Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 4 dalis

QUOTE(Neglaite @ 2007 01 14, 23:56)
Supratau pioneer.gif, bet jau sakiau sau- kol bent pusės turimų nesunaudosiu, jokių naujų pirkimų doh.gif lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jau ir aš taip sakau,bet jau truputi pradedu mažinti,nes kitaip ir anūkam liks lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Perbėgau per daugelio temas ir likau apstulbusi user posted image
Išvada:labai labai kūrybingas ir produktyvus savaitgalis buvo!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 01 14, 21:33)
Aij aij aij kokia  blush2.gif . Mūsų puslapėlis net trečiame  doh.gif puslapyje atsidūręs. Tad keliu aukščiau ir rodau savo šiandienos darbelį smile.gif :

QUOTE(lukasta @ 2007 01 14, 23:41)
o čia mano 2 mėn ieškotas variantas. gal koks 5 bandymas ir mano akiai jau patikęs smile.gif

Grožiai neišpasakyti blink.gif thumbup.gif

O mano mažoji po namus pradėjo keturiom varinėt ir mamaša nebeturi laiko prie nėrinių prisėst user posted image
Atsakyti
Kiek laiko užtrunka karoliuko apnėrimas? g.gif Suprantu, kad priklauso nuo karoliuko dydžio, bet vis tiek.
Vakar, kai sužinojau, kiek veltinio vėlėjos praleidžia laiko veltinukus veldamos, pagreitėjo mano tempas keturgubai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krivai @ 2007 01 15, 10:54)
Kiek laiko užtrunka karoliuko apnėrimas?  g.gif  Suprantu, kad priklauso nuo karoliuko dydžio, bet vis tiek.

Aš užtrunku begrabinėdama vieną apie 40 min. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2007 01 15, 11:11)
Aš užtrunku begrabinėdama vieną apie 40 min.  ax.gif

swoon.gif krivai paskaičius šį argutienės postą, įdomu kiek tavo tempai pagreitės lotuliukas.gif g.gif ?
Na aš tai tikrai tiek nesėdžiu schmoll.gif , tu turbūt iš labai jau plonų siūliukų neri g.gif ? Ir darbeliai aišku dailesni, tad kainytės tuomet tavo darbelių pamažintos mirksiukas.gif 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2007 01 15, 10:30)
Perbėgau per daugelio temas ir likau apstulbusi  user posted image
Išvada:labai labai kūrybingas ir produktyvus savaitgalis buvo!!!  thumbup.gif

čia matyt įkvėpimas buvo užėjęs tongue.gif

doh.gif doh.gif božė božė,tai kiek tavo darbai turi kainuoti blink.gif ,o kiek tu prašai g.gif
aš 1cm skersmens iš iriso paprastų 10min iš plonesnių 15min ax.gif ,na o didesnį aišku ilgiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 01 15, 11:26)
swoon.gif krivai paskaičius šį argutienės postą,  įdomu kiek tavo tempai pagreitės  lotuliukas.gif  g.gif ?

tongue.gif lotuliukas.gif

QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 15, 11:33)
aš 1cm skersmens iš iriso paprastų 10min iš plonesnių 15min ax.gif ,na o didesnį aišku ilgiau ax.gif

Man sekasi nunerti karoliuką per 20 minučių. Be jokių trukdžių ir kai televizorius nieko nerodo. Bet dažniausiai tenka mažąjį ganyti, su didžiąja kalbėtis, tai per valandą du nunerti pavyksta bigsmile.gif
Atsakyti
Na, suintrigavot, merginos! Radusi "irisų", nunėriau. Dabar palyginkite lens.gif hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2007 01 15, 13:28)
Na, suintrigavot, merginos! Radusi "irisų", nunėriau. Dabar palyginkite  lens.gif  hihihi.gif

tai vat skiriasi kaip diena nuo nakties mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2007 01 15, 13:28)
Na, suintrigavot, merginos! Radusi "irisų", nunėriau. Dabar palyginkite  lens.gif  hihihi.gif

user posted image

gaila - nematau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krivai @ 2007 01 15, 10:54)
Kiek laiko užtrunka karoliuko apnėrimas?  g.gif  Suprantu, kad priklauso nuo karoliuko dydžio, bet vis tiek.
Vakar, kai sužinojau, kiek veltinio vėlėjos praleidžia laiko veltinukus veldamos, pagreitėjo mano tempas keturgubai  lotuliukas.gif

ir man buvo ne kartą toks klausimas kilęs lotuliukas.gif
neriu su dviem siuliukais, tai darbas greičiau einasi, apnerinėju 1,7-2 cm karoliukus, tai kai neriu iš 2 siūlų, pusė bėdos atrodo, tačiau kai teko nerti 1 cm karolius apyrankei - tai nėriau tik su 1 ,

apnerti 2 cm karoliuką man užtrunka ( na pradėjau gal prieš mėnesį nerti karolius ) - 15 min, o mažesnį 10 min biggrin.gif

kokio čia dydžio karolį tiek laiko apnėrinėji ? mirksiukas.gif
Atsakyti