Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 4 dalis

na ką, mano pirmieji, kuriuos visgi pasiliksiu sau blush2.gif , draugei kitus nunersiu irnesakyk.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2007 01 15, 17:13)
na ką, mano pirmieji, kuriuos visgi pasiliksiu sau blush2.gif , draugei kitus nunersiu irnesakyk.gif

AUKŠTAS LYGIS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,o jei tokie pirmioeji, tai kur tobulėt??? g.gif biggrin.gif

Atsakyti
atsiprasau jei sutrugdysiu... labai jau grazus man jusu darbeliai... thumbup.gif tai sumaniau ir as pabandyti toki grozi padaryti (nors tikriausiai neiseis taip graziai rolleyes.gif ) tai kiek maciau jus naudojate irisinius siuliukus.... gal galetumete pasakyti kur ju gauti Vilniuje ir mazdaug orientacine kaina.... atsiprasau uz roki klausima nes kaip speju jis cia skambejo jau simtus kartu... doh.gif beje kur gaunate tokiu dideliu burbuiuku... maciau kad snekejote apie kazkokai girlianda is rimi bet nelabai sprantu kas ten per girlianda g.gif
Atsakyti
[quote=Martini,2007 01 15, 18:13]

Eik tu sau, jei pirmieji tokie.Nė už ką mano draugė negautų, jei man taip pavyktų .Tikrai gali vaikščioti aukštai galvą iškėlus didis.gif didis.gif didis.gif .
Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 15, 17:34)
atsiprasau jei sutrugdysiu... labai jau grazus man jusu darbeliai...  thumbup.gif  tai sumaniau ir as pabandyti toki grozi padaryti (nors tikriausiai neiseis taip graziai rolleyes.gif ) tai kiek maciau jus naudojate irisinius siuliukus.... gal galetumete pasakyti kur ju gauti Vilniuje ir mazdaug orientacine kaina.... atsiprasau uz roki klausima nes kaip speju jis cia skambejo jau simtus kartu...  doh.gif  beje kur gaunate tokiu dideliu burbuiuku... maciau kad snekejote apie kazkokai girlianda is rimi bet nelabai sprantu kas ten per girlianda  g.gif

aš neriu iš poliesterio siūlų (dvigubinu). perku Vilkpėdėje žaislų pard., toj kur 2 aukšte. 20 g kaina 1,60 lt. dar perku gariūnuose, ten 20 g -2 lt.
pigių burbuliukų net nžn kur. Rimi jau nebėra, žaisliukai eglutei jau sandėliuose verysad.gif šiuo metu naudoju sankaupas (esu kiaulė taupyklė lotuliukas.gif lotuliukas.gif ), nes siuvimo reikmenyse ir Jūratės akmenėliuose l. brangu schmoll.gif
Atsakyti
o kurioje vietoje gariunuose perki? blush2.gif
Atsakyti
Lukasta, aciu uz patarimus del siuliuku.
klausiau apie juos jau senokai, bet susiruosiau nuvaziuoti i baze tik si savaitgali smile.gif pamacius kokie jie ploni nusipirkau po 2 kamuoliukus keletos spalvu, bet kai isbandziau - vienu siuliuku apmegzti burbuliukai atrodo graziau...
tai dabar is to 'gobsumo' turiu siulu pertekliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2007 01 15, 19:02)
aš neriu iš poliesterio siūlų (dvigubinu)

Jau ne pirmąkart girdžiu, kad karoliukai apneriami dvigubu siūlu g.gif Kodėl?
Ir kaip atrodo tie poliesteriniai siūlai? blink.gif Nes irisiukai mažai blizgesio turi, blankoki išeina g.gif
Tiesa, esu nusipirkusi siūlų su ,,blizgiuku" - kamuoliukas kaip irisiukai, tik su siūlu eina sidabrinis siūliukas. Ir sudėtis 90% kažko ir 10% metalik. Ot aiškiai surašiau doh.gif
Atsakyti
viengubas siuliukas labai plonas, tai ir vaselio l. plono reikia, kad skylutes mazos butu.... ir uztrunka ilgiau prie tokio krapstinetis... smile.gif
o tie poliesterio siuliukai turi malonu zvilgesi.
ankstesnius karolius esu su muline siuliukais apnerusi, tai sitie apnerti su poliesterio siuliukais daug grazesni gavosi ... vat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 15, 19:04)
o kurioje vietoje gariunuose perki?  blush2.gif

ten yra siūlų kioskelis (pavilijonas) geltonas, kairėj nuo alyvinės sp. kavinės su vaikiškom supynėm. vyras prekiauja.
o nėrimo siūlai išdėlioti tokioje metalinėje lentynoje, kurią pastato lauke. jei reika didesnio kiekio (100 g.) tai lentynos apačioje yra špūlės po 5 lt. tik ten nelabai daug spalvų.
nežinau ar aišku g.gif , nes su kelio paaiškinimu man prastai:geda2:
Atsakyti
aiskutis... 4u.gif aciu uz info... thumbup.gif dabar tik rutuliuku tex paieskoti... nes nesinori moketi daug pinigu perkant is jurates akmeneliu o jei nori kaip sakant papigiai tai reikia pasiknist cool.gif gal kas zinot kokia pigiu rutuliuku terpe? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(krivai @ 2007 01 15, 19:39)
Jau ne pirmąkart girdžiu, kad karoliukai apneriami dvigubu siūlu  g.gif Kodėl?
Ir kaip atrodo tie poliesteriniai siūlai?  blink.gif  Nes irisiukai mažai blizgesio turi, blankoki išeina  g.gif
Tiesa, esu nusipirkusi siūlų su ,,blizgiuku" - kamuoliukas kaip irisiukai, tik su siūlu eina sidabrinis siūliukas. Ir sudėtis 90% kažko ir 10% metalik. Ot aiškiai surašiau  doh.gif

na mano visi karoliai apnerti dvigubu. neriu dvigubu, nes greičiau, o man visai neprastai atrodo ax.gif
mirksiukas.gif čia mano puslapis Mano karoliai, gali įvertinti smile.gif
Atsakyti