Įkraunama...
Įkraunama...

Kas NEDARĖ genetinių tyrimų?

labukas smile.gif o tai kas cia per tyrimas?imtu krauja is manes ir vyro?ir ka jis pasako tik kad vaikas sveikas ar ne?per kek gyditoju ejau ir .t.t visi pasake gad mano vaikutis sveikas..bet 4 ekoskopus turejau lietuvoj ir airijoj pas skirtingus gyditojus nekas man nepasako kas gims nes nemato vaikas kojas sukrizeves .as lb su vyru norim suzinot kas gims ar tas tyrimas pasakytu? g.gif man 24savir 3dienos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(megute @ 2008 10 08, 14:01)
labukas smile.gif o tai kas cia per tyrimas?imtu krauja is manes ir vyro?ir ka jis pasako tik kad vaikas sveikas ar ne?per kek gyditoju ejau ir .t.t visi pasake gad mano vaikutis sveikas..bet 4 ekoskopus turejau lietuvoj ir airijoj pas skirtingus gyditojus nekas man nepasako kas gims nes nemato vaikas kojas sukrizeves .as lb su vyru norim suzinot kas gims ar tas tyrimas pasakytu? g.gif man 24savir 3dienos. smile.gif

Na genetiniai tyrimai paprastai daromi norint išsiaiškinti ar vaikui nėra kokių nors genetiniu būdu perduodamų ligų (arba tų kurios susiję su genetiniais pakitimais, kaip pvz. Dauno sindromas). Angliškai čia galima pasiskaityti kokius testus normaliai daro: http://www_womens-he...o_uk/tests.html o ką konkrečiai LT pas genetikus galima išsitirti (kad ir vaiko lytį) tai aš net ir tiksliai nežinau.
Atsakyti
na jo cia tai jau tikrai ne man .toks tyrimas kaip ir pvz vandenu emimas .tiems kurie nuo vaikyste isigime ir kaip sakiai tokiom ligom serga smile.gif
QUOTE(Elemire @ 2008 10 08, 16:31)
Na genetiniai tyrimai paprastai daromi norint išsiaiškinti ar vaikui nėra kokių nors genetiniu būdu perduodamų ligų (arba tų kurios susiję su genetiniais pakitimais, kaip pvz. Dauno sindromas). Angliškai čia galima pasiskaityti kokius testus normaliai daro: http://www_womens-he...o_uk/tests.html o ką konkrečiai LT pas genetikus galima išsitirti (kad ir vaiko lytį) tai aš net ir tiksliai nežinau.

Atsakyti
as buvau 19sav Kravcenkos klinikoj vilniuje, tai ten su lb sustra technika ziurejo kaip vystosi mano vaikelio kiekvienas organas ar viskas gerai ir t.t, aisku tuo paciu pamate ir lyti rolleyes.gif o poto jei daktarui kas nors uzkliuna, tai ten daro issamesnius tyrimus, bet pas mus viskas ciki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(busima~mamyte @ 2008 10 09, 19:45)
as buvau 19sav Kravcenkos klinikoj vilniuje, tai ten su lb sustra technika ziurejo  kaip vystosi mano vaikelio kiekvienas organas ar viskas gerai ir t.t, aisku tuo paciu pamate ir lyti  rolleyes.gif o poto jei daktarui kas nors uzkliuna, tai ten daro issamesnius tyrimus, bet pas mus viskas ciki  thumbup.gif

o tai ten kaip ekoskopas?vaiko veidukas viskas matos kaip zmogus kuno spalvos cia apie ta sneki?http://www.youtube.com/watch?v=lvSQKNwQF4E&feature=related kazkas tokio? g.gif ax.gif beja kek mokejai ?
Atsakyti
As siu tyrimu nedariau. Gydytoja nerekomendavo, be to pati nusprendziau, kad jei rodmenys kakzokie bus ant ribos, tai visa nestuma susigrausiu...o ir rezultatu 100 proc niekas negali garantuoti.

Zinoma, vis pagalvoju, kad tik vaikutissveikas gimtu, bet manau cia kiekvienai mamai tokiu minciu buna ax.gif
Atsakyti
as nedarau
nors, aisku neramu, bet girdejau,kad jie ne visada buna tikslus ... net - toli grazu.. tuomet tikrai l daug prisigalvociau

nezinau ka daryti blink.gif

Atsakyti
Nesidariau nei su pirma nei su antra g.gif Pati gydytoja nieko neuzsimine, o as neprasiau. 13sav dare rauksles tyrima, va galvojau jei ten bus kokie itarimaii tada darysiu, aciu Dievui viskas ciki (tikiuosi smile.gif )
Atsakyti
Nesidariau nei su pirmu, nei su antru. Tik tuos, kas privalu ir visom daro. Nematau prasmės - rizikos grupei nepriklausau, giminėj jokių įvykių nebuvo. Echo pažiūrėjo, pasakė, kad viskas ok ir viskas, nesigilinau daugiau, tikrai nematau reikalo.
Atsakyti
Šių tyrimų nedariau, gydytoja nesiuntė, o pati nedrįstu. g.gif Nemanau, kad to reikia...
einu į polikliniką ir tiek, manau, kad viskas bus gerai! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Keja @ 2008 10 19, 09:29)
Nesidariau nei su pirma nei su antra g.gif Pati gydytoja nieko neuzsimine, o as neprasiau. 13sav dare rauksles tyrima, va galvojau jei ten bus kokie itarimaii tada darysiu, aciu Dievui viskas ciki (tikiuosi smile.gif )

Aš irgi taip pat, padarė sprando raukšlės echo , pasakė viskas norma, tai po turpučiuką aprimau
Atsakyti
as nesidariau - nebuvo butinybes
Atsakyti