jau turim, sokinejam,negalim atsidziaugti

QUOTE(jurka* @ 2008 04 08, 17:34)
Mes tai Zaislu planetoj pirkom, virs 100 lt, nedidelis toks ir be apsaugu, bet vaikas nei nusiverte, nei apsiverte, bet verta pirkti del to, kad maziau lovas kankina
pas mus tiriausiai toks pats,bet manoji pora menesiu sokinejo ir stai dabar jau garaze stovi

Turim ir mes didelį batutą, kol kas mažylis laukia vasaros, o tėveliai iki to laiko šokinėja
Labai smagu ir linksma visiems
Beje neleisti vaikui šokinėti iš tiesų neverta, juk bet kur galima nukristi ir susižeisti, o jei šokinės vienas ant batuto ir neišdarinės jokių ''fintų'' tai nieko ir neatsitiks, o tik sveikesnis bus
Ir didelis perspėjimas visoms mamytėms, turinčioms didelius batutus su apsaugomis:
NELEISKITE VAIKAMS AR SUAUGUSIEMS ŠOKINĖTI APSIRENGUS DŽEMPERĮ AR STRIUKYTĘ SU KAPIŠONU!
Pernai vasarą Norvegijoje darant ant batuto salto, vaiko kapišonas užsikabino už apsaugos ir taip per kelias akimirkas vaikutis pasikorė

Beje neleisti vaikui šokinėti iš tiesų neverta, juk bet kur galima nukristi ir susižeisti, o jei šokinės vienas ant batuto ir neišdarinės jokių ''fintų'' tai nieko ir neatsitiks, o tik sveikesnis bus

Ir didelis perspėjimas visoms mamytėms, turinčioms didelius batutus su apsaugomis:
NELEISKITE VAIKAMS AR SUAUGUSIEMS ŠOKINĖTI APSIRENGUS DŽEMPERĮ AR STRIUKYTĘ SU KAPIŠONU!
Pernai vasarą Norvegijoje darant ant batuto salto, vaiko kapišonas užsikabino už apsaugos ir taip per kelias akimirkas vaikutis pasikorė

QUOTE(jurgituku @ 2008 04 10, 00:30)
Turim ir mes didelį batutą, kol kas mažylis laukia vasaros, o tėveliai iki to laiko šokinėja
Labai smagu ir linksma visiems

cia tai ne juokai

Išduokit paslapti kur pirkote ir kiek mokėjote?
baigesi dziaugsmas, neisivaizduoju kaip, bet jau eina oras

QUOTE(cutka @ 2008 04 16, 11:25)
Tengi guma matyt pradure , nieko baisaus svarbu rast skylute per kur ,jie gi guminiai , o vaikai lieka vaikais .
Mane irgi domina pripuciama sokinejimo aikstele, nes l. jau lovos kencia
Man reiketu tokios, kad tilptu ir atlaikitu mano abu berniukus
I ka reikia atkreipti demesi jas renkantis
Gal kas matete ju pirkti

I ka reikia atkreipti demesi jas renkantis

Gal kas matete ju pirkti

Mergaites, o kur Jus perkate batutus? Zaislu planeta, Thomas Philips? O gal dar ka nors parekomenduosite?
Buvau siandien Yske, tai buvo 3m batutas su apsauga, kainavo 699 lt

Mergaites, atsakykit kas zino, ar butinai apsauga batutui, nes man viena pazistama pasake, kad ir be apsaugos visai gerai vaikai sokineja. Saugu ta prasme.