Įkraunama...
Įkraunama...

Kas NEDARĖ genetinių tyrimų?

sveikos.mes irgi nesidarem jokiu genetiniu tyrimu,nors man ir siule,bet atsisakiau schmoll.gif
Atsakyti
as tai pat nesidariau tyrimu smile.gif
Atsakyti
Manes irgi ginekologe klause ar noriu pasidaryti genetinius tyrimus. Paklausiau ar tikslinga, jei nesu rizikos grupeje- as ir vyras esame iki 30metu, kiek zinome, giminese apsigimimu nera. Ginekologe pasake,kad klausia visu nesciuju,kad po to nebutu priekaistu smile.gif, zodziu,as irgi neplanuoju darytis
Atsakyti
Nesidariau ir as, net mano gine nieko nesake... g.gif
Atsakyti
nedariau, nors pastojau 32 metų smile.gif buvau tikra, kad viskas bus gerai, o be to nėštumas buvo komplikuotas tai nenorėjau dar daugiau rizikuoti, padarydama genetinius tyrimus, nes jie turi įtakos persileidimui
Atsakyti
QUOTE(celesta @ 2008 07 17, 16:32)
nedariau, nors pastojau 32 metų smile.gif  buvau tikra, kad viskas bus gerai, o be to nėštumas  buvo komplikuotas tai nenorėjau dar daugiau rizikuoti, padarydama genetinius tyrimus, nes jie turi įtakos persileidimui

vat ir ne. persileidimui itakos galbut gali turet vaisiaus vandenu tyrimas, bet jo niekas nepuola daryti. pirmiausia genetikai istiria krauja ir apziuri vaikuti specialiu echoskopu. ir tik tada, jei kazka itartino pamato, siuncia tiems vandenu tyrimams.
Atsakyti
Mums 26 sav. tyrimu nesidariau, gal kazkiek bijojau blush2.gif , bet echo rodo kad viskas gerai, nestumas pagal sav. atitinka ax.gif
Atsakyti
pirma karta niekas nesiule ir niekas nedare tokiu tyrimu. o dabar man 30 tai idomu siulys ar ne. kad daresi gal papasakos, ka duoda tas tyrimas?
Atsakyti
Visu pirma niekas net ir nesiule man juos darytis nei pirmo nestumo metu nei dabar, tai ir nematau jokio reikalo del to sukti smegenelis ir savanoriskai prasytis tu tyrimu schmoll.gif Kas lemta nutikti tas ir nutiks, juk nuo lemties niekur nepasislepsi ax.gif
Atsakyti
o man pasiule darytis tyrimus. as klausiu savo gines: o kam man tie tyrimai? nu, sako, gal tau ju ir nereikai-trys vaikai sveiki, tai ir ketvirtas bus sveikas.
na as vistiek nieko nedaryciau, nesveika man paciai, o dar tas zudymas. juk tie tyrimai ne 100 proc. vadinasi, didele paklaida. ax.gif
Atsakyti
as irgi nesidariau jokiu tyrymu schmoll.gif nors su dvyniais daug kas daro,bet man gine nepatare,kadangi esam jauni,apsigimimu nera,echo duomenys puikus ir t.t.sake su daugiavaisiu ir taip tie tyrymai netikslus,poto bereikalo nervuotis smile.gif
Atsakyti
SVEIKUTES, NA MAN GENETIKE LIEPE DARYTIS smile.gif NORS ESU 24 MATU smile.gif
pasakysiu iskart nesidariau nes kaip suzinojau gydytojoms eina procentai nuo tu siuntimu del genetiniu tyrimu, o antra ji man pasake taip: tikslumas 80 procentu, jei bus teigiamas ar neigiamas atsakymas tai nereiskia kad taip yra istikro, ir dar sako, tai gali ir nervu kainuot smile.gif tai kuriems galams jus man paaiskinkit tie tyrimia? kaip jau bus taip. man tai nieko nekeistu. na jei pasakytu kad ytaria kazka, man iskart mintyse o gal cia tas 80 procentu netikslumas???????????? zodziu jei ne 100 ir net ne 200 procentu tai neinu ir nedarau, man nervu tikrai nereikia, ju ir taip pakankamai gyvenime islaidom belekam smile.gif tad mielosios nesiokim savo kudikelius i sveikata ir dziaukimes nestumu, o neprgyvenkim betiksliais ir tik 80 procentu 'tiksliais" atsakymas!
ir dar toks variantas buvo smile.gif bet cia juokingas smile.gif viena mamyte nuejo i genetikos centra kad pasakytu berniukas ar mergyte smile.gif pasake mergyte smile.gif viskas ruzava ruzava buvo ir lovele ir rubeliai ir viskas kas tik galejo but smile.gifsmile.gif o gime BERNIUKAS!!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif tai taip iseina 0 procentu tikslumas smile.gif
iki thumbup.gif
Atsakyti