Sveikos mamytes. Gal kas naudojat batuta namuose? Kaip jis? Ar verta pirkti?
labukas,
mano vaikuciai turi namuose batuta. Minusas tas, kad bent jau tas, kuri mes turime (90cmx90cm) yra smarkiai itemptas pagrindas ant kurio sokinejama, tad tokiems lengviems vaikams tiesiog truksta svorio
. Jie sokineja, bet tas sokinejimas gaunasi kaip ant labai kieto ciuzinio
Tad is pradziu entuziazmo daug
, bet jis labai greitai isblesta
. Laukiam kol paaugs ir pasunkes
mano vaikuciai turi namuose batuta. Minusas tas, kad bent jau tas, kuri mes turime (90cmx90cm) yra smarkiai itemptas pagrindas ant kurio sokinejama, tad tokiems lengviems vaikams tiesiog truksta svorio

Turejom. Sokinejo neilgai, o paskui ant jo ir po juo susikrove zaislus. kai galutinai atsibodo isvezem i soda. Ten vaziuojam tik vasara ir tik savaitgaliais tai pasiilgsta batuto ir mielai pasokineja. Tai jei turit soda ar nuosava nama manau turetu praversti. Beje, labai smagu ant jo pasokineti ir man su vyru
(po viena aisku)

O kur jus pirkot? Nes kiek mes zvalgemes niekur nepastebejom.
Mes tai "Thomas Philips" parduotuveje pirkom, bet kazkada ir "Senukuose" maciau

Dekui
. Reiks kokią dienikę nulėkti ir apsižvalgyti

Radome keleta net gi!!!! Bet... as noreciau, kad butu su apsauga. Kazin tokiu ar yra?

QUOTE(Gada @ 2006 12 29, 23:51)
Radome keleta net gi!!!! Bet... as noreciau, kad butu su apsauga. Kazin tokiu ar yra? 

Su apsauga maciau tik labai dideli

Buvom Tomas Philips. Pardaveja pareiske, kad tik vasara tokie buna. O idomu koks tas dydis yra?. Mes mazdaug 2*2 m galetume sau leisti.
Paieskos tesiasi toliau....
Paieskos tesiasi toliau....

turim toki daikta,bet pas mus jis didelis ir su apsaugom,stovi vasara kieme
labai fainas daiktas
patinka ir vaikams ir mums patiems
pirkom gariunuose

labai fainas daiktas

pirkom gariunuose

Buvo drauge paskolinusi, jos vaikui rekomendavo gydytoja del kojyciu ir raumenu tonusiuko. Daiktas
Buciau perpirkusi, bet nebuvo vietos jam, nes gyvenom 1 kambario bute
Vaikas kasdien sokinejo, nebereiko lovu
, as irgi pasokinedavau
Pradzioje galvojau, kad mazas nesaugus, vaikas iskris, bet to nepasitaike. Nei virto tas batutas nei vaikas krito. O daiktas tikrai superinis, vaikas islieja energija, pasportuoja

Aš vis bijau pirkti be apsaugos, nes mažajai bus greit tik 1,5m. O jie tokie neaukšti, nuo žemės iki pusės metro? Aš tik tokius mačiau. O jūs kokio dydžio panašiai turėjot?
Mūsiškė irgi mėgsta lovas pakankinti
Mūsiškė irgi mėgsta lovas pakankinti