būčiau atsisakinėjus, jei būtų darę echo, bet jei nedarė - irgi jokių problemų (jaučiausi puikiai ir buvau tikra, kas viskas bus OK). Ir vaikų buvo įdomiau laukt, iš anksto nežinant, kokios spalvos šliaužtinukus pirkt bigsmile.gif
Sėkmės, visos gimdykit sveikučius gražučius lėliukus 4u.gif
Atsakyti
As irgi nedariau.Nors pirmas nestumas spalio menesi baigesi nesivystanciu.Cia Danijoje daktarai i toki nestuma ziuri labai naturaliai.Dariau tik del toksoploz.ir chlamidiju.Kai bus lemta taip ir bus kita karta. tongue.gif
Manau kokios mintys toks ir gyvenimas.Reikia galvoti optimistiskai tai ir gyventi legviau ax.gif
Atsakyti
As nedariau 4u.gif tiesiog butinumo nebuvo ,nei mano nei vyro giminej nera joiu gen nukrypimu 4u.gif o ir net mintis nekilo niekad paidaryti cool.gif
Atsakyti
o as tai ir nezinau daryti ar ne. nelabai noreciau suzinoti neigiamus rezultatus, bet gal butu galima gydyti vaikuti dar gimdoje jei kas negerai? nezinau reiks pasikonsultuoti su daktare turbut...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simplyeva: 16 sausio 2007 - 03:16