Įkraunama...
Įkraunama...

Batutai

QUOTE(vijja @ 2007 01 07, 17:46)
turim toki daikta,bet pas mus jis didelis ir su apsaugom,stovi vasara kieme biggrin.gif
labai fainas daiktas thumbup.gif  patinka ir vaikams ir mums patiems ax.gif
pirkom gariunuose 4u.gif

sakykit o kiek gariunuose toks daiktas kainuoja, ir kaip suu ismatavimais
dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gada @ 2007 01 11, 13:09)
Aš vis bijau pirkti be apsaugos, nes mažajai bus greit tik 1,5m.  O jie tokie neaukšti, nuo žemės iki pusės metro? Aš tik tokius mačiau. O jūs kokio dydžio panašiai turėjot?
Mūsiškė irgi mėgsta lovas pakankinti  biggrin.gif

pas mus toks kaip papludimiuose stovi,tik skersmuo mazesnis 4u.gif
o aukstis nuo zemes tai tikrai didesnis,gal koks 1 metras g.gif

QUOTE(zuikispuikis @ 2007 01 12, 19:59)
sakykit o kiek gariunuose toks daiktas kainuoja, ir kaip suu ismatavimais
dekui 4u.gif

jei gerai pamenu,tai kaina svyruoja nuo batuto skersmens dydzio rolleyes.gif
pvz. 2m.-200lt.
2.5m.-250lt.
3m.-300lt.
kazkaip panasiai taip mirksiukas.gif i dydziu tai buvo kokiu tik nori,tik reikia palaukt,kad is sandelio atveztu,nes i turgu gi visu nesusives smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuciukas @ 2006 12 27, 15:20)
labukas,

mano vaikuciai turi namuose batuta. Minusas tas, kad bent jau tas, kuri mes turime (90cmx90cm) yra smarkiai itemptas pagrindas ant kurio sokinejama, tad tokiems lengviems vaikams tiesiog truksta svorio doh.gif . Jie sokineja, bet tas sokinejimas gaunasi kaip ant labai kieto ciuzinio blink.gif  Tad is pradziu entuziazmo daug thumbup.gif  bigsmile.gif , bet jis labai greitai isblesta schmoll.gif . Laukiam kol paaugs ir pasunkes  mirksiukas.gif

Mes irgi tokį turim, vaikams tikrai dar trūksta svorio doh.gif Labai jau kietas. Vyresnėlis naudoja vietoj mašinų aikštelės, o mažoji šokinėja!!! Dar vaikščiot nemokėjo, tai keturiom užlipdavo ir atsiklaupus siūbuodavo biggrin.gif
Atsakyti
mes uzsisakem batuta dovanau 1 metu gimtadieniui. Sveciai gerai pasokinejo, o jubiliatas dar veliau supras ta smaguma
Atsakyti
mano pusesere pirko vaikams, tokio dydzio kaip papludimy, jau trys metai jis pas juos, sokineja ir mazi ir dideli, net dede usilipa, nors sveria virs simto kg, ir vaikams jis neatsibosta, mums irgi pramoga, kaip nuvaziuojam i kaima, na vaikai jau dvieju metuku neiskrenta is jo ir be apsaugu, nes jis labi didelis
Atsakyti
ir mano dukružei labai patinka, sunku nuvaryti nuo jo smile.gif be to, koordinacija vaiko lavėja bešokinėjant 4u.gif
Atsakyti
Šokinėjom pas draugus ant batuto didžiulio, na gal 5x5 m. Maniškis prasiskėlė lūpą, draugo mergaitė nikstelėjo koją, o giminaitė susitrenkė nugarą. Aišku to šokinėjimo normaliu nepavadinsi- darė mirtinas kilpas ir salto blush2.gif ir dar iš laistymo žarnos laistėsi tuo pat metu doh.gif . Bet šiaip smagus dalykėlis thumbup.gif .
Atsakyti
Tas tiesa, su juo vaikas gali labai stipriai ir negrįžtamai susižaloti. Esu mačiusi, kaip Šiauliuose berniukas stuburą susilaužė.
Niekada neleidžiu vaikui ant jo šokinėti schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
O as manau kitai vasarai nupirkti, kad lauke kaime sokineti galetu. Kol kas kencia sofos smile.gif
Atsakyti
Na musiske gavo 2-ojo gimtadienio proga batuta,tai labai patiko.Vasara nesdavom i kiema,o ziema ,tai namuose.Dbar jau kaip ir pabodes,tai stovi garaze,kartas nuo karto parsinesam i namus mirksiukas.gif
Atsakyti
Ieskau pripuciamos aiksteles sokinejimui, tik kad nebutu didele. Kazin yra tokiu? pvz. 1.5x1.5m g.gif
Thomas Philipps yra zaisti ir sokineti skirtas pilies formos zaislas, bet kad ismatavimai per dideli. Na zodziu, gal kas patars kur ieskoti, senukuose nieko nera schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(cutka @ 2008 03 27, 17:51)
Ieskau pripuciamos aiksteles sokinejimui, tik kad nebutu didele. Kazin yra tokiu? pvz. 1.5x1.5m  g.gif
Thomas Philipps yra zaisti ir sokineti skirtas pilies formos zaislas, bet kad ismatavimai per dideli. Na zodziu, gal kas patars kur ieskoti, senukuose nieko nera  schmoll.gif

Laba, smile.gif

bandykit ieskoti skelbimu svetaineje www.skelbiu.lt svetaines nereklamuoju, tiesiog maciau, jog yra parduodantys. Reikia pasekti skelbimukus, gal pasiseks, sekmes smile.gif
Atsakyti